قیمت جهانی نفت و طلا امروز ۹۹/۰۷/۰۳

ادامه سقوط قیمت فلز زرد در بازار جهانی/ برنت ۴۱ دلار و ۵۱ سنت شد

خبرگزاری تسنیم: به نقل از رویترز، به دنبال ادامه تقویت دلار و در حالی که سرمایه گذاران چندان از ارائه بسته‌های محرک مالی جدید به منظور تقویت روند ترمیم اقتصاد آمریکا مطمئن نیستند، قیمت طلا روز پنجشنبه شاهد کاهش بود.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا امروز با 0.43 درصد کاهش به 1855 دلار و 38 سنت رسید. قیمت فلز زرد در اوایل امروز تا رقم 1847 دلار و 99 سنت پایین آمده بود. قیمت طلا در معاملات آتی امروز و برای تحویل در ماه دسامبر با نیم درصد کاهش به 1859 دلار و 10 سنت رسید.

شاخص ارزش دلار در نزدیکی بالاترین رقم بیش از 8 هفته اخیر باقی ماند، زیرا نشانه‌هایی از کند شدن رشد اقتصادی در امریکا و اروپا بار دیگر نگرانی‌ها از تبعات موج دوم شیوع کرونا را برانگیخت و سبب افزایش اشتها برای سرمایه گذاری امن در بازار دلار شد. تقویت ارزش دلار موجب گرانتر شدن طلا برای خریدارانی شده که از ارز‌های غیردلاری استفاده می‌کنند.

ادوارد مویا تحلیلگر بازار طلا در موسسه اوآندا گفت: «طلا نمی‌تواند از زیر سلطه دلار بیرون بیاید و این مسئله در مورد تمام دارایی‌های صادق است.»

در همین حال مقامات فدرال رزرو در تلاش اند سرمایه گذاران را قانع کنند که تا سال‌ها و به منظور کاستن از نرخ بیکاری قصد دارند سیاست پولی را انبساطی نگه دارند.

مویا گفت: «به نظر می‌رسد که فدرال رزرو خیلی تمایلی به انجام اقدامات فوری ندارد... بنابراین بعید است در کوتاه مدت اقدام محرک مالی خاصی صورت گیرد.»

پس از آنکه آمار‌های جدید نشان داد که میزان فعالیت‌های تجاری در آمریکا و اروپا طی ماه سپتامبر کند شده است، خوش بینی‌ها نسبت به ترمیم اقتصادی به یاس مبدل شده است.

قیمت جهانی نفت امروز 99/07/03؛برنت 41 دلار و 51 سنت شد

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، به دنبال نگرانی‌ها در مورد کند شدن روند ترمیم اقتصاد آمریکا همزمان با تداوم شیوع کرونا و در حالی که موج جدید کرونا در اروپا موجب وضع محدودیت‌های مسافرتی جدید در چند کشور شده است، قیمت نفت امروز شاهد کاهش بود.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 26 سنت معادل 0.62 درصد کاهش به 41 دلار و 51 سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا نیز امروز با 31 سنت معادل 0.78 درصد افت به 39 دلار و 62 سنت رسید.

در حالی که سرمایه گذاران به دارایی‌های امن روی آورده اند، نگرانی‌ها در مورد میزان تقاضا و چشم انداز اقتصادی در سایه بحران کرونا سبب شده تا ارزش دلار افزایش یابد و همین مسئله به افت قیمت نفت دامن زده است. تقویت ارزش دلار سبب کاهش جذابیت خرید نفت برای سرمایه گذاران می‌شود.

پس از آنکه آمار‌های دولتی نشان داد میزان ذخایر نفت خام و سوخت در امریکا طی هفته گذشته کاهش یافته است، قیمت هر دو شاخص نفتی دیروز شاهد اندکی افزایش بود. میزان ذخایر بزنین آمریکا با کاهشی بیش از حد انتظار مواجه بوده و 4 میلیون بشکه افت کرده است. میزان ذخایر میعانات نیز 3.4 میلیون بشکه افت کرده که رقمی غیرمنتظره بوده است.

با این حال، تقاضا برای سوخت در آمریکا به دلیل شیوع کرونا و محدود شدن مسافرت‌ها همچنان پایین است.

قیمت‌ها پس از آن کاهش یافته که میزان فعالیت‌های تجاری در آمریکا طی ماه سپتامبر کاهش یافته، مقامات فدرال رزرو نگرانی‌هایی را در مورد متوقف شدن روند ترمیم اقتصادی مطرح کرده اند و آلمان و انگلیس محدودیت‌هایی را جهت مقابله با موج جدید شیوع کرونا در نظر گرفته اند. همه این عوامل موجب تضعیف چشم انداز تقاضا برای انرژی شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان