زنان زیر 40 سال

ید و فولات

ید برای رشد مغز جنین در دوران بارداری بسیار ضروری است و از آنجایی‌که احتمال بارداری در زنان زیر 40 سال بسیار بالاست، این گروه از زنان باید 150 میکروگرم ید در روز مصرف کنند.

اسید فولیک نه تنها از خطر تولد کودکان ناقص‌الخلقه پیشگیری می‌کند، بلکه برای مغز و ستون فقرات بسیار مهم است. وجود این اسید در بدن به تشکیل گلبول‌های قرمز در خون کمک کرده و در هضم پروتئین موثر است. زنان در این گروه سنی به روزانه 400 میکروگرم آهن نیاز دارند.

زنان 41 تا 50 ساله

آهن، کلسیم و ویتامین‌D

زنانی که در دوران پیش از یائسگی قرار دارند، در خطر کمبود آهن هستند. آهن یک ماده معدنی ضروری برای اندام‌های تناسلی و عملکرد آنهاست و در تولید انرژی، درمان جراحت‌ها، بهبود ایمنی بدن و تولید گلبول‌های قرمز موثر است. این زنان به 18 میلی‌گرم آهن در روز نیاز دارند. همچنین این زنان در خطر پوکی استخوان هستند، بنابراین روزانه به 15 میکروگرم ویتامینD و 1000 میلی‌گرم کلسیم نیاز دارند.

زنان 51 تا 70 ساله

ویتامین‌های B6، B12،D، کلسیم و اسید فولیک

زنان بالای 51 سال، بیش از زنان دیگر به ویتامین B نیاز دارند.این ویتامین برای سلامت عمومی بدن لازم است. به آنها مصرف روزانه 2 میلی‌گرم B6 و 2.8 میلی‌گرم B12 توصیه می‌شود. در ضمن آنها به 400 تا 500 میکروگرم اسید فولات نیاز دارند. این زنان به 15 میکروگرم ویتامینD و 1200 میلی‌گرم کلسیم نیاز دارند.

زنان بالای 70 سال

زنان بالای 70 سال، به تدریج دچار ضعف استخوان و توده عضلانی می‌شوند و آنها بیش از زنان دیگر به ویتامینD- یعنی 20 میکروگرم- نیاز دارند.

البته نیاز زنان به مواد معدنی و ویتامین‌ها بنابر نوع زندگی‌شان نیز متفاوت است. به طور مثال زنانی که از نظر حرکتی بسیار فعال هستند باید بیش از زنان دیگر مواد مغذی مصرف کنند تا سلامت خود را از دست ندهند. یا زنانی که دوران قاعدگی سنگینی دارند، احتمال ابتلا به کم خونی در آنها زیاد است، بنابراین باید مواد مغذی سرشار از آهن مصرف کنند و به طور کلی افراد باید با توجه به نوع زندگی‌شان به مقدار ویتامین‌ها و مواد معدنی مصرفی‌شان توجه بسیاری نشان دهند.