استیک فیله مینیون یک استیک محبوب و خوشمزه بوده که شما در ادامه رسپی ان را آموزش می بینید. در ادامه این قسمت طرز تهیه استیک فیله مینیون را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه استیک فیله مینیونک
این نوع استیک یک غذای لذیذ و خوشمزه با گوشت گوساله است. شما می توانید با استفاده از گوشت گوساله انواعی از غذاهای خوشمزه را تجربه کنید. طرز تهیه استیک مغولی و استیک ماهی با دستورهای ویژه دیگر را دیگر را در لینک دنبال نمایید.
مواد اولیه:
- فیله: 4 تکه
- کره: 4 قاشق غذاخوری
- روغنی زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- رزماری: 1 قاشق غذاخوری
طرز پخت:
این فیله بافت بسیار نرمی داشته و آماده سازی آن هم بسیار ساده است. برای داشتن این فیله خوشمزه باید از گوشت گوساله تازه استفاده کنید. برای داشتن این گوشت با پخت عالی و بافت نرم باید گوشت را کمی باز کرده و خوب برش بزنید.

فر را از قبل در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. درون تابه بزرگ مقداری روغن را گرم کرده و روی حرارت بگذارید. استیک های برش خورده را به همراه مقداری نمک و فلفل مزهدار نمایید.
بعد از اینکه استیک ها به همراه فلفل و نمک کمی مزه دار شد، آن را درون تابه به همراه مقداری روغن زیتون قرار داده تا به مدت 5 دقیقه گوشت استیک کاملاً تغییر رنگ دهد. دو طرف استک را برگردانده تا دو سمت آن تغییر رنگ بدهد و پخته شود. در مرحله نهایی روی استک را مقداری کره بزنید و از رزماری های خرد شده روی آن بریزید.
در این مرحله برای اینکه رزماری به گوشت عطر بدهد، درب تابه را قرار دهید و با حرارت ملایم زمان دهید تا 5 دقیقه استیک روی حرارت باقی بماند. استک را به همراه آب گوشت باقی مانده درون ظرف مناسب فر قرار داده و درون فر بگذارید تا برای مرحله نهایی پخت درون فر برود.
این مدت زمان کاملاً سلیقهای بوده و اگر می خواهید استیک شما کمی آبدار باشد، مدت کمتری به آن زمان بدهید. 10 تا 15 دقیقه برای داشتن یک استیک نرم و آبدار بسیار مناسب می باشد.

طرز تهیه فیله مینیون با یک رسپی ویژه را در این بخش آموزش دیدید. این نوع فیل طعم فوق العاده ای داشته و بافت نرمی هم دارد. شما می توانید با همین دستور انواعی از فیله های مخصوص را آماده کنید.
بعد از پخت و آماده شدن فیله می توانید آن را به صورت ورقهای برش زده و در ظرف سرو خود بچینید. اطراف استیک را می توانید با پوره های سیب زمینی و حتی سبزیجات متنوع پخته شده دیزاین کنید.
نکات مهم در پخت این استیک زمان آن می باشد. همچنین اگر گوشت گوساله تازه و گوساله کوچک انتخاب کنید، بسیار نرم و لطیف تر می شود. شما می توانید از رزماری خرد شده برای مزه دار شدن استیک ها استفاده کنید. پخت استیک با این روش بسیار ساده بوده و شما می توانید، یک غذای فوق العاده داشته باشید.