طرز تهیه کوکی کلاسیک با متفاوت و دلپذیر

کوکی جز خوشمزه ترین شیرینی های ایرانی شناخته شده. کوکی کلاسیک اولین بار در ایران تهیه شده و با بهترین مواد اولیه و همچنین دستور تهیه می شود.

طرز تهیه کوکی کلاسیک با متفاوت و دلپذیر

کوکی جز محبوب ترین شیرینی ها می باشد که با دستور پخت های زیادی تهیه می شود. شیرینی کوکی مناسب برای جشن تولد و مهمونی های دور همی عصرانه می باشد. حتما تا کنون شده، با خود فکر کنید که چگونه می توانم کوکی کلاسیک خوشمزه را تهیه کنیم در این مطلب شما را با طرز تهیه کوکی کلاسیک آشنا خواهیم کرد.

شاید خیلی از شما فکر کنید کوکی یک شیرینی فرنگی است اما جالب است بدانید تاریخچه کوکی به ایران کشور خودمان بر می گردد. کوکی معمولا به عنوان یکی کیک کوچک خوشمزه و نازک تعریف می شود. کوکی در کشور های مختلف نام اختصاصی خود را دارد برای مثال در انگلستان به کوکی بیسکویت می گویند. کوکی یک شیرینی بسیار خوشمزه می باشد که می توان آن را با انواع مغزیجات تهیه نمایید.

کوکی کلاسیک خوشمزه

  •  چکاد بام
  •  بلیط کیش

مواد لازم

  • شکر 15 گرم
  • آرد 220 گرم
  • تخم مرغ 55 گرم
  • شکر قهوه ای 130 گرم
  • کره 100 گرم
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • عصاره وانیل 4 گرم
  • بیکینگ پودر 5 گرم
  • شکلات تلخ 215 گرم

طرز تهیه کوکی کلاسیک عالی

برای تهیه کوکی کلاسیک ابتدا تمام مواد را از یخچال در آورید و به مدت 30 دقیقه صبر کنید تا با دمای محیط یکسان شود.

سپس شکر قهوه ای را در یک کاسه مناسب بریزید و بعد کره را به کاسه اضافه کنید و با هم زن دستی به خوبی هم بزنید طوری که کره خامه ای شود.

در مرحله سوم آرد را همراه بیکینگ پودر را 3 بار الک نمایید و کم کم به داخل کاسه بیفزایید همانطور که آرد را می ریزید مواد را هم بزنید تا گلوله های آرد از بین برود سپس شکلات دارک را پودر نمایید و به داخل کاسه بی افزایید.

هم زدن باید در حدی باشد که به طور کامل شکلات با مواد مخلوط شود هم بزنید سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 12 ساعت درون یخچال قرار دهید.

بعد از درون یخچال بیرون بیاورید و صبر کنید تا خمیر به دمای محیط برسد و نرم شود. سپس خمیر را پهن کنید و به شکل دایره با اندازه مناسب در بیاورید و درون سینی فر با فاصله مناسب قرار دهید.

سینی را به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار بدهید تا خمیر منجمد شود. به مدت 10 دقیقه فر را در دمای 180 درجه روشن کنید تا فر گرم شود.

پس از گذشت 10 دقیقه سینی را از فریزر خارج کنید و به مدت 20 دقیقه تا زمانی که دور کوکی ها قهوه ای شود درو فر بگذارید.

طرزیه تهیه کوکی کلاسیک

کوکی کلاسیک شما آماده است، نوش جان. برای آشنایی با انواع کوکی نیز می توانید روی لینک کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان