به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، جمشید گودرزی قائم مقام ستاد بازسازی عتبات عالیات، گفت: براساس تصمیم ستاد مرکزی اربعین حسینی و کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه، امسال در راستای ساماندهی و ارتقا سطح خدمات دهی به زائران اربعین، طرح شناسنامهدار کردن مواکب از 5 اردیبهشت در سراسر کشور اجرا میشود.
وی افزود: براین اساس از تمامی هیئت های مذهبی، نهادها و مدیران مواکبی که سالهای گذشته افتخار خدمت به زائران را داشتهاند و نیز اشخاص و خیرینی که تمایل دارند از امسال در این امر مشارکت نمایند، دعوت میشود تا برای تشکیل پرونده و ثبت نام در طرح شناسنامهدار کردن مواکب و دریافت پروانه فعالیت به دفاتر ستادهای بازسازی عتبات عالیات در سراسر کشور مراجعه کنند.
وی گفت: این طرح مشمول تمامی موکبهای در مرز، طول مسیر و موکبهای مستقر در شهرهای نجف اشرف، کربلا، کاظمین وسامرا است.
گودرزی درباره مزیتهای مشارکت موکبداران در این طرح خاطرنشان کرد: کمک به امور گمرکی موکبها برای تردد در مرز، در اختیار گذاشتن زمین، ارائه خدمات زیربنایی و زیرساختی مانند آب و برق، تسهیل در ایجاد هماهنگیها در مرز و داخل خاک عراق، ارائه ویزای خادمی، در اختیار قراردادن انبار دائمی، ساماندهی امور و جلوگیری از هدر رفت منابع ازجمله فواید شناسنامه دار شدن موکبهای اربعین حسینی است.
وی افزود: هموطنان علاقهمند به مشارکت در فیض میزبانی زائران اربعین حسینی میتوانند کمکها و نذورات خود را به حساب 1040 بانکهای ملی، پست بانک و ملت در سراسر کشور واریز کنند.
قائم مقام ستاد بازسازی عتبات عالیات در امور اربعین با اشاره به رشد کمی و کیفی خدمات ارائه شده در کنگره عظیم اربعین سال گذشته گفت: انعقاد بیش از 400تفاهمنامه با موکب داران، مشارکت چشمگیر هموطنان اهل سنت، رشد نزدیک به سه برابری آمار طبخ و توزیع غذا و استان محوری ازجمله ویژگیهای برپایی مراسم اربعین حسینی سال 95 بود.
گودرزی، مردم و دولت عراق را میزبان اصلی راهپیمایی اربعین حسینی اعلام کرد و ضمن تجلیل از خدمات خالصانه آنها افزود: براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، ما به نمایندگی از مردم و تنها با هدف مشارکت در فیض میزبانی در کنار برادران عراقی در این کنگره عظیم حضور داشتیم.
وی گفت: راهپیمایی میلیونی اربعین حسینی حرکتی مردمی و متکی به مشارکت و کمکهای تمامی محبان اهل بیت علیهم السلام است و ستاد بازسازی عتبات به عنوان مسئول «کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه»، وظیفه ساماندهی امور و ایجاد هماهنگیها را برعهده دارد.
وی در تشریح عملکرد کمیته «مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه ستاد اربعین» اظهار کرد: تعداد تفاهمنامههای منعقده با متبرعان، خیران و موکبداران استانهای سراسر کشور بهمنظور اسکان و پذیرایی از زائران اربعین حسینی درسال 95با حدود 4برابر افزایش نسبت به سال قبل از آن به 410 فقره رسید.
قائم مقام ستاد بازسازی عتبات عالیات در امور اربعین یادآور شد: با سازماندهی خوبی که صورت گرفت، 8 قرارگاه تحت امر کمیته اسکان و تغذیه در شهرهای نجف اشرف، کربلا، کاظمین، سامراء، مسیب(طفلان مسلم) و مرزهای مهران، شلمچه و چذابه فعال بودند.