سرویس جهان مشرق - آل نهیان از خاندان های حاکم در منطقه خلیج فارس و کشور به طور مشخص بر کشور امارات متحده عربی هستند که تاکنون ابعاد بسیاری از مفاسد و جنایات ضد بشری این خاندان از نگاه ها دور و ناگفته مانده است.
- هنگامی که در سال 2004 میلادی مرگ شیخ «زاید آل نهیان»، اولین رئیس حکومت امارات متحده عربی اعلام شد، ارزش دارایی های وی حدود 42 میلیارد دلار برآورد گردید، بالطبع ساده لوحی است، اگر تصور کنیم، وی به این ثروت از فروش نفت ابوظبی دست یافته است، با احتساب اینکه فقط وی از این درآمد بهره نمی برد، بلکه افراد دیگری از بزرگان ابوظبی نیز از این درآمدها بهره می بردند، علاوه بر این که تاریخ صدور اولین محموله ابو ظبی به خارج به سال 1962 میلادی باز می گردد، در حالی که امارت ابو ظبی تنها از اواسط دهه هفتاد قرن گذشته بود که بردرآمدهای نفتی دست یافت، لذا این سوال مهم مطرح می شود که این ثروت هنگفت از کجا به دست آمده است؟
واقعیت امر این است که مستندات و مدارک موجود تاکید می کند، شیخ زاید این ثروت را از تجارت در مشاغلی چون اداره خانه های فساد، خرید و فروش برده و دایر کردن بازارهایی تجارت انسان و قاچاق انسان، حمایت از تروریسم و دست داشتن در فعالیت های تروریستی، قاچاق اعضای بدن، قاچاق مواد مخدر، پول شویی، تجارت اسلحه و غارت و چپاول ثروت های ملی از جمله گم شدن 13 میلیارد دلار از بودجه حکومت وقت امارات به دست آورده است.
- یکی از اصول ثابت سیاست خارجی شیخ زاید در دوران زمامداری «حمایت از تروریسم» به ویژه از لحاظ مالی بود. به همین منظور حاکم سابق امارات، بانک «اعتماد و تجارت جهانی» را با مدیریت یک شهروند پاکستانی به نام «آغا حسن عابدی» در شهر لندن تاسیس کرد تا سرویس های امنیتی و اطلاعاتی امارات و آمریکا و انگلیس به واسطه این بانک که شعبه هایی در شهرهای مختلف افغانستان دایر کرده بود، نیازهای مالی و بودجه گروه های تروریستی تکفیری فعال در این کشور را تامین کنند.
- در سال 2008 میلادی پلیس بلژیک 17 دختر نوجوان آسیایی را در یکی از هتل های گران قیمت و بین المللی این کشور بازداشت کرد. این دختران نوجوان در بازجویی اذعان کرده بودند که توسط یکی از شیوخ خاندن آل نهیان با هدف بهره برداری جنسی و همراه وی به بلژیک سفر کرده اند تا در ادامه پلیس بلژیک شبکه بزرگی را کشف کند که در قاچاق انسان و برده داری جنسی فعالیت و اداره آن را یکی از اعضای خاندان آل نهیان برعهده داشت.
- «اریک پرنس»، موسس شرکت بدنام «بلک واتر» ماه مارس سال 2010 میلادی طی قرارداد 529 میلیون دلاری از سوی شیخ «محمد بن زاید آل نهیان»، ولی عهد ابو ظبی مامور به تشکیل نیرویی سری از 800 مزدور بیگانه بود. این نیروی نظامی وظیفه تامین امنیت مراکز حساس و مهم امارات و دفاع از این کشور در برابر هرگونه حمله خارجی را برعهده داشت.
- در سال 2013 شبکه (ABC) آمریکا فیلمی از شیخ «عیسی بن زاید آل نهیان»، فرزند حاکم امارات به همراه گروهی از دوستانش در بیابان های این کشور منتشر کرد که در آن یک تاجر افغان را به اتهام دروغ گویی شکنجه می کردند. این فیلم نشان داد، چگونه شیخ عیسی به صورت این مرد شلیک و دهانش را با شن های سوزان پر می کند و بر زخم هایش نمک می پاشد.
این شبکه آمریکایی در تحلیلی بر این فیلم گفته بود که چنین اقداماتی نمونه آشکار و عیان وحشیگری و تجسم عینی آن است که توسط فرزندان حکام عرب در قبال کسانی است که مورد خشم و غضب آنها قرار می گیرند، به اجرا گذاشته می شود.
- در سال 2008 میلادی منابع خبری از بُعد جدیدی از فساد اخلاقی شیخ «سلیمان فهیم» 31 ساله، یکی از شیوخ خاندان حاکم بر امارات و رابطه نامشروعش با «پاملا اندرسون»، خواننده هم جنس باز آمریکایی پرده برداشتند. این خواننده هم جنس باز آمریکایی چنان عقل و هوش از سر شیخ فهیم ربوده که از انتشار عکس هایش با پاملا روی جلد مجلات و نشریات آمریکایی باک نداشت.
- موضوع گسترش فحشا و تن فروشی در هتل ها و کلوپ های شبانه شهرهای مختلف کشور امارات از جمله در شهرهای دبی و ابو ظبی همواره مورد اعتراض شهروندان این کشور می باشد، به همین منظور سال گذشته شماری از کاربران عرب فضای مجازی با راه اندازی یک هشتگ از حاکمان امارات خواسته بودند که فحشا و تجارت جنسی و شرب خمر را در دبی و ابو ظبی متوقف کنند.
فعالان اماراتی فضای مجازی با راه اندازی هشتگی با عنوان « #تن فروشی_در_دبی_را_متوقف_کنید»، از مقامات مسئول اماراتی خواسته بودند که به جای تعقیب و پیگرد فعالان سیاسی و اجتماعی، به امور اجتماعی کشور توجه کنند که با گسترش جرایم جنسی و فحشا، رو به قهقرا نهاده است.
به گفته فعالان اماراتی، فعالیت در عرصه فحشا و تجارت جنسی در این کشور، آزادانه و با اجازه رسمی انجام می شود، اما آزادی بیان و اندیشه، جرم نابخشودنی است!
- بازار «الخیل» در شیخ نشین ابو ظبی از معروفیت خاصی در کشور امارات برخوردار است. این بازار مرکز فساد و فحشا در این کشور شمرده می شود که به طور رسمی توسط شیخ زاید آل نهیان، اولین حاکم امارات تاسیس شد و درآمدهای این مرکز به حساب وی واریز می شد. پس از مرگ وی نیز اداره این بازار به دفتر حکومتی موسوم به «الدیوان الامیری» محول شد تا درآمدهای آن بین شیوخ امارات تقسیم شود.
حکومت امارات برای تامین نیروی خدماتی این مرکز در تمام بخش ها، اقدام به وارد کردن زنانی از کشورهای مختلف کرد و بالطبع هر کشور و هر نژاد و طیف خدماتی که توسط این زنان ارائه می شد، قیمت و بهای خاص خود را داشت.
- کسانی که از تاریخ اختلافات دو شیخ نشین ابو ظبی و دبی مطلع باشند، حتما می دانند یکی از دلایل این اختلاف تاریخی به شیخ «سلطان» یکی از فرزندان شیخ زاید آل نهیان، اولین رئیس حکومت امارات باز می گردد.
براساس مستندات موجود وی در دهه هشتاد دختر عموی حاکم دبی را ربوده و به وی تجاوز کرده بود.
این جنایت برای شیخ سلطان بسیار گران تمام شد، از جمله اینکه شیخ زاید او را از سمت فرماندهی ارتش امارات برکنار و تحت عنوان ابتلا به اختلالات روحی و روانی برای درمان به سوئیس فرستاد و بر روابط سرد و تیره آل مکتوم و آل نهیان تاثیر منفی بسیاری گذاشت.
- افراد نزدیک به خاندان آل نهیان تاکید می کنند که شیخ سلطان همانند پدرش شیخ زاید به علاقه بسیارش به زنان معروف بود و یکی از علایق وی تجاوز و تعرض خشونت آمیز به دختران کم سن و سال بود.
وی مالک هتلی بزرگ در خیابان «الکترا» در ابو ظبی بود و دست نشاندگان و مزدورانش پس از فریب دختران ساده و کم سن آنها را به اتاق های طبقه آخر هتل منتقل می کردند که به لانه فساد و فحشاء شیخ سلطان در تجاوز و تعرض به این کودکان تبدیل شده بود.
ترفند شیخ سلطان در از پیش رو برداشتن قربانیانی که برای وی ممکن بود، مشکل ساز شوند، سوزاندن قربانی بود، به همین دلیل این هتل همواره با آتش سوزی های مکرر در طبقات بالا مواجه می شد که در یکی از این آتش سوزی ها دخترانی در آتش سوخته و به قتل رسیدند که شب قبل از حادثه قربانی تجاوز دسته جمعی شماری از شیوخ آل نهیان شده بودند و برای بر جا نماندن اثری از این جنایت لازم بود، اثری از قربانیان نیز برجا نماند.
- هفتم مارس سال جاری میلادی شبکه خبری سی ان ان عربی تصویری عجیب از شیخ «حمدان بن محمد»، ولی عهد شیخ نشین دبی و پسر شیخ «محمد بن راشد آل مکتوم»، حاکم دبی منتشر کرد که آنها را در حال سرو ساندویچ همبرگری با روکشی از جنس طلای 24 عیار در غرفه رستوران "The Roadery" نشان می داد.
«دنی شرمن»، صاحب این غرفه به شبکه سی ان ان گفته بود که شیخ حمدان با همراه هانش وارد این غرفه شده و سفارش همبرگر «خلیفه» متشکل از چهار ورق همبرگر «رودی» را دادند. به گفته شرمن قیمت هر عدد همبرگر برج خلیفه 63 هزار دلار است که شامل چهار لایه همبرگر، جگر غاز، مایونز زعفرانی، پنیر پیتزا و سس کچاپ تمشک سیاه می شود و نان این ساندویچ با لایه ای از طلای 24 عیار پوشیده می شود.
به گفته شرمن، این ساندویچ ویژه برای شهر دبی ابداع شده است.
- 19 فوریه گذشته فعالان فضای مجازی اماراتی اقدام به انتشار آگهی استخدامی کردند که در آن یکی از رستوران های دبی آگهی استخدام یک رقصنده زن با حقوق بالا و چشمگیر را داده بود. البته این آگهی در ادامه شرایطی را برای استخدام نیز قید کرده بود که مهمترین آن داشتن محدودیت سنی بود (بین 18 تا 35 سال)، داشتن تابعیت عربی، داشتن دست کم 3 سال سابقه کار، آشنایی به زبان انگلیسی و داشتن سواد کامل خواندن و نوشتن بود.
این آگهی حقوق پایه را ماهیانه 5 هزار 500 دلار در نظر گرفته بود. این آگهی موجی از خشم و غضب مردم امارات را به دنبال داشت.
- جالب است، بدانید که سازمان سیا پس از دستگیری «اسامه بن لادن»، موسس شبکه تروریستی تکفیری «القاعده» در منطقه کوهستانی «تورا بورا» افغانستان، طی بازرسی محل اقامت بن لادن به اسناد و مدارکی دست یافته که از روابط نزدیک و دوستی عمیق بین شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی و نایب رئیس کشور امارات متحده پرده برمی دارد.
همچنین پس از آنکه آشکار شد، خودروهایی که در مقر بن لادن یافت شدند، از دبی به افغانستان منتقل گردیده اند، این باور شکل گرفت که مالک اصلی این خودروها کسی جز شیخ محمد نبوده است، به ویژه آنکه به راحتی امکان انتقال آنها به افغانستان را داشته است، چون وی برای خود فرودگاهی خصوصی و محرمانه نزدیک فرودگاه بین المللی قندهار احداث کرده بود که از آن هنگام سفر به افغانستان برای شکار و تفریح استفاده می کرد و خودروهای مورد نظر از این فرودگاه وارد افغانستان می شده و همین فرودگاه بود که موجب آشنایی شیخ محمد با بن لادن و ملا عمر و شکل گیری رابطه دوستانه عمیق بین آنها شد و شیخ محمد را به یکی از مهم ترین و بزرگ ترین حامیان مالی القاعده تبدیل کرد.
- براساس اسناد موجود به موازات برقراری روابط دوستانه بین شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی و نایب رئیس کشور امارات متحده و «اسامه بن لادن»، بنیانگذار شبکه تروریستی تکفیری «القاعده» در افغانستان، شاهد شکل گیری شبکه های قاچاق و انتقال مواد مخدر از افغانستان به امارات هستیم، به گونه ای که در ژانویه سال 2010 میلادی رسانه های اماراتی از بازداشت سه مقام مسئول این کشور به عنوان متهمان این پرونده خبر دادند. بلغارستان و رومانی، مقاصد اولیه این مواد در اروپا عنوان شده بود. از آن تاریخ تاکنون کشور امارات و شهرهای دبی و ابو ظبی به عنوان پل ارتباطی بین افغانستان و اروپا مطرح بوده اند و قاچاقچیان بزرگ مواد مخدر عمده محموله های خود را از فرودگاه های بین المللی این دو شهر به چهار گوشه جهان منقل می کنند.
اگرچه شیوخ امارات تاریخی دیرینه و پیشینه ای کهن در قاچاق و مصرف مواد مخدر به ویژه در دوره پیش از اکتشاف نفت دارند، به عنوان مثال در تاریخ 20 ماه مه سال 1986 میلادی خبرگزاری ها طی خبری اعلام کردند، یکی از شیوخ بزرگ امارات به اتهام عضویت در یکی از بزرگترین شبکه ها و مافیای مواد مخدر جهان در نیویورک بازداشت شده است.
به تبع آن روزنامه «مید» چند روز بعد به پرونده ویژه ای از قاچاق مواد مخدر در امارات اختصاص داد. در این پرونده تاکید شده بود، شیوخ امارات برای ساکت کردن معارضان انتشار این مواد، آن را به وفور و به قیمتی ناچیز در کشور پخش می کنند. حشیش، تریاک، هرویین و کوکایین در کنار داروهای معروفی چون داروهای خانواده «آمفیتامین ها» و «پارپیتورات ها» از مهمترین و در دسترس ترین مواد موجود در بازارهای امارات هستند.
- در خصوص فساد مالی خاندان حاکم بر امارات همین کافی است، یادآور شویم، نشریه «فایننشنال تایمز» اعلام کرد، مقامات سوئیسی تحقیقات در خصوص «خادم القبیسی»، رئیس سابق هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری نفتی بین المللی (آیپیک) تحت مالکیت دولت امارات، را آغاز کرده اند که متهم به مفاسدی چون پولشویی، کلاه برداری و اختلاس چندین میلیارد دلاری از صندوق سرمایه گذاری مالزی، موسوم به MDB)) است.
به نوشته این نشریه القبیسی یکی از نزدیکترین سرمایه داران به شیخ منصور بن زاید آل نهیان می باشد. آل نهیان مالک باشگاه منچستر سیتی انگلیس و برادر شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان رئیس دولت امارات است.
وجود چنین جرایمی در امارات موجب شده تا پلیس اروپا با انتشار بیانیه ای رسما اعلام کند، امارات به مرکزی برای افزایش تقلب، عملیات پول شویی، خلاف های مالیاتی و بازگشت درآمدهای ناشی از آنها به صورت سرمایه گذاری و مامن و پناهگاه خلاف کاران بزرگ مالی و اقتصادی بین المللی تبدیل شده است.
- درباره اسراف ها و بریز و بپاش های شیوخ اماراتی نقل است، در مراسم ازدواج شیخ «عبد الله بن زاید آل نهیان»، وزیر خارجه امارات که خبرگزاری ها آن را به «هزار و یک شب» توصیف کرده بودند، یک صد میلیون دلار هزینه شد.
در این مراسم از سه هزار رقصنده استفاده شد که هریک از آنها ساعتی 5 هزار درهم امارات دریافت می کردند. همچنین در این مراسم از ده ها خواننده معروف و مشهور دعوت و صدها خبرنگار مزدور و وابسته جهت پوشش مراسم به خدمت گرفته شده بودند.
- شیوخ امارات به دلیل تعدد همسران هریک دارای چندین کاخ و ویلاهای بزرگ و مجلل هستند که هریک از همسران و فرزندان آنها را در این کاخ ها و ویلاها اسکان می دهند و بالطبع جایگاه هر کدام از آنها با دیگری و همچنین شیوه گذران زندگی آنها با هم تفاوت دارد.
افزون بر آن شیوخ امارات کاخ ها و ویلاهای شخصی هم دارا می باشند که به خوشگذرانی ها و شب نشینیها و بزم های خاص آنها اختصاص دارد و اغلب شب ها شاهد جشن ها و بزم هایی است که در آنها همه محرمات مباح و حلال هستند.
این درحالی است که به موازات این شب نشینی های مردانه، زنان شیوخ امارات نیز به حسب وسع و توان مالی همسران خود بزم های شبانه زنانه ای برگزار می کنند. مهمترین هدف از برگزاری این جشن ها و بزم های شبانه تشکیل حلقه ای از مزدوران و خدمتکارانی است که اطماع و اهداف خانمها را در برابر جبهه رقیب محقق می کنند.
این بزمها که در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس مانند کویت و قطر و همچنین امارات به «القعده» معروف است، از ساعات ده شب آغاز و تا پاسی از بامداد ادامه دارد و اغلب در ویلاهایی برگزار می شود که به دور از انظار عمومی و حومه شهرها احداث شده اند، به عنوان مثال یکی از اماکن برگزاری جشنهای شیخ نهیان بن زاید کاخ «منیف ریان» است که کمتر کسی از عامه مردم با آن آشناست. چون این کاخ در حقیقت ویلایی بسیار بزرگ و مجلل در جنگلی کوچک است که نرده های آهنی آن را از احاطه می کند و درب های آن دارای قابلیت کنترل از راه دور است.
ویلا به گونه ای مبلمان شده آشکارا نشان می دهد، آماده برگزاری جشن های شبانه است، به گونه ای که محل نوشیدن مشروبات الکلی جایگاه ویژه ای را در سالن پذیرایی احراز می کند و نور چراغ ها برای چنین مراسمی تنظیم شده است.
این ویلاها معمولا دارای چندین اتاق خواب هستند که به شکل فریبنده و اغوا کننده ای مبله شده اند. دوربین های مدار بسته و مخفی و صفحه های بزرگ تلویزیون از دیگر شاخص های این ویلاهاست.
- آنچه درباره ویلاها و بزم های شیوخ امارات گفته شد، در مقابل جشنها و بزمهای زنان این شیوخ به قطره ای مقابل دریا می ماند، به ویژه شیخه «فاطمه» همسر اول شیخ زاید آل نهیان، رئیس سابق امارات که گفته می شود، بزم های و جشن های شبانه اش شهرت خاصی در امارات دارد.
شیخه «فاطمه» دنیای خاص خود را دارد که با دنیای شیوخ امارات تفاوت بسیار دارد. وی شیفته و عاشق زنان است، به خصوص زنان و دختران سودانی که در سال های این علاقه جای خود را به زنان و دختران مغربی داده است.
- نشریه «اربین بیزنس» در جدیدترین گزارش خود تاکید می کند که کشور امارات با مصرف سالیانه 10 میلیون لیتر «ویسکی» رتبه اول را از حیث مصرف این مشروب الکلی در میان کشورهای جهان احراز می کند.
براساس این گزارش پس از کشور امارات، کشور فرانسه از این مصرف این نوع از مشروب رتبه دوم را در جهان از آن خود کرده است. نکته مهم اینجاست که نشریه «اربین بیزنس» که دارای دفتری در ابو ظبی است، ساعتی پس از انتشار این گزارش به دلیل اعتراض شدید مسئولان اماراتی که اعتقاد داشتند، این گزارش چهره تحریف شده و نامطلوب از امارات ارائه می دهد، مجبور به حذف آن از روی خروجی این روزنامه شدند.
- وضعیت آزادی های در امارات وقتی پای به حوزه کارگران خارجی می گذارد، به مرز فاجعه می رسد، شرایط نیروی کار خارجی در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس چنان فضاحت بار است که هیچ جایی برای انکار آن از سوی مسئولان اماراتی باقی نگذاشته است. تاکنون گزارش های متعددی درباره وضعیت این طیف از جامعه امارات به ویژه زنان کارگر منتشر شده، بی انکه مورد توجه مقام مسئولی قرار گیرد.
گزارش نهادها و سازمان های حقوق بشری تاکید می کند، اغلب قریب به اتفاق زنان از سوی صاحبان کار خود مورد تعرض جنسی قرار گرفته یا به شیوه های مختلف شکنجه می شوند. این درحالی است که ترس از زندان همواره باعث شده است، آنها دم برنیاورده و سخنی از ظلم روا داشته بر زبان نیاورند، چون حداقل مجازات داشتن روابط نامشروع بر اساس قوانین امارات چندین سال زندان است که این اوضاع را برای کارگران بسیار سخت و طاقت فرسا می کند.