ماهان شبکه ایرانیان

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی:

جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان باید پویایی سینمای ما را بروز دهد/ لزوم همکاری آموزش و پرورش و سازمان سینمایی

همکاری آموزش و پرورش و سازمان سینمایی می‌تواند دستاورد فوق‌العاده‌ای از نظر فرهنگی و هنری برای جامعه داشته باشد. هنرمندان ما شاید نیاز به حمایت مادی هم نداشته باشند، اما نیاز به یک حمایت معنوی دارند.

جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان باید پویایی سینمای ما را بروز دهد/ لزوم همکاری آموزش و پرورش و سازمان سینمایی

طیبه سیاوشی عنایتی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره سی امین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان گفت: جشنواره کودک و نوجوان از گذشته بازتاب گسترده‌ای در کشور داشت و امیدوارم که امسال باز هم شاهد اعتلا و شکوفایی بیشتر سینمای کودک و نوجوان در جشنواره اصفهان باشیم. سینمای ما سینمای بسیار پویایی است و باید جشنواره کودک و نوجوان این پویایی را به صورت کامل بروز دهد. امیدوارم با توجه به تلاش‌هایی که صورت گرفته و با حمایت از فیلمنامه‌ها و استفاده از فضای بوجود آمده، بخش بین‌الملل هم کیفیت بهتری داشته باشد.

وی ادامه داد: می‌توان از طریق سینما فرهنگ ایرانی اسلامی را برای کودکان شرح داد، بایستی این واقعیت را پذیرفت که بچه‌ها مباحث آموزشی و تربیتی را از طریق سینما بهتر یاد می‌گیرند، کودکان و نوجوانان در این دوره راحت‌تر از کتاب و مباحث دیگر با تصویر و سینما ارتباط برقرار می‌کنند. باید فیلم‌های جذاب و مخاطب‌پسند در حوزه کودک و نوجوان ساخته و ارتباط موثری میان فیلمسازان و بچه‌ها برقرار شود تا فیلم‌هایی که ساخته می‌شود بیشتر به دنیای کودکان امروز نزدیک باشد.  

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن اشاره به تهاجم فرهنگی از طریق فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای اظهار کرد: فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای سلایق بچه‌های ما را به سرقت می‌برند و تنها راه مقابله درست و تاثیرگذار در راه مبارزه با این موضوع بهادادن به سینمای کودک و نوجوان است. عرصه فیلم و سینما برای مخاطبان ارزان‌تر و قابل دسترس‌تر است و ارتباط با سینما برای مخاطبان سهل‌تر و کم هزینه‌تر از سایر اقلام هنری است.

سیاووشی ادامه داد: باید از سنین پایه فرهنگسازی در بین کودکان انجام پذیرد، نه اینکه در سن 18 سالگی به این موضوع پی ببریم که فرزندان ما آشنایی با فرهنگ بومی و ملی و مذهبی ما ندارند. در این سن نمی‌توان فرهنگ و ایده‌های ذهنی فردی را تغییر داد. با عرضه بهتر سینما و به شرط ممیزی نکردن سلایق بچه‌ها می‌توان با ارتباط درست و منطقی در فرهنگسازی جامعه تاثیرگذار بود.
 
وی افزود: می‌بایست مسائل را در سینمای خودمان و به صورت درست به تصویر بکشیم و اجازه ندهیم کودکان ما به صورت نادرست و ناصحیح و از طریق فضای مجازی و یا ماهواره‌ها با آن آشنا شوند. برای این کار آموزش و پرورش باید به عنوان پایه ثابت مسائل فرهنگی حضور داشته باشد، همان‌گونه که در گذشته برنامه‌ها و فیلم‌هایی داشتیم که در آموزش و پرورش ساخته شده بود و به قدری از کیفیت بالایی برخوردار بود که اکنون هم بعد از گذشت سال‌ها می‌توان از آن استفاده کرد. چون مسائل روانشناسی کودک و تربیتی و آموزشی در این فیلم‌ها لحاظ شده و به همین دلیل بعد از گذشت سال‌ها هنوز تاثیرگذاری دارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: باید نگاه صرفا تحصیلی از آموزش و پرورش و مدارس برداشته شود و مسایل فرهنگی و هنری هم در مدارس ما جای خود را پیدا کنند. همکاری آموزش و پرورش و سازمان سینمایی می‌تواند دستاورد فوق‌العاده‌ای از نظر فرهنگی و هنری برای جامعه داشته باشد. هنرمندان ما شاید نیاز به حمایت مادی هم نداشته باشند، اما نیاز به یک حمایت معنوی دارند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان