زندگی در شهرهای بزرگی مثل تهران، مشکلات و دردسرهای کوچک و بزرگ خودش را دارد؛ از آلودگی هوا گرفته تا صداهای سرسام آور و غیره. این مسئله در خیلی از مواقع برای کسانی که در طبقه اول آپارتمان زندگی می کنند چندین و چندبرابر می شود، به خصوص اگر در محله های پر رفت و آمدی هم باشند.
در این مطلب از وب سایت چیدانه سعی داریم راه حل هایی را برای مشکلات و معایب طبقه اول آپارتمان بیان کنیم تا آنها را به حداکثر برسانیم. پس اگر شما هم در طبقه اول آپارتمان زندگی می کنید این مطلب را هرگز از دست ندهید.
آلودگی صدا در طبقه اول آپارتمان
قطعا برایتان پیش آمده که صدای بوق ماشین ها، رفت و آمد افراد و یا سایر آلودگی های صوتی که در خیابان وجود دارند اعصابتان را خرد کند. شاید یکی از دلایلی که خیلی از افراد به سراغ طبقه اول آپارتمان نمی روند همین مسئله باشد؛ اما شاید بتوان جور دیگری هم به این مسئله نگاه کرد. حتما راه حل هایی هم برای جلوگیری از آلودگی صوتی در طبقه اول آپارتمان وجود دارد. در ادامه مطلب به معرفی تعدادی از آنها می پردازیم:
- پنجره دو جداره: دو جداره بودن پنجره های خانه می تواند در انتقال صدای کمتر به داخل خانه موثر باشد. سعی کنید برای دو جداره کردن پنجره ها به سراغ متخصصین این حوزه بروید تا از کیفیت کاری شان اطمینان خاطر داشته باشید. پیشنهاد می کنیم در این راستا حتما مطلب « انواع پنجره دو جداره، کار از محکم کاری عیب نمیکنه! » را هم مطالعه نمایید.
- پوشش های جاذب صدا: یکی از راه های دیگری که می توانید با کمک آنها آلودگی صدای خانه خود را کمتر کنید استفاده از پوشش های جاذب صدا است. این پوشش ها باعث کاهش میزان انعکاس صدا شده و آرامش بیشتری را برای شما به ارمغان می آورند. پیشنهاد ما این است که از این پوشش ها برای دیوار استفاده نمایید تا صدای کمتری وارد خانه تان شود.
- پرده ضخیم: یکی از ساده ترین کارهایی که برای کمتر شدن صدای خیابان می توانید انجام دهید استفاده از پرده های ضخیمی است که به نوبه خود تاثیر زیادی در کاهش انتقال صدای بیرون به داخل خانه تان خواهند داشت.
- کفپوش چوبی: این روش شامل حال نوعی از کفپوش های چوبی می شود که شامل یک شکاف و کف اصلی می شوند. این نوع کفپوش های چوبی شناور، صداها را به خود جذب کرده و مانع انعکاس آنها به داخل خانه می شوند.
- درزگیری پنجره ها: شما می توانید با کمک یک درزگیر، اطراف پنجره را بپوشانید تا در زمان بسته بودن پنجره، صدای کمتری وارد خانه شود.
در این راستا می توانید به مطالب « 11 راه حل برای رهایی از آلودگی صوتی در منزل » و « عایق صوتی، هیچکی تو این خونه صدای منو نمیشنوه! » نیز سری بزنید.
رفع بوی بد خانه در طبقه اول آپارتمان
یکی از معضلات زندگی در طبقه اول آپارتمان، ورود دود ماشین ها به داخل خانه است که علاوه بر ایجاد مشکلاتی مثل سردرد می تواند باعث ورود بوی خیلی بدی در خانه شود. در این راستا راه حل های مختلفی وجود دارد.
شما می توانید از دستگاه های تصفیه هوا و تهویه مطبوع استفاده نمایید که به نوبه خود تاثیر بسزایی در تهویه و تصفیه هوای داخل خانه خواهند داشت. برای اطلاع بیشتر از این مورد، حتما مطلب « سیستم های تهویه مطبوع: هوای دلپذیر را مهمان خانه کنیم! » را مطالعه نمایید. باید این نکته را هم اشاره کنیم که باید سعی شود تا جای ممکن رطوبت موجود در خانه را کنترل کرد، چراکه افزایش رطوبت خانه عواقب مخصوص به خودش را دارد.
نگهداری از گل و گیاه آپارتمانی هم می توانند نقش بسزایی در بهتر کردن و تصفیه هوای خانه داشته باشد. شما می توانید برای آشنایی با بهترین گیاهانی که می توانند به شما کمک کنند به مطلب « گیاهان پیچکی، تصفیه کننده هوا و زینت بخش دکوراسیون منزل » و « 8 معجزه گیاهان خانگی برای سلامتی! » نگاهی بیندازید.
برای رفع بوی بد خانه که در اثر ورود آلودگی ها به منزل اتفاق افتاده می توانید به سراغ خوشبو کننده های طبیعی بروید و در سالم ترین حالت ممکن، بوی بد را از خانه خود بیرون کنید. برای این کار حتما مطلب « بوی بد خانه، با این 60 روش دیگه راحت میشی! » را مطالعه نمایید.
جلوگیری از گرد و غبار در طبقه اول آپارتمان
وقنی دود ماشین زیادی به خانه شما می آید و رفت و آمدها و شلوغی های خیابان در تماس بیشتری با خانه شما هستند حتما گرد و خاک خانه تان هم بیش از سایر طبقات خواهد بود؛ به همین دلیل باید با روش های هوشمندانه ای به تمیز کردن و گردگیری کردن خانه تان بپردازید. شما می توانید در مطلب « با گرد و خاک در خانه چه کنیم؟ » با روش های مقابله با گرد و خاک منزل آشنا شوید.
کمبود نور در طبقه اول آپارتمان
یکی از مهمترین معایب طبقه اول آپارتمان نور کم آنهاست. این مسئله می تواند تاثیرات زیادی داشته باشد که کمترین آنها جلوه کمتر دکوراسیون منزل شما است. چیدانه در این راستا مطالب متفاوتی داشته است که پیشنهاد می کنیم از میان آنها حتما به « 10 ایده برای روشنایی دکوراسیون نشیمن های تاریک » و « خانه تاریک خود را روشن کنید، 8 ایده ساده و هوشمندانه! » سری بزنید.
با کم بودن نور در خانه، حتما در نگهداری از گیاهان خانگی تان نیز دقت لازم را داشته باشید. شما می توانید با نگهداری از گیاهانی که نور کمی نیاز دارند به هدف خودتان برسید. برای آشنایی با این گیاهان مطلب « گیاهان آپارتمانی بدون نیاز به نور، پندهای شکوفه! » را مطالعه کنید.
اگر برای شما هم تجربه های مشابهی اتفاق افتاده است در بخش دیدگاه ها با ما در میان بگذارید!
نویسنده: طلوع حقیقت ؛ تحریریه چیدانه