ماهان شبکه ایرانیان

شرایط فاجعه بار و دشوار کودکان یمنی

مدیر عامل صندوق نجات کودکان که اخیرا به یمن سفر کرده است به شرایط فاجعه بار این کشور در سایه تشدید درگیری‌ها پرداخته و از بی توجهی جامعه جهانی به جنگ یمن و عواقب آن گله کرد.

خبرگزاری تسنیم: "سوزانا کروگر"، مدیر عامل صندوق نجات کودکان در مصاحبه‌ای با روزنامه "تاگس اشپیگل" آلمان به توصیف شرایط فاجعه بار این منطقه پرداخته و درباره تفاوت درگیری‌ها در این منطقه با دیگر مناطق این طور گفت: درگیری‌ها در این منطقه برای کسی اهمیتی ندارد و این نگرشی متداول است.

وی افزود: این نگرش دلایل زیادی دارد. یکی از مهمترین دلایل (برای بی اهمیتی این درگیری‌ها برای به ویژه غرب) این است که هیچ هجوم پناهندگانی از این منطقه که مربوط به غرب شود وجود ندارد. مردم این کشور به سادگی نمی‌توانند از یمن خارج شوند. علاوه بر این شرایط در یمن کاملا غیر قابل تصور است. حملات عربستان و درگیری‌های داخلی و مبارزات بین جنگ سالاران هم نقش بزرگی در این درگیری‌ها ایفا می‌کند. این وضعیت همچنین بر کار ما تاثیر زیادی می‌گذارد.

وی درباره تاثیرات این وضعیت بر کار صندوق نجات کودک در یمن گفت: مثلا اگر ما بخواهیم از صنعا به الحدیده برویم باید حداقل دوازده پست بازرسی را بگذرانیم. در هر ایست بازرسی باید عوارضی برای عبور پرداخت شود. در واقع همه بحران در یمن انسانی است. ایجاد کننده این بحران یک خشکسالی یا فاجعه انسانی نیست، بلکه این گرسنگی میلیونی توسط انسان‌ها ایجاد می‌شود. در یمن همه عوامل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی سبب شده که کمک رسانی دشوار شود. ما برای اینکه به فقیرترین کودکان در یمن دسترسی پیدا کنیم باید با آن‌هایی همکاری کنیم که اقدامات ما را پیچیده‌تر می‌کنند.

"کروگر" دسترسی به نیازمندان و امنیت در یمن را از چالش‌های بزرگ برای سازمان‌های کمکی از جمله صندوق نجات کودکان دانسته و با اشاره به تشدید درگیری‌ها در بندر الحدیده همچنین گفت: حدود دو سوم مردم یمن (حدود 20 میلیون نفر) به کمک‌های اضطراری نیاز دارند. جدا از این مسئله تخریب زیر ساخت‌ها هم عواقب شدیدی به بار آورده است.

وی افزود: از طریق بمباران‌ها زیر ساخت‌ها کاملا نابود شده است. خطوط برق، منابع تامین آب، بیمارستان‌ها و مدارس، هیچ یک از این حملات و بمباران‌ها در امان نیستند. بخصوص سیستم سلامت و بهداشت در این کشور کاملا از هم پاشیده است؛ بنابراین مرگ و میر مادران و کودکان بسیاربالا است.

وی ضروری‌ترین نیاز یمنی‌ها در حال حاضر را مواد غذایی برای مبارزه با گرسنگی دانسته و گفت: این مسئله در زندگی روزمره این کشور واقعا اولویت دارد. اما من علاقمندم کمی دید وسیع تری داشته باشم. در یمن دیگر هیچ چیز کار نمی‌کند. هیچ کاری وجود ندارد و مدارس و بیمارستان‌ها کار خود را متوقف کرده اند و تا همه چیز دوباره بازسازی شود دهه‌ها طول می‌کشد. این وضعیت دراماتیکی بخصوص برای کودکان است. این مسئله بسیار فاجعه بار است که دیگر برای پسران و دختران امکان تحصیل وجود ندارد. وی همچنین استرس بالا را سمی برای کودکان یمنی دانسته و روح و روان آن‌ها را آسیب دیده دانسته و گفت: آن‌ها افسرده هستند، از کمبود خواب رنج می‌برند و مستعد پرخاشگری می‌باشند.

وی در بخش پایانی این مصاحبه درباره تلاش‌های صندوق نجات کودکان برای مبارزه با این مسائل و مشکلات کودکان یمنی سخن گفت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان