به گزارش الف به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی در دیدار عدهای از فعالان فرهنگی در مشهد مقدس، با تاکید بر ضرورت تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، گفت: توقع این بود که مسئولان از شعار و جلسه خارج میشدند و انقلابی و جهادی برای تحقق شعار سال گام بر میداشتند و اگر جدی حرکت میشد بسیاری از مشکلات اقتصادی گریبان جامعه را نمیگرفت.
وی ادامه داد: امروز وضع معیشت مردم، انسان را شرمنده میکند. ما نامههای فراوانی داریم از اقشار مختلف اعم از فرهنگیان، کارگران و کشاورزان گله مند هستند. بنده از مسئولان میخواهم به فکر اقشار کم درآمد باشند، چرا که مردم به گردن ما حق دارند.
استاد سطوح عالی حوزه با تاکید بر این که مسئولان خدمت به مردم را عبادت بدانند، تصریح کرد: مردم مستضعف خون دادند، شهید دادند و انقلاب کردند، اگر به آنها توجه نشود و ناراضی باشند، ظلم است.
وی با بیان این که امام سجاد(علیه السلام) فرمود «اشرف و اعظم عبادت خدمت به مردم است»، افزود: از اختلاف طبقاتی جلوگیری شود. خوی اشرافیگری را دور کنیم. برویم با مردم چهره به چهره حرف بزنیم. خودمان را به عنوان مسئولان اجرایی در معرض مردم قرار دهیم.
آیت الله نوری همدانی یادآور شد: بنده همیشه به همه دولتها عرض کردم و به این دولت هم گفتم ما کاری جز خدمت به مردم و رضایت آنان نداریم و به جای تخریب همدیگر با وحدت و پیروی از رهبری، به مردم خدمت کنیم، البته معتقد هستیم عدهای از مسئولان تلاش میکنند و قصد خدمت هم دارند.
وی در ادامه با تاکید بر این که وضعیت فرهنگی کشور باید بهتر از این باشد، چون فرهنگ قوام و نظام جامعه است، گفت: اگر فرهنگ درست باشد، شناخت مشکل و حل آن آسانتر است و در مقوله فرهنگ باید کار جهادی شود و تمام امور فرهنگی چه تبلیغات چه هنر مانند سینما و تلویزیون باید هماهنگ با اسلام و انقلاب باشد، البته پیشرفت بسیار بوده و قابل مقایسه با گذشته نیست، ولی نگرانیهای هم وجود دارد.
این مفسر قرآن کریم خطر فضای مجازی بدون نظارت و غیر بومی را خطر اول فرهنگ دانست و اظهار کرد: مکرر حوزه به مسئولان تذکر داده، ولی ظاهراً بنای بر حل مشکل نیست و عدهای هم به دنبال القاء این هستند که حوزه با پیشرفت و فضای مجازی مخالف است، در حالی که ما با فضای مجازی که از خارج هدایت میشود و کانون خانواده و با ایجاد شبهه و دروغ دین مردم را هدف قرار داده و این همه آسیب اجتماعی درست کرده، مخالف هستیم.