به گزارش سرویس جهان مشرق، در حالی تمرکز و توجه افکار عمومی دنیا عمدتا به سوی تحولات غزه و جنایات صهیونیستها در آن منطقه است، همزمان و تقریبا دور از دید افکار عمومی دنیا، هندوهای افراطی که دولت را تحت نفوذ و سیطره دارند، روز به روز بر اقدامات نژادپرستانه و مسلمانستیز خود می افزایند. نکتهی قابلتامل این که، یکی از معدود مردمانی که تمام قد و با تعصب از اقدامات صهیونیستها دفاع می کنند، هندوهای افراطی هستند. تعصب و خودشیرینی هندوهای افراطی برای اسراییلیها حتی به سوژه طنز و شوخی در شبکههای اجتماعی تبدیل شد.
در فیلم زیر، جوان مسلمان هندی که علیه جنایات اسراییل در غزه شعار می دهد، توسط پلیس هند دستگیر می شود.
در تازهترین تحول در این زمینه، روز جمعه، 24 نوامبر، پروین توگادیا، رئیس پریشاد(مجمع) هندوی آنتارشتریا (AHP)، با درخواست برای جایگزینی مساجد با معابد در شهرهای تاریخی ماتورا، آیودیا و بنارس، جنجال برانگیخت.
توگادیا که به خاطر سخنرانی های ضد اسلامی خود معروف است، به معبد رام که اخیراً در آیودیا ساخته شده اشاره کرد و گفت:
"با برکات رام، معبد آیودیا قد علم کرده است. الان زمان {ساخت معبد در} ماتورا و کاشی است."
او سپس این شعار را به زبان آورد که "ما هر سه را با هم خواهیم گرفت." اشارهی او به برنامهی هندوهای افراطی برای تصرف مساجد ماتورا و واراناسی بود.
در 22 نوامبر در شهر سونیپات، ولایت هاریانا، او ادعا کرد که مسلمانان پارکها را تصرف می کنند و تهدیدی برای مشاغل هستند. علاوه بر این، او تئوریهای توطئه را در مورد «جمعیت رو به رشد مسلمانان که یک تهدید محسوب میشود» تبلیغ کرد.
البته لازم به تذکر است که دقیقا مانند صهیونیستها که دامنهی نژادپرستی انان حتی به مسیحیان هم می رسد، هندوهای افراطی به مسیحیان هند هم وحشیگری خود را نشان می دهند. در فیلم زیر، حملهی هندوها به کلیسای مسیحی در اوتارپرادش را می بینید:
اظهارات توگادیا در بحبوحه تنش های مداوم پیرامون سایت آیودیا، جایی که معبد رام در حال ساخت است، بیان می شود. دادگاه عالی در یک تصمیم مهم در سال 2019، زمین را به هندوها اعطا کرد و یک قطعه جداگانه برای مسلمانان اختصاص داد.
در حالی که ساخت معبد رام در حال انجام است، کار بر روی مسجد هنوز آغاز نشده است.
اختلاف آیودیا ریشه های تاریخی عمیقی دارد، هندوها ادعا می کنند که این مکان زادگاه لرد رام است، در حالی که مسلمانان معتقدند مسجد بابری بر روی ویرانههای معبدی در سال 1528 ساخته شده است. تخریب مسجد در سال 1992 به شورش های گسترده منجر شد و در نتیجه آن مرگ حدود 2000 نفر، عمدتا مسلمان، رقم خورد.
اقدامات ضدانسانی هندوهای افراطی، که متاسفانه در دولت مودی به قدرت و اقتداری بیسابقه دست یافتهاند، کار را به جایی رسانده که چندی پیش، دولت ایالتی اوتارپرادش، با این بهانهی مضحک که «غذای حلال» روش مسلمانان برای سیطرهی فرهنگی و سیاسی است، عرضهی غذای حلال را در این ایالت ممنوع اعلام کرد!
از سوی دیگر، احزاب و سازمانهای هندوی افراطی، که جنگ صلیبی علیه مسلمانان را آغاز کردهاند، به اعضای خود دستورالعملهای نفرتانگیز می دهند. یکی از مصادیق این دستورات که در شبکههای اجتماعی جنجالی شد، مربوط به دستورالعمل رهبر گروه افراطی هندو RSS، به نام Mohan Bhagwat، است؛ که خطاب به پسران هندو، اغوا و از راه به در بردن دختران مسلمان را یک تکلیف اعلام می کند، با این هدف که آنان بیآبرو و از خانواده طرد شوند تا ناچارا به هندوئیسم تغییر دین دهند!