بررسی نتایج حاصل از 22 آزمایش بالینی تصادفی، نشان می دهد که تمرینات یوگا می توانند بسیاری از جنبه های سلامت جسمی و روانی را در افراد مسن بهبود بخشند.
به گزارش به نقل از شفقنا، یوگا می تواند یک گزینه موثر برای افراد سالخورده باشد که می خواهند سلامت جسمی و روانی خوبی داشته باشند.
یوگا به مجموعه ای از شیوه های ذهن اشاره می کند که از سنت هندو می آیند.
تاثیرات مثبت یوگا بر سلامت روانی و جسمی افرادی که یوگا تمرین می کنند، اغلب آشکار و مشخص است.
مطالعات نشان می دهند که، روش های مختلف یوگا قادر به بهبود یک احساس رفاه عمومی و همچنین جنبه های مختلف سلامت جسمی افراد هستند.
نتایج مطالعات از سال 2017 نشان می دهند افرادی که یوگا انجام می دهند سطوح پایین اضطراب و افسردگی را تجربه می کنند. تمرینات یوگا با کاهش ریسک ابتلا به اختلال شناختی در افراد مسن همراه است و تمرینات شدید یوگا می تواند علائم آرتریت روماتوئید را کاهش دهد.
نتایج تحقیقاتی که بر روی افراد 60 سال و بالاتر انجام شد نشان می دهد که تمرینات یوگا – در مقایسه با فعالیت بدنی غیرمجاز و دارای ریسک خطر- به بهبود تعادل فیزیکی، انعطاف پذیری حرکت و قدرت اندام افراد کمک می کند. همچنین باعث کاهش افسردگی، بهبود کیفیت خواب و افزایش توانایی آنها می شود.
همچنین محققان متوجه شده اند که افراد مسن تر که یوگا تمرین می کنند، سلامت جسمی و روحی خود را رضایت بخش می دانند.
با توجه به اینکه بخش بزرگی از افراد سالمند غیر فعال هستند، یوگا می تواند یک روش آسان، سازگار و جذاب از فعالیت بدنی باشد، و طبق شواهد می تواند برای سلامت مفید باشد. یوگا توانایی بالایی برای بهبود نتایج مهم فیزیکی و روان شناختی در افراد مسن دارد. یوگا یک فعالیت ملایم است که می توان آن را با توجه به شرایط و بیماری های مرتبط با سن تغییر داد.
منبع: www.medicalnewstoday.com