ماهان شبکه ایرانیان

تولیت آستان قدس رضوی: روحانیت هیچ وظیفه ای ندارد که عمامه و لباس امام زمان(عج) را خرج اشتباهات برخی مسئولان کند

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی: مردم از رفتار برخی مسئولان گلایه ‎هایی دارند، شأن روحانیت بالاتر از آن است که بخواهند توجیه‌گر کاستی‌های مسئولان باشند، روحانیت هیچ وظیفه‌ای ندارد که عمامه و لباس امام زمان(عج) را خرج اشتباهات دیگران کند.

 آستان نیوز: تولیت آستان قدس رضوی گفت: روحانیت نباید توجیه‌گر اشتباهات برخی مسئولان باشند.

 حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی در مراسم جشن تلبس جمعی از طلاب حوزه علمیه خراسان که در حرم مطهر امام رضا(ع) انجام شد، در سخنانی رشد کمی‌وکیفی حوزه‌های علمیه در کشور را از برکات انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: روحانیت وظیفه دفاع از اصل انقلاب و تبیین مبانی، فضیلت‎ها و خدمات انقلاب اسلامی را برای مردم دارند، البته در کنارش ضعف‌ها و مشکلاتی نیز در کشور هست که باید بیان شود؛ مردم از رفتار برخی مسئولان گلایه ‎هایی دارند، شأن روحانیت بالاتر از آن است که بخواهند توجیه‌گر کاستی‌های مسئولان باشند، روحانیت هیچ وظیفه‌ای ندارد که عمامه و لباس امام زمان(عج) را خرج اشتباهات دیگران کند.

 وی با تأکید نسبت به عدم توجیه‌گری اعمال غلط مسئولان توسط روحانیت، افزود: رفتار ناسالم برخی مسئولان نباید از یک سو باعث دلسردی مردم و از سوی دیگر موجب الکن شدن زبان روحانیت در دفاع از اصل انقلاب، نظام و ولایت فقیه شود؛ مردم بسیار باهوش هستند و از روحانیت انتظار صداقت دارند.

 تولیت آستان قدس رضوی در ادامه به عظمت انقلاب اسلامی و تأثیرات آن بر تحولات سیاسی بین‌المللی اشاره و خاطرنشان کرد: این انقلاب اسلامی روحیه شجاعت و استکبارستیزی را در بسیاری از کشورهای منطقه و جهان بیدار کرد؛ کشورهایی که هیچ‌گاه جرئت نمی‎کردند در مقابل زورگویی‌های آمریکا بایستند امروز با الهام‌گیری از انقلاب اسلامی این شجاعت را یافته‌اند؛ انقلاب اسلامی هیمنه آمریکا را در جهان فروریخته است.

 وی اضافه کرد: ملت‌های مسلمان با الهام‌گیری از انقلاب اسلامی چنان اعتماد به نفس و خودباوری یافته‌اند که یمن باوجود هفت سال جنگ با آل سعود، آمریکا و رژیم صهیونیستی را تحت فشار می‎گذارد و یک گروه مقاومت یمنی لرزه به تن استکبار می‌اندازد.

 حجت الاسلام والمسلمین مروی در ادامه به دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: ایران اسلامی باوجود چهار دهه تحریم ظالمانه و توطئه‎ها و دشمنی‌های فراوان، در بسیاری از عرصه‌های نظامی، علمی و فناوری توانسته در رتبه‌های نخست جهانی بایستد که باید جامعه را نسبت به آن‌ها آگاه ساخت.

 وی انقلاب اسلامی را ثمره مجاهدت‌های هزارساله روحانیت معرفی کرد و با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در انتخابات، گفت: مشکلاتی وجود دارد و مردم گلایه‌هایی دارند، مردم از بعضی مسائل در رنج هستند، اما آیا عدم حضور در پای صندوق‌های رأی شرایط را بهتر یا دشمن را جری‌تر می‌کند؟ برگزاری پرشور انتخابات تضمین‌کننده امنیت کشور است؛ زیرا دشمنان از پشتوانه مردمی نظام هراس دارند.

 تولیت آستان قدس رضوی نسبت به حضور فعال روحانیت در مسائل سیاسی و انقلابی تأکید و تصریح کرد: روحانیت نمی‎تواند از مسائل نظام و انقلاب فاصله بگیرد؛ حوزه‎های علمیه و روحانیت خاستگاه انقلاب و استمرار روحانیت به سبب انقلاب است؛ هر دو به یکدیگر وابسته هستند؛ پیش از انقلاب تقابل رژیم پهلوی با جریان‎های دینی و مذهبی و مخالفت با حوزه‌های علمیه و روحانیت به گونه‌ای بود که اگر ادامه می‌یافت، اثری از حوزه‎های علمیه، روحانیون و طلاب در این کشور باقی نمی‌ماند.

 مسئولیت‌های منتظران در دوران غیبت حضرت ولیعصر(عج)

 حجت‌الاسلام والمسلمین مروی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان مسئولیت‌های منتظران در دوران غیبت حضرت ولیعصر(عج) اشاره و اظهار کرد: وظیفه شیعیان در دوران غیبت جامه عمل پوشاندن به دستورات قرآن، رسول گرامی اسلام(ص) و ائمه اطها(ع) است.

وی افزود: منتظران در دوران غیبت حضرت مهدی(عج) باید خود را در فضای ظهور حضرت ببینند، به بیان دیگر هر آنچه از زیست مؤمنانه و عفیفانه و مزین بودن به شاخصه‌های ایمان، تقوا و اعتقاد قلبی نسبت به خدا و امامت برای دوران ظهور انتظار دارند را باید اکنون در زندگی خویش پیاده‌سازی کنند.

تولیت آستان قدس رضوی شجاعت، صبر، مقاومت و استواری در مسیر حق را از دیگر وظایف شیعیان در دوران غیبت معرفی و اظهار کرد: از جمله امور مهمی که لازم است به طور ویژه طلاب در دوران غیبت به آن توجه کرده و اهتمام داشته باشند؛ فراگیری عمیق علم و دانش است.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با اشاره به هجمه‌ فراوان نسبت به دین و اعتقادات مذهبی در فضای مجازی، عنوان کرد: دین و فرهنگ اسلامی، باورها و ارزش‌های الهی در فضای مجازی به‌شدت مورد هجمه است، از این رو طلاب برای صیانت از جامعه باید ابتدا خود را به تهذیب نفس و علم و دانش عمیق مجهز سازند و با بهره از آن، آگاهی و معرفت جامعه را ارتقا بخشند؛ گسترش و اشاعه معرفت دینی در جامعه، موجب نورانیت و خنثی‌سازی هجمه‌های دشمنان معنویت و انسانیت است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی