ماهان شبکه ایرانیان

آسپی استراتژیست بررسی کرد

آمریکا در حال اعمال فشار به عربستان سعودی برای افزایش تولید نفت/سیاست نفتی ناکام واشنگتن

موسسه «سیاست راهبردی استرالیا» (آسپی استراتژیست) در گزارشی می‌نویسد که آمریکا باید از اعمال تحریم‌های بیش از حد به نفت خودداری کند.

تنش ایران و آمریکا و تأثیر آن بر بازار نفتبه گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، مؤسسه سیاست راهبردی استرالیا در گزارشی با عنوان «آیا تنش ایران و آمریکا موجب ایجاد وقفه در بازار جهانی نفت خواهد شد؟» به این موضوع پرداخته و آن را امری نگران کننده برای بازار نفت توصیف می‌کند.

در بخش دیگری از این گزارش به تنش آمریکا و چین اشاره شده و آمده است: موضوع نگران کننده دیگر در این زمینه تنش‌های تجاری میان آمریکا و چین است که می‌تواند تأثیر منفی بر روی درخواست نفت خام بگذارد.

آسپی استراتژیست می‌نویسد: با این حال تحلیلگران بازار نفت هشدار می‌دهند که مشکلات در حال افزایش است.

«امی مایرز جیف»، کارشناس نفت و عضو شورای روابط خارجی آمریکا ابراز نگرانی کرده که آمریکا بیش از حد بر روی توان خود برای افزایش تولید نفت در راستای جبران کاهش سطح عرضه حساب باز کرده است.

این کارشناس آمریکایی در ادامه ضمن بیان این مطلب که توان عرضه نفت خام آمریکا را در اعمال تحریم‌ها جسور کرده می‌نویسد: دولت آمریکا باید مراقب باشد که از اعمال بیش از حد تحریم در بازار نفت به صورت یکباره خودداری کند، زیرا حوادث ناگهانی مانند طوفان و سانحه در میادین تولید نفت و یا اختلافات ژئوپولیتیک می‌تواند موجب اخلال در عرضه نفت خام شده و بازار نفت را در برابر جهش‌های ناگهانی قیمت آسیب‌پذیر کند.

مؤسسه سیاست راهبردی استرالیا در ادامه به تحریم نفتی ونزوئلا از سوی آمریکا اشاره کرده و می‌نویسد: نگرانی‌های دیگری نیز درباره سطح عرضه نفت خام وجود دارد. صادرات نفت خام ونزوئلا که در پایان سال 2017 حدود 2 میلیون بشکه در روز بود در ماه فوریه سال جاری به 1.2 میلیون بشکه رسید و اکنون به 800 هزار بشکه رسیده است و نفت خام لیبی نیز که تولید آن روزانه 1.2 میلیون بشکه است همزمان با شروع درگیری‌ها در این کشور با خطراتی مواجه شده است.

این گزارش در بخش دیگری به ادعای عربستان سعودی و امارات مبنی بر جبران کاهش سطح عرضه نفت خام اشاره کرده و می‌نویسد: آمریکا در حال اعمال فشار به عربستان سعودی است تا با افزایش تولید نفت خام، کاهش سطح عرضه از سوی ایران را جبران کند، اما مشخص نیست که آیا عربستان سعودی این کار را انجام دهد یا خیر.

آسپی استراتژیست می‌افزاید: آژانس بین‌المللی انرژی می‌گوید که ظرفیت تولید کافی برای پاسخگویی به تقاضای جهانی نفت را دارد، اما بخش بزرگی از این ظرفیت در اوپک قرار دارد و تحت توافق کاهش سطح عرضه نفت خام که پیش از این به امضا رسیده است.

مؤسسه سیاست راهبردی استرالیا در پایان گزارش خود ضمن بیان این مطلب که نفت با فروش سالانه 2 تریلیون دلار با اختلاف زیاد بزرگترین بازار جهان را در اختیار دارد می‌نویسد: اقتصاد جهانی در پی کاهش سطح عرضه و تنش آمریکا با ایران در معرض آسیب قرار دارد.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان