به گزارش خبرنگار مهر، سخنان سید مصطفی هاشمی طبا نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دومین مناظره زنده تلویزیونی که هم اکنون از شبکه یک سیما و شبکه خبر در حال پخش است، آغاز شد.
هاشمی طبا در نقد سخنان قالیباف/ اعضای علمی دانشگاه ها باید فقط به امر دانش و پژوهش دانشجویان مشغول باشند
سیدمصطفی هاشمی طبا در نقد صحبت های قالیباف نامزد دیگر انتخابات پیرامون درباره بحث آموزش و پرورش، گفت: ما باید به همان سوالی در این جا پاسخ دهیم که از ما پرسیده می شود و از حاشیه رفتن در پاسخگویی خویشتن داری کنیم.
هاشمی طبا افزود: ما باید اهداف 1404 را در آموزش و پرورش و آموزش عالی به خوبی مدنظر داشته باشیم تا در این زمینه پیشرفت کنیم اما نکته ای که وجود دارد این است که ما باید روند تربیت که می باید ملکه وجودی انسان شود توجه کنیم.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه نقص بزرگ آموزش و پروش این است که عمل به جوارح و توجه به پرورش هنوز در آن به طور جدی وجود ندارد، گفت: اعضای علمی دانشگاه ها باید فقط به امر دانش و پژوهش دانشجویان مشغول باشند و به کار دومی نپردازند.
هاشمی طبا خاطرنشان کرد: چطور ممکن است با نمره 12 پزشک یا مهندس شود که چنین چیز قابل قبول نیست چراکه دانشجویان ما کادرهای آینده ما را می سازند و باید به این مسئله بیشتر توجه کنیم.
هاشمی طبا در نقد صحبت های میرسلیم/ برخی وعده هایی که امروز می دهیم از توان دولت خارج است
سید مصطفی هاشمی طبا در نقد صحبت های میرسلیم نامزد دیگر انتخابات، اظهار داشت: بنده بدون کوچکترین وابستگی به دولت یازدهم، پس از چهار سال آقای روحانی را اینجا زیارت کردم و با هیچ یک از وزراء هم در این چهار سال دیداری نداشته ام. اما گواهی می دهم که بیشترین تهدیدات و انتقادات در برخی از روزنامه ها و سایت ها علیه این دولت اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه بزرگ شدن هزینه های جاری دولت مشکلات مختلفی را برای پژوهشگاه ها ایجاد می کند، تصریح کرد: ما همه چیز را برای همه می خواهیم، چنین چیزی شدنی نیست.
هاشمی طبا گفت: برخی وعده هایی که امروز می دهیم از توان دولت خارج است، اگر امروز هزینه ها را مشخص کنیم این موارد قابل اجراء می شود.
هاشمی طبا در نقد صحبت های رئیسی
هاشمی طبا نامزد انتخابات ریاست جمهوری در نقد صحبت های رئیسی نامزد دیگر انتخابات ریاست جمهوری پیرامون مسئله برجام گفت: خوب است زمانی که می خواهیم مسئله ای را مورد بررسی قرار دهیم به سابقه تاریخی آن توجه کنیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ساختمان پلاسکو یکساعته فروریخت و 20 روز زمان برد تا پاکسازی شود در حالی که ما سال ها تحریم شده بودیم و نیاز به گذر زمان داریم برای حل مشکلات، برخی مثل کبک سر را زیر برف کرده بودند و می گفتند تحریم بر ما اثری ندارد.
هاشمی طبا با بیان اینکه چنین میراثی به این دولت رسیده بود و این در حالی است که برجام ممکن است مشکلاتی داشته باشد اظهار کرد: ما باید در این وضعیت پایداری داشته باشیم، بهتر بود در دوره تحریم ها ایستادگی می داشتیم مثل دوره ای که جنگ بود و دولت وقت ایستاد و کشور را اداره کرد ما هم می بایست در دوران تحریم چنین می کردیم نه اینکه با ولخرجی خزانه مملکت را خالی می کردیم.
باید تعامل خوب و سازنده ای با جهان داشته باشیم
هاشمی طبا در ادامه در پاسخ به این سوال که اولویت احتمالی دولت شما در سیاست خارجی و حمایت از جبهه مقاومت و مقابله با تروریسم چه خواهد بود، اظهار کرد: طبیعی است که نگهداری شأن جمهوری اسلامی در همه دنیا از یکسو و ارتباطات حسنه و تعامل فی مابین دولت جمهوری اسلامی با دولت های دیگری که به رسمیت شناخته شده اند از سوی دیگر، در همه زمینه ها مورد نظر است.
هاشمی طبا گفت: البته آنچه که گفتم بستگی به عملکرد و نگاه دولت های مقابل ما هم دارد؛ بنابراین تدبیر در زمان های مختلف و با دولت های مختلف باید متفاوت باشد.
وزیر اسبق صنایع کشورمان با بیان اینکه می توان با برخی از همسایگان در عین حفظ عزت تعامل داشته باشیم، افزود: ما همواره در مقابل عناصری که از صهیونیسم و استکبار جهانی دستور می گیرند باید استقلال خود را داشته باشیم و در عین رعایت اخلاق، استقامت هم داشته باشیم.
هاشمی طبا ادامه داد: ما همچنانی که در گذشته به کشورهای درگیر و مظلوم منطقه کمک های مستشاری می کردیم امروز هم باید روابط خود را با آنها در راستای ارتقای توان آن کشورها بیشتر کنیم. بنابراین باید تعامل خوب و سازنده ای با جهان داشته باشیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: باید با یک استراتژی صحیح که مورد تایید نظام است تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم و عناصر فرهنگی در کشورهای دیگر را تقویت کنیم.
باید کاری کنیم که رشد اقتصادی در کشور ایجاد شود
سیدمصطفی هاشمی طبا پیرامون مسئله سیاست خارجی در دولت احتمالی آینده خود، گفت: ما می توانیم ارتباطات خودمان را با همسایگان ارتقا دهیم و در این راستا اشتراکاتی همچون صادرات انرژی و دفاع از آنچه که داریم و دیگران هم به صورت مشترک از آن بهره برداری می کنند، می تواند موجب ارتقای روابط ما با همسایگان شود.
وی با بیان اینکه برخی از دوستان سوالاتی مبنی بر حل همه مسائل و مشکلات موجود کشور را با جسارتی بی نظیر مطرح می کنند، اظهار کرد: بودجه های دولت که از طریق مجلس تصویب می شود، کفاف هزینه ها و برخی از وعده های دوستان را نمی دهد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: وجود ایران به عنوان یک نیروی پر استقامت در منطقه معنی می دهد، اگر زمانی که تحریم بودیم کشور را تجهیز می کردیم و ولخرجی نداشتیم، نقطه ضعف مان را کم می کردیم اما متاسفانه برخی خواستند که پز دهند و هزینه های گزافی کردند که بگویند تحریم ها اثری ندارند اما آنها می فهمند که درون کشور ما چه خبر است.
وزیر اسبق صنایع گفت: اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری فرمودند، صادرات، اعتماد به اصناف و مردم است. دولت نمی تواند این کارها را انجام دهد و از توان دولت خارج است. نگوییم سرمایه گذار زالو صفت است. ما باید سرمایه گذاران را بپذیریم.
هاشمی طبا با بیان اینکه سازمان های ظرفیت پذیرش سرمایه گذاری های خارجی را ندارند تصریح کرد: باید کاری کنیم که رشد اقتصادی در کشور ایجاد شود و ایران را به عنوان یک قدرت فرهنگی، صنعتی و تولیدی در منطقه بشناسند.
هاشمی طبا در نقد صحبت های جهانگیری/ تهدید جدی سرزمینی داریم
سید مصطفی هاشمی طبا در نقد صحبت های اسحاق جهانگیری نامزد دیگر انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: خوشحالیم که امروز با تدبیر رهبری و به برکت خون شهدای دفاع مقدس و شهدای دفاع از حرم اقتدار و امنیت ملی ما از لحاظ مرزی حفظ شده و امروز اگر ما خود را وارث خودن شهدا می دانیم باید همه ملت در این مسیر حرکت کنیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه امروز تهدید جدی سرزمینی داریم و پیش بینی می شود تا 10 سال آینده 10 میلیون مهاجر به شهرها داشته باشیم افزود: مسئله آب، خاک و نزاع بین اقوام مختلف اینها همه تهدید شدید امنیت داخلی کشور است که همانگونه که بارها گفتم باید با تهدید سرزمینی خود با اولویت بالا مقابله کنیم.
هاشمی طبا در نقد صحبت های روحانی
هاشمی طبا نامزد انتخابات ریاست جمهوری در نقد صحبت های حسن روحانی دیگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری، گفت: سبک زندگی ما از پشت همین تربیون ها مشخص می شود که صادقانه و عالمانه است یا پرحرارت، مصنوعی و غیر واقع بینانه و به مانند بنا کردن یک امارت به روی آب است.
وی افزود: ما مسائل مختلفی را در جامعه داریم و متاسفانه بعضی وقت ها سنت را با اسلام خلط می کنیم. علما و مسئولین ما باید مردم را توجیه کنند، خیلی ها می گویند خانه بزرگ، مرکب راحت مستحب است خب برخی از صحبت ها و مواضع ما منجر به انشقاق جامعه می شود.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: اگر می خواهیم به جایی برسیم باید صداقت داشته و همه راست ها را به مردم بگوییم. چرا ما باید در جامعه قرارداد کرسنتی را داشته باشیم که. 14.5میلیارد دلار به جامعه خسارت وارد کرده باشد.
فضای مجازی هم فرصت است و هم تهدید
سید مصطفی هاشمیطبا نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دوم برنامه مناظره تلویزیونی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه برنامه شما در خصوص مدیریت فضای مجازی و کاهش آثار تخریبی اخلاقی و اجتماعی آن چیست؟ اظهار داشت: فضای مجازی هم فرصت است و هم تهدید؛ البته به نظر من امروز فضای مجازی بیشتر تهدید است، چرا که یک حرصی در دارندگان گوشیهای هوشمند به منظور کسب اطلاعات بیشتر از فضای مجازی وجود دارد که البته بعد از مدتی فرو مینشیند.
وی ادامه داد: دولت باید فضای مجازی را به نحوی در کنترل داشته باشد؛ به طور مثال میتواند گوشیهای کودکان را همچون برخی کشورهای دیگر که چنین کاری را انجام میدهند، در کنترل خود داشته باشند.
هاشمیطبا افزود: راه دیگر کنترل دولت در فضای مجازی این است که کانالهایی که مشکلآفرین هستند که کنترل کنند و این موضوع هم هیچ مغایرتی با آزادی ندارد. یقین دارم استفاده مکرر از فضای مجازی، خود کاربران را به مرور خسته خواهد کرد.
وی اظهار کرد: شهادت هنری است که هم باید داشته باشیم، مردم ایران وارثان شهدا هستند و باید به فرهنگی توجه داشته باشند که ادامه دهنده میراث خوار آن هنرمندان بزرگ باشند.
نامزد انتخابات گفت: هنوز همه ما باید خوب زیستن را سرلوحه کار خود قرار دهیم.