به گزارش
گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ انتشار اسامی 120 نفر از کشیشهای کودک آزار توسط اسقف اعظم نیویورک واکنشهای مختلف و متعددی را در پی داشت.
به گزارش نیوزویک، اسقف اعظم نیویورک روز جمعه گذشته اسامی کشیشهایی که متهم به آزار و اذیت جنسی کودکان بوده یا به کودکان میل جنسی داشته و یا تصاویر هرزه نگارانه از کودکان در اختیار داشتند را به طور عمومی منتشر کرد. این فهرست که بزرگترین فهرستی است که تاکنون ارائه شده به اذعان اسقف اعظم، به درخواست قربانیان و بازماندگان و عموم مردم منتشر شده است.
در این فهرست 120 نفره که اتهاماتشان از سوی کمیسیون مستقل نظارتی کلیسا تایید شده، اسامی کشیشهایی که از دهه 20 قرن پیش مرتکب جرم شدهاند، نیز وجود دارد. نکته قابل تامل در این مورد این که تمامی این افراد یا مردهاند، یا از خدمت در کلیساها محروم شدهاند و یا فعالیت آنها به تعلیق درآمده است.
در حالی که فهرست منتشر شده تاکید دارد که از زمان تصویب منشور محافظت از کودکان و نوجوانان در سال 2002 تاکنون، تنها 2 مورد آزار و اذیت جنسی گزارش شده و از به کار گرفتن کشیشهای مظنون به این جنایت ممانعت به عمل آمده، گروههای حقوقی متفاوتی انتقادات گسترده را مطرح کردهاند.
گروه حمایت از حقوق قربانیان جنسی در این مورد ضمن درخواست انتشار جزئیات بیشتر در مورد افراد حاضر در فهرست، خواهان به روز رسانی اسامی و تدوین سابقه برای کشیشها شده و اعلام کردند اقدام مشابه برای زمان حاضر نیز الزامی و ضروری است.
در بیانیه این گروه آمده است این فهرست تنها اطلاعاتی از سوءاستفاده از کودکان در گذشته را ارائه میدهد، اما راهکاری برای جلوگیری از تکرار این امر در آینده را پیشنهاد نمیکند.
این سومین افشاگری گسترده سراسری در آمریکا است که پس از یک دهه فشار بر مقامات کلیسا در مورد کودک آزاری در این نهاد منتشر میشود.
این موضوع به حدی چالش برانگیز شد که «پاپ فرانسیس» در ماه فوریه سال گذشته خواستار برگزاری کنفرانسی تاریخی برای رسیدگی به این مسئله شد. یک ماه پس از برگزاری این کنفرانس که با حضور 200 اسقف اعظم و کاردینال برگزار شد، پاپ قوانین جدید سوءاستفاده جنسی پرسنل و مقامات کلیساها را منتشر کرد که دربردارنده مجازاتهای مالی و حبس برای ناقضان بوده است.