ماهان شبکه ایرانیان

از سوی معاون منابع انسانی قوه قضاییه صورت گرفت

تشریح مزایای ایجاد موسسات میانجیگری و نقش آن در کاهش پرونده‌های قضایی

حجت الاسلام و المسلمین امینی معاون منابع انسانی قوه قضاییه در رابطه با ایجاد موسسات میانجیگری و اهمیت این کار گفت: در اجرای ماده ۸۴ قانون آیین دادرسی کیفری و آیین نامه مصوب هیئت وزیران و با تصویب ساختار تشکیلاتی دفتر امور میانجیگری توسط ریاست محترم قوه قضاییه فرایند تاسیس موسسات میانجیگری و اخذ گواهینامه معتبر میانجیگری برای افراد حقیقی از روز شش ...

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت الاسلام و المسلمین امینی معاون منابع انسانی قوه قضاییه در رابطه با ایجاد موسسات میانجیگری و اهمیت این کار گفت: در اجرای ماده 84 قانون آیین دادرسی کیفری و آیین نامه مصوب هیئت وزیران و با تصویب ساختار تشکیلاتی دفتر امور میانجیگری توسط ریاست محترم قوه قضاییه فرایند تاسیس موسسات میانجیگری و اخذ گواهینامه معتبر میانجیگری برای افراد حقیقی از روز شش آذر آغاز شده است.

وی گفت: متقاضیان این امر می‌توانند با مراجعه به سامانه میانجیگری نسبت به ثبت نام اقدام کنند که مهلت آن تا پایان روز دوشنبه 26 آذر ماه خواهد بود.

معاون منابع انسانی افزود: متقاضیان چه شخصا خواهان مجوز میانجیگری باشند و چه کسانی که داوطلب ایجاد موسسه میانجیگری باشند می‌توانند در این سامانه ثبت نام کنند.

حجت الاسلام و المسلمین امینی بیان کرد: تاکنون تعداد 5 هزار نفر از افراد در این سامانه ثبت نام کرده‌اند و ثبت نام کنندگان پس از بررسی مدارک و احراز شرایط اولیه به اختبار دعوت خواهند شد و در صورت کسب امتیازات لازم و مطابق با ظرفیت پیش بینی شده در حوزه‌های قضایی سطح کشور مجوز موقت فعالیت موسسات مورد تایید برای آن‌ها صادر خواهد شد.

وی گفت: به نظر می‌رسد این میانجیگری به سمتی حرکت کند که باعث کاهش پرونده‌های دستگاه قضایی شود و بخشی از پرونده‌های قضایی توسط این میانجیگر‌ها در میان راه از سیستم قضایی خارج شود و منجر به صلح و سازش شود.

گفتنی است متقاضیان جهت اخذ مجوز میانجیگری می‌توانند به آدرس mianjigari.org مراجعه کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان