وبلاگ مشرق

یک ترور در بغداد، ‌ یک ترور در تهران! / پلیس دست به سلاح برد

نگاهی به رخدادهای سیاسی کشور نشان می‌دهد که میزان آزادی اکنون نسبت به ابتدای انقلاب بیشتر است. در این باره البته مثال‌های فراوانی نیز وجود دارد.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. 7:30 هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

چرا آزادی اکنون از دهه 60 بیشتر است!؟

یک ترور در بغداد، ‌ یک ترور در تهران! / پلیس دست به سلاح برد

غلامرضا انصاری، از فعالان اصلاح‌طلب در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا در نقد نظام جمهوری اسلامی گفته است: نگاه و بیان امام اینگونه بود که حتی مارکسیست‌ها در جمهوری اسلامی هم می‌توانند آزاد باشند. معاندین انقلاب و حکومت -هم- تا زمانی که دست به اسلحه نبردند و مبارزه مسلحانه را آغاز نکردند می‌توانند، دیدگاه‌های خودشان را آزادانه بیان کنند.

او می‌افزاید: متاسفانه بعد از پیروزی انقلاب، نگاه اسلام سیاسی که گرایش سختی به دولت‌سازی و تصاحب قدرت دارد، در میان برخی مسئولان جایگزین اسلام سیاست‌اندیش شد.  مخالفان داخلی نیز تحمل و صبر لازم را نداشتند و زودتر از حد تصور دست به اسلحه بردند. مخالفان قسم خورده نظام در مرزها و فرامرزها شرایطی را به وجود آوردند که در سال‌های بعد از دهه شصت،  دست کشیدن از آزادی در دستور کار برخی‌ها قرار گرفت. جنگ تحمیلی نیز عاملی شد که امکان تحقق آزادی‌های سیاسی و اجتماعی را در جامعه ایران کمرنگ کرد.[1]

*پس از استماع اظهارات انصاری و با توجه به رخدادهای اکنون نظام جمهوری اسلامی به روشنی می‌توان نتیجه گرفت که بر عکس ادعای این افراد؛ بر میزان و گستره آزادی‌ها در نظام جمهوری اسلامی افزوده شده است!

چگونه!؟

یک نگاه ساده به فتنه 88 و فعالیت براندازانه‌ و رسمی اکثریت اصلاح‌طلبان ستادی در این فتنه و در ادامه سماحت ولی فقیه و نظام اسلامی در گذشت از مجازات شدید این افراد نشان می‌دهد که بر حجم آزادی‌های سیاسی در دوران جمهوری اسلامی ایران افزوده شده است.

آقایان معترف هستند که رفتار سال 88 در معارضه با نظام اسلامی اگر در هر حکومت دیگری سر می‌زد؛ ‌ عاملان و بانیان آن به سادگی به جوخه‌های اعدام سپرده می‌شدند.

حتی از نظر دور نیست اگر بگوییم اگر آقایان همین کار را در دوران حیات امام راحل کرده بودند نیز مورد برخورد شدید و امنیتی امام راحل قرار می‌گرفتند.

پس چرا هیچیک از بانیان و فرماندهان فتنه 88 که خون ده‌ها انسان بیگناه در آن ریخته شده اعدام نشدند و آقایان صرفا پس از تحمل چند سال حبس کوتاه مدت همگی از زندان آزاد شدند و امروز مشغول افاضه‌های مجدد علیه نظام اسلامی هستند!؟ [2]

پاسخ را باید در فراخ‌تر شدن میزان آزادی در ایران نسبت به صدر انقلاب و دهه 60 جستجو کرد.

اینکه چپ‌های ستادی چرا حتی از این جوانمردی برخوردار نیستند که با وجود تمام دشمنی‌های خود اما به این آزادی موجود اشاره کنند و سپاسگذار سماحت نظام اسلامی باشند از عجایب روزگار ماست.

مخاطبان محترم باید بدانند که کار سماحت نظام اسلامی به آنجا رسیده است که "مصطفی تاجزاده" از دستگیرشدگان فتنه 88 اخیراً در اقاریری حتی مدعی اعتبار و اقتدار در مقابل رهبری نظام اسلامی شده است.

***

یک ترور در بغداد، ‌ یک ترور در تهران!

یک ترور در بغداد، ‌ یک ترور در تهران! / پلیس دست به سلاح برد

محمدجواد حق‌شناس، فعال چپ و عضو سابق شورای شهر تهران در بخشی از یک یادداشت در شماره پنجشنبه گذشته روزنامه اعتماد با اشاره به ماجرای فایل صوتی از جلسه فرماندهان سپاه نوشته است: در این میان پرونده مطالبات شهرداری که در آن مقطع غیر شفاف باقی مانده بود، هنوز پیگیری نشده است. حتی آقای مصطفی میرسلیم قبل از ورود به مجلس تقاضای تحقیق و تفحص در این زمینه را داشتند که در مجلس دهم به دلایل گوناگون به سرانجام نرسید. بر اساس اعلام شخص آقای میرسلیم در آن زمان اعلام شد که رشوه بالایی (65 میلیارد تومان) به برخی نمایندگان داده شده تا این تحقیق و تفحص دنبال نشود. نهایتا نیز تلاش‌ها برای تحقیق و تفحص از شهرداری دوره آقای قالیباف رای نیاورد و موضوع در فضایی غبارآورد رها شد. این روند ادامه داشت تا اینکه اخیرا دوباره فایل صوتی خاصی در رسانه‌های خارجی منتشر شده که در آن ابعاد تازه‌ای از تخلفات شهرداری در آن برهه خاص نمایان شده است.

او تصریح می‌کند:

"امروز مردم پرسش‌های فراوانی در این خصوص دارند که باید در خصوص آن روشنگری شود. به هر حال در یک دوره مدیریتی، تخلفات گسترده‌ای رخ داده است. باید افراد متخلف در بالاترین سطح شناسایی و به سزای تخلفات خود برسند. اینکه فردی بزرگ‌ترین تخلفات را انجام دهد، بعد نه تنها محکوم نشود، بلکه به بالاترین مراتب مدیریتی نیز دست پیدا کند، این پالس را به افکار عمومی ارسال می‌کند که اراده‌ای برای مقابله با تخلفات وجود ندارد."[3]

*دقت شود که چپ‌های ستادی و مدعیان اثبات تخلف در فایل صوتی قصد دارند همه حقد و کینه‌ای که از مجاهدت‌های شهید سلیمانی داشتند را علیه مجاهدت‌های همرزم او یعنی محمدباقر قالیباف به‌کار بگیرند و اگر نبود حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر حاج‌قاسم؛ بسا که امروز به جای قالیباف، حاج قاسم در آماج تهمت‌های بی‌سند این افراد قرار می‌داشت.

در فایل صوتی افشا شده که هم‌نظری شهید سلیمانی و قالیباف در آن مشهود است نیز بحث بر سر اختلاف چند مقام ارشد سپاه پیرامون محل خرج‌کرد یک بودجه درآمدی است نه درباره یک تخلف اثبات شده یا فرار از برخورد از قضایی!

مقوله‌ای که در مدیریت کلان و خاصّه مباحث بودجه‌ای یک مسئله همیشگی و مبتلی‌به است و مادام که با حکم قضایی مواجه نشود، نمی‌توان به آن اطلاق جرم داشت.

پیرامون سوابق موجود در اظهارات حق‌شناس نیز بیان این دو سند ضروریست که نه تنها میرسلیم هرگز نتوانست ادعای خود را اثبات کند و از همین رو با شرمندگی عرصه ادعا علیه قالیباف را ترک کرد بلکه یکی از دوستان آقای حق‌شناس در شورای شهر یعنی محمود میرلوحی نیز ادعاهایی را پیرامون قالیباف مطرح کرد که پس از شکایت قالیباف نتوانست آنها را اثبات کند و دست آخر نیز به حبس و شلاق محکوم شد. [4]

هجمه‌ها علیه قالیباف به دلیل کارنامه او در "مدیریت جهادی" است.

چه اینکه دشمن و سربازان داخلی او به روشنی می‌دانند که یگانه نوشداروی موجود برای حل مشکلات مردم و ایران "مدیریت جهادی" است و از همین رو کمر به ترور قالیباف و مدیریت جهادی بسته‌اند.

حق‌شناس اخیراً و در ایام دهه فجر نیز طی مصاحبه‌ای اظهار کرده بود که خواسته‌های انقلابیون محقق نشده و بین انقلاب و آرمان‌هایش فاصله جدی وجود دارد! [5]

این در حالی است که مقام معظم رهبری در بیانات اخیرشان در دیدار با مردم تبریز فرمودند:

"البتّه انسان از بعضی می‌شنود که انقلاب از هدفهای خودش دور شده؛ نه، این جور نیست. اگر کشور از هدفهای انقلاب دور شده بود، دشمنان انقلاب این ‌قدر دشمنی با نظام کشور و جمهوری اسلامی و ایران اسلامی نمیکردند؛ خود این دشمنی‌ها نشانه‌ی این است که کشور و نظام اسلامی به هدفها وفادار بوده و پایبند به این هدفها بوده. حالا انسان می‌شنود که افرادی میگویند نظام از هدفهای انقلاب دور شده؛ میخواهند نشان بدهند که به انقلاب دلبسته‌اند. من قبول ندارم این حرف را؛ من دلبستگی آنها به انقلاب را هم قبول ندارم. "[6]

***

شلیک ناجا به قاتل تبر به دست

پلیس دست به سلاح برد

یک ترور در بغداد، ‌ یک ترور در تهران! / پلیس دست به سلاح برد

سردار حیدر سوسنی، فرمانده انتظامی استان بوشهر اخیراً در تشریح دستگیری یک قاتل خطرناک گفته است: روز چهارشنبه هفته گذشته، در پی یک نزاع و درگیری دسته جمعی در شهر چغادک، یک جوان شرور با ضربات چاقو یک مرد 50 ساله را به شدت مجروح و اقدام به فرار می‌کند که فرد مجروح پس از انتقال به مرکز درمانی فوت کرد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: قاتل که پس از وقوع قتل متواری شده بود، طی یک اقدام علمی و تخصصی مخفیگاه وی شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه امروز صبح دستگیر شد.

فرمانده انتظامی استان بوشهر تصریح کرد: این فرد شرور حین عملیات دستگیری به قصد فرار با تبر به سمت ماموران حمله‌ور شد که با اقدام به موقع و با رعایت قانون به کارگیری سلاح پای ایشان مورد هدف قرار گرفته و بلافاصله به مرکز درمانی منتقل شد.[7]

*اگرچه هیچ خبر دستگیری یا شلیکی یک خبر خوب محسوب نمی‌شود اما رؤیت اقتدار پلیس در مقابل مجرمان خشن جای خوشوقتی دارد.

زیرا اقتدار معقول پلیس به معنی حفظ بیشتر امنیت مردم است و جامعه با رؤیت این اقتدار دلگرم‌تر خواهد شد.

مردم با آنالیز نحوه رفتار پلیس در مقابل مجرمان خشن به سادگی اینطور نتیجه می‌گیرند که پلیس برای حفظ امنیت جامعه نیز همین اقدامات را انجام می‌دهد.

بدیهیست که در این رابطه بدترین تصویر، شکست پلیس و یا قتل نیروی پلیس به دست مهاجمین است که این مسئله هرگز نتایج خوبی نخواهد داشت.

اقدام مقتدرانه پلیس بوشهر در برخورد با مجرم تبر به دست نشان از عزم پلیس برای تکرار نشدن پرونده شهادت مظلومانه شهید رنجبر دارد.

***

1_ https://www.ilna.news/fa/tiny/news-1194644

2_ mshrgh.ir/1338488

3_https://www.etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/181395

4_https://www.eskannews.com/news/17559

5_mshrgh.ir/1336841

6_https://khl.ink/f/49633

7_irna.ir/xjHySY

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان