سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه اساس کار بنیاد برکت توانمندسازی و اشتغالزایی است، اظهار کرد: ایجاد اشتغال توسط بنیاد برکت بر حسب دستور ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و نیاز کشور است، لذا 20 تا 25 درصد از منابع ما صرف امور عمرانی و زیربنایی و نزدیک به 75 تا 80 درصد صرف اشتغالزایی و تولید میشود.
وی افزود: در حوزه اشتغالزایی مدلهای مختلفی وجود دارد که مدلهای خرد و خانگی و بنگاههای متوسط و بزرگ اقتصادی را شامل میشود.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تصریح کرد: سرمایه گذاریهای کلان برای بنگاههای بزرگ توسط گروه توسعه و تدبیر ستاد اجرایی فرمان امام (ره) انجام میشود.
مدنی با بیان اینکه بنیاد برکت برای شغلهای خرد و خانگی مدلهای مختلفی را ارائه کرده است، تأکید کرد: ایجاد مشاغل خرد از اواسط سال 97 آغاز شده است و ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در 6 ماهه پایانی سال 97، 10 هزار طرح خرد روستایی اجرا شد، ادامه داد: در سال 98، 30 هزار طرح اشتغالزایی خرد و خانگی محقق شد.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: براساس نامگذاری سال 99 به نام «سال جهش تولید»، برنامه ریزی شده که امسال 60 هزار طرح خرد و خانگی محقق شود.
مدنی با بیان اینکه از 60 هزار طرح اشتغالزایی خرد و خانگی تاکنون 40 هزار طرح شناسایی و برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدهاند، گفت: با وجود بیماری کرونا، تاکنون 20 هزار طرح نیز محقق شده و در حال حاضر مشغول به فعالیت هستند.
وی افزود: از اواسط سال 97 تا انتهای سال 99، 100 هزار طرح اشتغالزایی خرد و خانگی ایجاد میشود.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه هر طرح خرد روستایی سه شغل را در پی دارد، ادامه داد: این مشاغل خرد و خانگی منجر به ایجاد اتفاقات بزرگ در حوزه امنیت غذایی شدهاند.
بیشتر بخوانید