به گزارش ایسنا، محمد عبابافها، مدیرعامل این شرکت ایرانی با اشاره به اینکه این شرکت به دنبال تولید انبوه نسل جدید RTUهای خود با نام AMS-R4000 است، عنوان کرد: این نسخه که ارتقا یافته نمونه AMS-R3000 بوده، از نظر فنی در حوزههایی از قبیل ماژولار بودن و انواع ورودی خروجیها، پروتکلها و ارتباطات ارتقا پیدا کرده است.
عبابافها تصریح کرد: یکی از محدودیتهای کلیدی که در سری AMS-R3000 وجود داشت، تعداد ورودی و خروجیهای محدود بود که در نسل جدید با توجه به افزایش قدرت CPU و تغییرات ایجادشده در ساختار RTU، این تعداد به نحو چشمگیری افزایشیافته، به گونهای که هماکنون میتوان تا چندین هزار سیگنال را کنترل کرد.
وی با تاکید بر اینکه مزیت فنی دیگری که در نسخه جدید RTUهای سری 4000 ایجاد شده، حرکت به سمت قابلیتها و استانداردهایی است که بازار جهانی RTU نیازمند آن است، تصریح کرد: هماکنون درحال تعامل با آزمایشگاههای مرجع و پژوهشگاه نیرو برای اخذ سختترین تأییدیههای موردنیاز در این حوزه هستیم.
عبابافها در ادامه صحبتهایش به بحث صادرات اشاره کرد و گفت: در زمینه صادرات، طبق برنامهریزی صورت گرفته با مدیران شرکت، چندین نمونه برای تست محصول به کشورهای آفریقای جنوبی، مالزی و ویتنام ارسال شده و به دنبال کسب بازار فروش این محصول در کشورهای مذکور هستیم. علاوه بر این، در بازار داخلی نیز با تعاملات صورت گرفته، چندین نمونه جهت تست به شرکتهای دولتی و خصوصی تحویل شده است.
وی در رابطه با مزیت اجرای این طرح عنوان کرد: مسلماً نسخه تولید داخل با وجود اینکه از CPU و سایر المانهای غیربومی استفاده میکند، ولیکن هزینههایی از جمله هزینه طراحی، مونتاژ، برنامهنویسی، بستهبندی و مونتاژ تجهیزات را بهصورت ریالی پوشش میدهد و این مسئله منجر به کاهش هزینههای تولید RTU از نظر ارزی میشود.
بر اساس اعلام روابط عمومی صحا، مدیرعامل این شرکت ادامه داد: این طرح از یکسو، با توجه به کاربرد فراوان در صنایعی مانند صنایع آب و فاضلاب، نفت، گاز، برق، نیروگاه و... حجم بازار مناسبی دارد و رشد این بازار نیز مثبت است و از سوی دیگر به دلیل وجود رقبای قدرتمند خارجی و داخلی ورود به چنین بازاری نیازمند دانش فنی و توان بازاریابی قابلرقابتی است.