به گزارش ایسنا و به نقل از دیلیمیل، این ماشین لباسشویی که به صورت دستی است، توسط یک دانشجو به نام "ناو سانی"(Nav Sawhney) که در دانشگاه "باث"(Bath) انگلیس تحصیل میکند، طراحی شده و امید است به خانوادههای مقیم این اردوگاهها که با دستان خود لباس میشویند، کمک کند.
این لباسشویی زمانی ساخته شد که یک زن هندی از زحمت و سختیهای لباس شستن با دست برای ناو سانی تعریف کرد.
سانی که 29 سال دارد، در لندن متولد شده و مهندس است، وی گفته که پروژه کاری او به خانوادههای بیخانمان در کردستان عراق کمک خواهد کرد.
50 دستگاه از این ماشین لباسشویی برای کمک به عراقیها در این کمپها نصب خواهد شد.
سانی اظهار کرد، در ماه مارس سال جاری توسط سازمان "مراقبت بینالملل" به کردستان عراق دعوت شدیم و به مدت یک هفته دو نمونه از این دستگاه ماشین لباسشویی را با 79 خانواده به صورت آزمایشی در پنج کمپ آزمایش کردیم.
بازخورد استفاده از این محصول کاملا مثبت بود و در طراحی بهتر و مطلوبتر این ماشین لباسشویی راهنماییهای مفیدی به ما ارائه شد.
سانی ادامه داد، چیزی که ما را به جلو سوق میدهد، هدفی مشترکی است که همه ما خواهان داشتن دنیایی بهتر برای زندگی هستیم.
گفته میشود که در کشورهای محروم، مردم بیش از 12 ساعت در هفته را صرف لباس شستن میکنند که این کار منجر به ایجاد دردهای مفصلی و درد کمر در زنان و دختران این کشورها میشود.
این ماشین لباسشویی که "دیویا"(Divya) نام گرفته است، ظرفیت پنج کیلوگرمی دارد و در هر دوره شستوشو تنها از 10 لیتر آب استفاده میکند. این میزان آب برای ماشین لباسشوییهای برقی به 30 لیتر میرسد.
ماشین لباسشویی "دیویا" یک مرحله شستوشو، یک مرحله تمیز کردن لباسها و یک مرحله خشک کردن دارد و هر سه این مرحلهها تنها در 15 دقیقه انجام میشود.
این پروژه آزمایشی زندگی زنان و دختران آواره در پناهگاههای عراق را بهبود خواهد بخشید.