ماهان شبکه ایرانیان

معاون وزیر بهداشت:

فناوری از ۸۵درصد سکته های قلبی و مغزی پیشگیری می کند

فناوری از 85درصد سکته های قلبی و مغزی پیشگیری می کند
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر رضا ملک زاده روز چهارشنبه در گردهمایی مدیران فناوری و روسای مراکز رشد فناوری سلامت دانشگاه های علوم پزشکی در سالن همایش رازی اظهار داشت: پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی با استفاده از فناوری و تجهیزات قابل انجام و لازم است که مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان در راستای بهره گیری از فناوری و تجهیزات برای پیشگیری از این بیماری ها گام بردارند.
وی با اشاره به اینکه مرگ ناشی از بیماری های قلبی و عروقی در کشور ما تقریبا 10 سال زودتر از کشورهای پیشرفته رخ می دهد، بیان داشت: این موضوع قابل پیشگیری است.
ملک زاده همچنین به شیوع بیماری های غیر واگیر در کشور اشاره کرد و گفت: تقریبا 84 درصد از علل مرگ و میر و ناتوانی در کشور ما بر اثر بیماری های مزمن غیر واگیر است که نیمی از آنها در حوزه بیماری های قلبی و عروقی است که موجب مرگ زودرس می شود.

**تحقیقات ما تجاری سازی شود
وی در ادامه یکی از رسالت های بسیار مهم دانشگاه ها را توسعه تحقیق و پژوهش برشمرد و تاکید کرد که باید بتوانیم تحقیقات خود را تجاری سازی کنیم.
ملک زاده همچنین با بیان این که ما در بخش تحقیق و تولید دانش در اسناد بالادستی جایگاه خوبی داریم، افزود: رتبه بین المللی ما در حوزه تحقیق و پژوهش بهتر شده و توانستیم محصولات بیوتکنولوژی را تولید و صادر کنیم.
مععاون وزیر بهداشت با بیان این که پتانسیل های خوبی در داخل کشور در سال های گذشته داشتیم، گفت: باید باور کنیم که تقریبا همه نیازهای حوزه بهداشت و سلامت را با توجه به ظرفیت های موجود، می توان تولید کرد .

**مراکز رشد فاصله ایده تا خلق محصول را کوتاه کنند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این گردهمایی بر لزوم توجه به نوآوری و خلق ایده تاکید کرد و گفت: مراکز رشد و مدیران فناوری ما سعی کنند فاصله بین ایده و خلق محصول را کوتاه کنند و سعی شود که تا حد امکان موانع این کار را کاهش دهیم.
دکتر مسعود ناصری پور با بیان این که در برخی از دانشگاه ها مراکز رشد فعلی وجود ندارد، گفت: باید از ایده های جدید و خلاقانه استقبال و سعی کنیم در دانشگاه ها بانک ایده ها ایجاد کنیم.
ناصری پور ادامه داد: توسعه و تحکیم فرهنگ و ارزش های ‌کارآفرین در بین مدیران و برنامه ریزان ارشد دانشگاه ها و بازنگری و اصلاح چشم اندازها، اهداف و سیاست ها در این زمینه در دانشگاه ها باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی تاکید کرد: حمایت های سازمانی و مالی از طرح های خلاقانه و کارآفرین در دانشگاه ها باید انجام شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر لزوم ارتباط فعال تر با صنعت نیز تاکید کرد و گفت: برقراری ارتباط مستمر با نهادهای تجاری و اقتصادی باید بیشتر شود.
وی به بودجه اندک پژوهش و تحقیق اشاره کرد و گفت: با این بودجه اندک، نباید منتظر معجزه در این زمینه باشیم و به واقع، با این بودجه اندک، شاخص های کمی خوبی در منطقه کسب کرده ایم.
علمی** 1201*2017
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان