ماهان شبکه ایرانیان

برگزاری جلسه کارگروه تخصصی بهداشت،سلامت و امنیت غذایی در دادستانی کل کشور

جلسه کارگروه تخصصی بهداشت،سلامت و امنیت غذایی معاونت حقوق عامه دادستانی با محوریت بررسی راهکارهای منع یا کاهش تبلیغات برخی اقلام پرضرر و راهکارهای کاهش عرضه و استعمال دخانیات از جمله قلیان در رستوران ها و قهوه خانه ها برگزار شد.

برگزاری جلسه کارگروه تخصصی بهداشت،سلامت و امنیت غذایی در دادستانی کل کشوربه گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان؛ به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، جلسه کارگروه تخصصی بهداشت،سلامت و امنیت غذایی معاونت حقوق عامه دادستانی با محوریت بررسی راهکارهای منع یا کاهش تبلیغات برخی اقلام پرضرر و راهکارهای کاهش عرضه و استعمال دخانیات از جمله قلیان در رستوران ها و قهوه خانه ها برگزار شد.

محمد جواد حشمتی معاون قضایی دادستان کل کشور در حقوق عامه در این جلسه با اشاره به تلاش های وزارت بهداشت در حوزه سلامت و امنیت غذایی درباره هدف از تشکیل این کارگروه گفت: پیگیری و تعقیب موضوعات مهم در حوزه بهداشت،سلامت و امنیت غذایی از جمله فعالیت های مخلتفی که تحت نظارت و حاکمیت متولیان مربوطه در حوزه بهداشت و سلامت نیست و تحصیل سود و منافع مختلف از کارهای تبلیعاتی که بدون مجوز های لازم انجام می شود؛از جمله موارد قابل بررسی در این کارگروه است.

وی گفت: مجموعه شکایت ها، ادعاها و اعتراضات و انتقادات مردم در حوزه امنیت غذایی که در موارد متعدد منجر به تشکیل پرونده  علیه اشخاص و دستگاههای حقیقی و حقوقی می شود نشان می دهد که  روند مناسبی در این زمینه ها نداریم.

حشمتی تاکید کرد: مقوله سلامت، بهداشت عمومی و امنیت غذایی جامعه باید به صورت خیلی جدی حمایت شود و در این مسیر، نظارت ها باید  با هماهنگی بین بخشی صورت گیرد تا اثر مناسبی بر جای بگذارد.

معاون قضایی دادستان کل کشور،انجام تبلیغات غیر ضابطه مند که از سوی وزارت بهداشت به عنوان مرجع قابل قبول نیست، آلودگی هوا و تلفات انسانی ناشی از آن و مشکلاتی از این دست را نیازمند توجه بسیار جدی و اقدام تحت ضوابط و مقررات شفاف دانست و گفت: وجود چنین مسائل و مشکلاتی که به حقوق عمومی جامعه مربوط است، وظیفه ما را سنگین تر می کند.

وی درخصوص موضوع تبلیغات برخی مواد خوراکی که مصرف افراطی آن موجب به خطر افتادن سلامت افراد می شود به ویژه از سوی صداوسیما،خواهان انجام بررسی های بیشتر و ارائه استدلال های مناسب و مستندات قانونی  به صداوسیما به منظور همراهی با محدود کردن و منع تبلیغ مواد خوراکی مضر شد.

در این جلسه همچنین در خصوص موضوع عرضه قلیان در رستوران ها،باغچه ها و قهوه خانه ها و مضرات استفاده بیش از حد از تنباکوهای معطر بحث و تبادل نظر شد و نمایندگان وزارت بهداشت و شورای عالی سلامت اعلام کردند: تنباکو های معطر موجود در بازار از 80 درصد مواد شیمیایی تشکیل شده و در بررسی های به عمل آمده انواع قارچ های بیماری زا،کپک و...در ترکیبات آن مشاهده شده است.

اعضای جلسه بر ضرورت کاهش چشمگیر استعمال و عرضه قلیان به ویژه عرضه تنباکوهای معطر تاکید کردند.معاون حقوق عامه دادستانی کل کشور نیز در این خصوص بر ضرورت انجام تبلیغات منفی علیه استعمال قلیان و مصرف افراطی مواد خوراکی مضر تاکید کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان