ماهان شبکه ایرانیان

گواهی ثبت اختراع لامپ توسط ادیسون ۷۵ هزار دلار فروخته شد

گواهی ثبت اختراع لامپ که توسط "توماس ادیسون" مخترع مشهور به ثبت رسیده است، در یک حراجی به قیمت ۷۵ هزار دلار فروخته شد.

گواهی ثبت اختراع لامپ توسط ادیسون 75 هزار دلار فروخته شد

به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، اصل گواهی‌های ثبت اختراعات "توماس ادیسون" شامل اختراع لامپ و آرشیوی مشتمل بر 37 نامه انگلیسی مربوط به اختراع لامپ رشته‌ای با قیمت 75 هزار دلار در یک حراجی فروخته شد.

اگرچه توماس ادیسون سرانجام با بیش از هزار ثبت اختراع چهره در نقاب خاک فرو برد، اما تعدادی از اختراعات ثبت شده در این آرشیو، بدون تردید از با ارزش‌ترین آنها از جمله ارزشمندترین گواهی ثبت اختراعی که تاکنون ثبت شده است، یعنی اختراع لامپ بودند.

این مجموعه مهم همچنین شامل چهار اختراع ثبت شده توسط "جوزف سوان" است و به نظر می‌رسد شامل آرشیو گواهی‌های ثبت اختراع اروپا از شرکت اصلی "ادیسون-سوان" است؛ شرکتی که توسط توماس ادیسون و جوزف سوان تشکیل شد و موفق به تجاری سازی لامپ‌های برقی شد.

ادیسون و سوان هر دو با هم در تلاش برای تولید یک سیستم جهانی روشنایی و با یکدیگر رقیب بودند و هر دو لامپ برقی را به طور مستقل ساخته بودند.

سوان در فوریه 1879 لامپ رشته‌ای را در لندن به طور علنی به نمایش گذاشته بود و این اختراع خود را در همان سال ثبت کرد. ادیسون اما در اواخر سال 1879 و اوایل 1880 اختراعات مهم خود در رابطه با لامپ برقی را ثبت کرد، اما تجاری سازی این اختراع بدون همکاری این دو با هم ممکن نبود و سبب شد که این دو رقیب برای تجاری سازی این اختراع با یکدیگر همکاری کنند.

گواهی ثبت اختراع مهم در این مجموعه گواهی ثبت اختراعی است که نشان دهنده موفقیت نهایی توماس ادیسون برای اختراع لامپ در زمانی است که تنها 32 سال سن داشت.

با این حال مسیر رسیدن به فراگیری و سلطه جهانی هموار نبود، زیرا گواهی ثبت اختراع ادیسون در سال 1883 توسط دفتر ثبت اختراعات ایالات متحده به دلیل ادعای یک فرد موسوم به "ویلیام سایر" رد شد. شش سال دادرسی پرهزینه انجام شد و سرانجام در سال 1889 این اختراع به نام ادیسون ثبت شد.

توماس ادیسون یکی از مهم ترین و پرکارترین مخترعان تاریخ است. تنوع اختراعات وی شامل تلگراف، فونوگراف، میکروفون کربنی، اولین فلوئور سنج کاربردی و غیره است و ادیسون بود که اولین آزمایشگاه تحقیقاتی صنعتی را راه اندازی کرد.

ادیسون فراتر از اختراعات فردی، در راه اندازی صنعت تلفن، پخش تلویزیونی و ضبط صدا و تصویربرداری نقش موثری داشت.

ادیسون در سال 1928 موفق به کسب مدال طلای کنگره، بالاترین پاداش شهروندی در ایالات متحده شد. مجله تایم، ادیسون را به عنوان یکی از 20 آمریکایی تاثیرگذار در تمام دوران یاد کرد، در حالی که مجله لایف او را در فهرست مهم ترین 100 نفر در 1000 سال گذشته در رتبه اول قرار داد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان