علیاصغر درلیک در گفتوگو با ایسنا درباره وضعیت استقبال از سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران اظهار کرد: با توجه به مشاهده عینی من از نمایشگاه، استقبال نسبت به سالهای گذشته کمتر بوده است که دلیلش میتواند گرانی کاغذ و افزایش قیمت کتاب و همچنین کاهش توان اقتصادی مردم باشد. با وضعیتی که من میبینم به نظرم کتاب در اولویت خرید مردم نیست.
او افزود: امسال سعی کردهایم از مجموعه کتابهای منتشرشده در جهاد دانشگاهی که حدود 600 یا 700 عنوان است کتابهایی را دستچین کنیم که با ذائقه مردم بیشتر ارتباط دارد. برای غرفه جهاد دانشگاهی در بخش ناشران عمومی کتابهایی را انتخاب کردیم که عامهپسندتر باشد و اصطلاحات تخصصی کمتر در آنها به کار رفته باشد. این تدبیر ما هم تاثیرگذار بود و سبب شد تا فروشمان نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کند. اما در مجموع به نسبت بقیه غرفهها استقبال از غرفه جهاد دانشگاهی در شبستان کمتر است. البته غرفه دیگری که در بخش دانشگاهی حضور دارد حتی به نسبت سال گذشته شاهد استقبال بیشتری است.
درلیک با نام بردن از کتابهای پرفروش غرفه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی گفت: «به سوی دانشگاه فضیلت» نوشته جان نکسون با ترجمه امیرحسین خداپرست که امسال برگزیده جایزه کتاب سال دانشجویی هم شد و همچنین «سایهنویسی و اخلاق اصالت» نوشته جان سی.نپ_آزالیام ام. هولبرت با ترجمه احسان شاهقاسمی کتابهایی بودند که در روزهای آخر به نمایشگاه رسیدند، اما فروش خیلی خوبی داشتند.