به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از روزنامه اکونومیک تایمز، صندوق بین المللی پول اعلام کرد، با توجه به رشد اقتصادی بی نظیر هند انتظار می رود که این کشور بتواند در سال آینده نیز رتبه اول جهان در پرسرعت ترین رشد اقتصادی را کسب کند.
پیش از این نیز، شرکت بین المللی مشاوره اقتصادی موسوم به «پی دبلیو سی» اعلام کرد، احتمالا هند در سال جاری میلادی، در فهرست بزرگ ترین اقتصادهای جهان، از انگلیس نیز پیشی می گیرد.
صندوق بین المللی پول بر این باور است که به دنبال رشد اقتصادی هند در سال 2019 (در حدود 6.2 درصد) انتظار میرود که رشد اقتصادی هند در سال آینده به 7.5 درصد و در سال 2021 به 7.7 درصد برسد.
صندوق بین المللی پول به دنبال برگزاری مجمع جهانی اقتصاد داووس در سوئیس یاد آور شد، با توجه به عواملی مانند کاهش قیمت جهانی نفت و کاهش فشار تورم، اقتصاد هند خود را برای برداشتن گام های بلند در سال 2019 آماده می کند.
دفتر آمار مرکزی هند خود نیز انتظار دارد که تولید داخلی در سال 2019 با رشد 7.2 درصدی همراه باشد این در حالی است که رشد تولیدات داخلی در سال گذشته تنها 6.7 درصد بوده است.
طبق اعلام بانک جهانی، هند در سال 2017 با تولید ناخالص داخلی 2.59 تریلیون دلاری، با پشت سرگذاشتن فرانسه، رتبه ششم در میان اقتصادهای بزرگ جهان به خود اختصاص داد.
آمریکا و چین در سال 2017، به ترتیب رتبه اول و دوم فهرست اقتصادهای بزرگ جهان را از آن خود کردند.
شرکت چندملیتی خدمات مالی و بانکی «استاندارد چارترد» نیز چندی پیش اعلام کرد، هفت اقتصاد از 10 اقتصاد برتر جهان در سال 2030، از میان بازارهای نوظهور فعلی است.
طبق اعلام استاندارد چارترد، چین بر پایه برابری قدرت خرید و تولید ناخالص داخلی (ارزش کالا و خدماتی که در یک سال از سوی ایجاد می شود)، در سال 2030 به بزرگ ترین اقتصاد جهان تبدیل می شود.
هند نیز با پیشی گرفتن از آمریکا، رتبه دوم و اندونزی نیز رتبه پنجم را در میان اقتصادهای برتر جهان به خود اختصاص می دهند.