به گزارش ایسنا،عبدالله پاکاری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام و انقلاب، با بیان اینکه 32 هزار نفر از خانواده های شاهد و ایثارگر، 22 هزار جانباز و 2600 آزاده جامعه ایثارگری استان را تشکیل میدهند، تصریح کرد:در مجموع 120 هزار نفر در گیلان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قرار دارند.
وی با بیان اینکه پزشکان ایثارگر علاوه بر خدمت رسانی به همه اقشار جامعه نسبت به جامعه ایثارگری تعلق خاطر و مسئولیت مضاعف تری دارند، گفت:اگر میخواهیم رضایتمندی جامعه هدف را داشته باشیم،ابتدا باید مشکلاتشان را به درستی بشناسیم و لذا چارهای نداریم جز اینکه در متن خانواده های شاهد و ایثارگر باشیم .
این مقام مسئول،با اشاره به ظرفیتهای قانونی برنامه ششم در حوزه خدمترسانی به ایثارگران، عنوان کرد:برگزاری چنین جلساتی به ما کمک میکند تا ظرفیتها و نیازهای روز جامعه هدف را بهتر و بیشتر بشناسیم، زیرا وضعیت ایثارگران ما نسبت به دو دهه قبل بسیار متفاوت شده است.
پاکاری،از فعالیت حدود 300 نخبه و بیش از 5 هزار و 800 نفر دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در جامعه ایثارگری استان خبر داد و خاطرنشان کرد:همچنین بیش از3000 نفر فعال قرآنی داریم و سال گذشته توانستیم برای نخستین بار جزو سه استان برتر در مسابقات کشوری قرآن و عترت شاهد و ایثارگر باشیم.
وی با بیان اینکه امروز جایگاه ایثارگران ما در عرصه های مختلف علمی،فرهنگی،آموزشی و... ارتقا پیدا کرده است، متذکر شد:در این راستا تشکلهای مختلف ایثارگری را تشکیل دادیم تا از این ظرفیت های بالقوه در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به نحو احسن استفاده،همچنین بخشی از مشکلات جامعه هدف را رفع کنیم .
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان، با اشاره به افزایش میانگین سنی والدین شهدا به 82 سال و جانبازان و همسران شهدا به 62 سال،گفت:در حوزه بهداشت و درمان وضعیت خاصی داریم و لذا ایجاب می کند، اقدامات خاصی نیز صورت گیرد. در این راستا طرح «پایش سلامت والدین شهدا» را در دستور کار داریم. این طرح بسیار خوب و مترقی است، اما در اجرای آن با مشکلاتی مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 20 درصد از والدین شهدا تحت پوشش طرح مذکور قرار نگرفتهاند، اظهار کرد: 4500 نفر از والدین شهدا در قید حیات هستند و لذا فرصت ما برای خدمت رسانی به این بزرگواران بسیار کم است.
پاکاری،با تاکید بر لزوم ارتقای خدمات حوزه سلامت، بهداشت و درمان در جامعه ایثارگری،یادآور شد:خدمت به خانوادههای شاهد و ایثارگر خدمت به بهترین اقشار جامعه است،زیرا این عزیزان حق بزرگی بر گردن تک تک ما دارند و اگر میخواهیم از مقام آنان تکریم و تجلیل کنیم،باید در صدد رفع مشکلاتشان برآییم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان، پزشکان ایثارگر را قشر نخبه جامعه دانست و گفت:طی سالهای گذشته فعالیتهای فرهنگی خوبی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان گیلان صورت گرفته که از جمله آن میتوان به اجرای مدرسه خلاقیت و ایده پردازی، برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی و هنری ایثار با محوریت ایثار اجتماعی و تولید کلیپ و نرم افزار و تالیف کتاب در حوزه ایثار و شهادت اشاره کرد.
وی از برگزاری 940 یادواره شهدای گیلان در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد:رویکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در سال جاری بهرهمندی از ظرفیت تشکلهای ایثارگری در برنامههای مناسبتی است تا برنامهها را از حیث محتوا و فراگیری ارتقا ببخشیم.