ماهان شبکه ایرانیان

دستور جهانگیری به ربیعی برای پیگیری موضوع گفتگوی ملی

خبرآنلاین: به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهور، اسحاق جهانگیری در این جلسه با تأکید بر اینکه تقویت سرمایه اجتماعی باید به یک موضوع ملی تبدیل شود گفت: قوای سه گانه، نهادهای مختلف و همه ارکان نظام باید برای تقویت سرمایه اجتماعی و بالا بردن امید جامعه به آینده کشور به صحنه بیایند و مطالبات و دغدغه های مردم را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند.

جهانگیری با قدردانی از گزارش ارائه شده از سوی دانشگاه تربیت مدرس در خصوص وضعیت سرمایه اجتماعی کشور تصریح کرد: یکی از نکات برجسته این گزارش پیشنهاد راهکارهای تقویت سرمایه اجتماعی است که در قالب یازده برنامه تدوین شده است.

معاون اول رییس جمهور افزود: با اتکا به دانشگاه و نخبگان کشور می توان راهکارهایی مناسب برای برون رفت از مشکلات کشور در زمینه های مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی تدوین کرد.

جهانگیری با تأکید بر اینکه پیشنهادات ارائه شده در گزارش دانشگاه تربیت مدرس باید مورد توجه قرار گیرد و با اولویت بندی اجرایی شود، از صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان رییس کمیسیون فرهنگی دولت خواست این پیشنهادات را در جلساتی با مشارکت اساتید دانشگاه و صاحبنظران مورد بررسی قرار دهند و ظرف دو ماه با اولویت بندی و تفکیک وظایف هر دستگاه، به سندی جامع و قابل اجرا برای تقویت سرمایه اجتماعی کشور تبدیل کنند.

وی همچنین از ربیعی مشاور ارتباطات اجتماعی رییس جمهور و سخنگوی دولت نیز خواست موضوع گفتگوی ملی به عنوان مهمترین راهکار تقویت سرمایه اجتماعی را در دستور کار خود قرار دهد و در گام نخست، برای افزایش تعامل و گفتگوی دولت و دانشگاه برنامه ریزی و اقدام کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این جلسه گفت: دولت به تنهایی نمی تواند نسبت به اعتمادسازی و تقویت سرمایه اجتماعی اقدام کند و این موضوع همراهی و مشارکت همه ارکان نظام و همدلی و حضور فراجناحی را می‌طلبد به گونه‌ای که همگان به دور از سلایق سیاسی در این امر مهم دخیل باشند.

در این جلسه که وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم تحقیقات و فناروی، سخنگوی دولت، روسای دانشگاه های تهران و تربیت مدرس و جمعی از اساتید برجسته دانشگاههای مختلف نیز حضور داشتند، نماینده دانشگاه تربیت مدرس گزارشی از وضعیت سرمایه اجتماعی در ایران در بازه زمانی سال 1379 تا 1397 ارائه کرد.

وی همچنین به ارائه تحلیلی از رابطه سرمایه اجتماعی و کیفیت حکمروایی پرداخت و با اشاره به پیامدهای سیاسی بحران سرمایه اجتماعی، توضیحاتی در خصوص راهکارهای تقویت سرمایه اجتماعی ارائه کرد.
در این گزارش فراهم سازی شرایط گفتگوی ملی میان دولت، روشنفکران، نخبگان و گروه های مرجع اجتماعی در خصوص مسایل کلان داخلی و خارجی به عنوان یکی از مهمترین راه های تقویت سرمایه اجتماعی عنوان گردید و یازده گام برای تقویت سرمایه اجتماعی به تفصیل بیان شد.

رییس دانشگاه تهران نیز در این نشست گزارشی از مطالعات انجام شده این دانشگاه با مشارکت دانشگاه های علامه طباطبایی و اصفهان در خصوص چالش های سرمایه اجتماعی ارائه کرد و گفت: تقویت سرمایه اجتماعی نیازمند تصمیم و اراده همه مسئولین کشور است تا بتوانیم با بکارگیری راهکارهای علمی امید جامعه نسبت به آینده کشور را افزایش دهیم.

در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای تقویت سرمایه اجتماعی، مقرر شد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت اساتید دانشگاه و صاحبنظران و با همکاری کمیسیون های فرهنگی و اجتماعی دولت، پیشنهادات مطرح شده در جلسه را مورد بررسی قرار داده و ظرف دو ماه به سندی جامع برای تقویت سرمایه اجتماعی تبدیل کنند.

همچنین سخنگوی دولت نیز ماموریت یافت که در راستای فراهم سازی شرایط گفتگوی ملی، بسترهای لازم را برای گفتگو میان دولت و دانشگاه مهیا کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان