توییتر بررسی به محتوایی را که منجر به گسترش سریعتر ویروس کرونا شده یا افراد بیشتری را در معرض آن قرار دهد، در اولویت قرار خواهد داد
شرکت توییتر تمهیدات بیشتری را برای مقابله با گسترش اطلاعات نادرست و اطلاعات ساختگی در این شبکه اجتماعی معرفی کرد. اطلاعات نادرست، نوعی از اطلاعات است که ناشیانه و از سر ناآگاهی به اشتراک گذاشته میشود، ولی اطلاعات جعلی و ساختگی، به آن دسته از اطلاعات اطلاق میشود که هدفش گمراه کردن مخاطب است.
توییتر در یک پست وبلاگی اعلام کرد که برچسبهای جدید و پیامهای هشداردهنده را به منظور «ارائه اطلاعات بیشتر» به توییتهای دارای «اطلاعات مخدوش یا گمراهکننده» درباره ویروس کرونا، خواهد افزود.
برچسب فوق میگوید: «برخی یا تمام محتوای این توییت در مغایرت با دستورالعمل کارشناسان درباره کووید19 است». این برچسب مانع نمایش توییتهای گمراهکننده میشود، مگر آن که کاربر روی گزینه «مشاهده» کلیک کند و آن را ببیند. این سیستم راهنمای شناسایی توییتها را معرفی و منتشر کرده است، هرچند میگوید «محتوای غلط یا گمراهکننده ممکن است در اشکال مختلف ارائه شود».
از جمله:
- اطلاعات گمراهکننده- اظهارات یا بیاناتی که غلط بودن آنها از سوی کارشناسان امر مانند مسئولان بهداشت عمومی، تایید شده است
-ادعاهای مخدوش- بیانات یا اظهاراتی که دقت، حقیقت، یا اعتبار ادعا مورد شک است
-ادعاهای راستیآزمایینشده- اطلاعاتی (که میتواند درست یا غلط باشد) که در زمان اشتراکگذاری تایید نشده است
توییتر گفته است که تلاش میکند محتوای مربوط به کووید19 را تحت نظارت داشته باشد، توییتهای پربیننده را به سرعت شناسایی کند و سپس بدون بزرگنمایی، راههایی برای مقابله با جریان اطلاعات غلط بیابد.
توییتر بررسی و برچسبزدن به محتوایی را که میتواند منجر به گسترش سریعتر ویروس کرونا شده یا افراد بیشتری را در معرض آن قرار دهد، در اولویت قرار خواهد داد.
پیشتر توییتر تمهیدات بیشتری را برای مقابله با جریان اطلاعات غلط و ساختگی در این شبکه اجتماعی وضع کرده بود.
این کمپانی اقدام به حذف تئوریهای توطئهای میکند که تکنولوژی 5-جی را به ویروس کرونا مرتبط میکنند. پیشتر این اخبار جعلی باعث شده بود که برجهای مخابراتی در بریتانیا هدف حمله قرار گیرد و کارمندان آنها تهدید شوند. توییتر همچنین کاربران را به منابع دولتی برای دسترسی به اطلاعات صحیح درباره کووید19 مرتبط میکند.
این شبکه اجتماعی همچنین با علائم گرافیکی به کاربران درباره محتوای زبانی «آسیبرسان» هشدار میدهد و به کاربر اعلام میدارد که درباره مشاهده آن توییت احتیاط کنند.
منبع: ایندیپندنت