خرمالو در طب سنتی

خرمالو یکی از میوه‌های پاییزی پرطرفدار است که از نظر طب سنتی، برای بیشتر مزاج‌ها مناسب است. خرمالو برای بیماران گوارشی بسیار مفید است. برای کسب اطلاعات بیشتر این مقاله را بخوانید.

خرمالو در طب سنتی

دکتر سید مهدی میرغضنفری؛ متخصص طب سنتی

 

خرمالو دارای مزاج گرم و تر است و میوه خوبی از نظر تولید خون در بدن است. برای اکثر مزاج‌ها مناسب است و حرارت خیلی بالایی هم ندارد که در افراد ایجاد حساسیت کند.

اما برای بعضی افراد  حالت آلرژن را دارد و عطسه و سرفه ایجاد می‌کند.

مخصوصا اگر خرمالو رسیده نباشد، حالت جمع شدگی در دهان ایجاد می‌کند که نشانه قابض بودن آن است که برای پرزهای معده و تقویت عمل هضم بسیار مفید است.

افرادی که دچار بیماریهای التهابی روده (IBD) مانند بیماری کرون و کولیت اولسراتیو هستند، می‌توانند از خاصیت جمع‌کنندگی خرمالو (قدری نارس) نفع ببرند و خونریزی گوارشی خود را کنترل کنند.

در صورتی که فرد مشکل معده نداشته باشد، گاهی توصیه می‌‌شود از پوست خرمالو هم استفاده کند.

چرا که پوست میوه می‌تواند پرزهای معده را دباغی کند.

اگر همیشه از غذاهای نرم استفاده کنیم، دچار شلی و لزج شدن سطح داخلی معده و روده می‌شویم.

در معده و روده به زبری و حالت سمباده نیاز است تا بتواند غذا را ریز و هضم کند.

خوردن گاه گاهی چیزهای قدری سفت مثل پوست میوه‌‌ها و سبوس به این امر کمک می‌‌کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان