ماهان شبکه ایرانیان

وبلاگ مشرق

این وزیر باید به زندان برود/ راهکار چپ‌های نجیب برای دردسر "چپ‌های نانجیب"

چپ‌های نجیب برای دردسرسازی چپ‌های تحریمی و نانجیب به راهکار "روشن‌سازی موضع و تأکید بر انتخابات" روی آورده‌اند.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و اتفاقات کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. 7:30 هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

روشن‌سازی موضع؛ راهکار چپ‌های نجیب برای دردسر "چپ‌های نانجیب"

این وزیر باید به زندان برود/ راهکار چپ‌های نجیب برای دردسر "چپ‌های نانجیب"

چندی قبل یک فایل صوتی از لیدر اصلاح‌طلبان منتشر شد که در آن گفته بود: "تا این شورای نگهبان هست، ما دیگر در انتخابات شرکت نمی‌کنیم!"

در همین راستا محمد عطریانفر، از فعالان ستادی جریان چپ و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران طی سخنانی گفته است: خیلی باور ندارم که چنین صحبت‌هایی که در محافل خصوصی می‌شود، ملاک داوری و تصمیمات جریان اصلاحات باشد.

به گزارش مشرق، او تصریح می‌کند: اصلاح‌طلبان همچنان نسبت به مقوله انتخابات واکنش مثبت دارند و نمی‌توانند انتخابات را از دستور کار خود حذف کنند، اگر بگوییم اصلاح‌طلبان انتخابات را از دستور کار خارج می‌دانند، یعنی اصلاح طلبان سیاست‌ورزی را بوسیده و کنار گذاشته‌اند.[1]

*آنچه در این قال و مقال شاهد آن هستیم؛ اختلافات زیرساختی و مبنایی دو طیف "چپ‌های نجیب" و "چپ‌های تحریمی و نانجیب" در اردوگاه اصلاحات است.

چالشی که در یک سوی آن چپ‌های نجیب با تأکید بر انتخابات و فعالیت سیاسی درون نظام قرار دارند و در سوی دیگر هم چپ‌های نانجیبی که با ذبح صندوق رأی عملا به سمت خیابان و برداشتن سلاح علیه نظام و مردم گام برداشته‌اند.

در این چالش مهم اگرچه دسته دوم دائما حرکات خشن را انکار می‌کند اما در عین حال پاسخی هم به این ندارد که اگر صندوق رأی تحریم شود؛‌ چه راهی جز خیابان برای اکت سیاسی باقی می‌ماند؟

دقت شود که پاسخ نداشتن آنها به منزله این است که خودشان هم می‌دانند به سمت خیابان و اسلحه گام برداشته‌اند. همچنانکه عطریانفر نیز تسریح دارد که از دستور خارج شدن انتخابات به معنای پایان سیاست‌ورزی است.

در اشاره به چالش فوق‌الذکر همچنین باید دانست که چپ‌های نجیب در طول هر 3 انتخابات گذشته که رسما از جانب ستاد اصلاحات تحریم شده است؛ اما بصورت علی‌الرأس و یا در قالب‌هایی مثل "ائتلاف جمهور" در انتخابات شرکت کرده‌اند. آنها اگرچه در این انفکاک از رویکرد تند تحریمی‌ها اما تلاش می‌کنند تا حرمت هم‌جبهه بودن را نیز حفظ کنند اما مسئله دیگر قابل لاپوشانی و انکار نیست و به نظر می‌رسد یکان‌یکان چپ‌های نجیب باید با اخذ مواضعی نظیر آنچه که عطریانفر گفته است؛ موضع خود را با رویکرد براندازانه لیدر اصلاحات مشخص کنند.

***

این وزیر باید به زندان برود

این وزیر باید به زندان برود/ راهکار چپ‌های نجیب برای دردسر "چپ‌های نانجیب"

با اعلام رسمی رئیس قوه قضائیه مشخص شد که وزیر سابق جهاد کشاورزیِ دولت در پرونده چای دبش مرتکب جرم شده است.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه به تازگی طی سخنانی در دانشگاه یاسوج و در پاسخ به مطالبه دانشجویان پیرامون وضعیت پرونده قضایی وزیر سابق جهاد کشاورزی گفت: وزیر سابق (ساداتی نژاد)؛ محاکمه و تا اینجا به 3 سال زندان محکوم شده است.[2]

*اقدام شجاعانه قوه قضائیه از 2 حیث ویژه باید مورد توجه قرار گیرد.

نخست شجاعت دستگاه قضایی برای برخورد با دانه‌درشت‌ترین مقامات مدخل در یک پرونده فساد است که نشان می‌دهد مدعیان وجود "فساد سیستماتیک" در ایران دروغ می‌گویند و هیئت حاکمه کشور هیچ تعارف، مداهنه و پذیرشی در قبال فساد؛‌ از جانب هرکس که باشد،‌ ندارند.

و دوم تمسّک قاضی‌القضات به مسئله تشهیر و نام بردن از مجرمان پرونده است که تا پیش از این بعضا با تعارف‌ها و خجالت‌هایی همراه بوده است.

اکنون اما می‌بینیم که رئیس دستگاه قضایی به صراحت هرچه تمامتر از وزیر مجرم دولت نام می‌برد و او را بر اساس قاعده عقلانی تشهیر به مردم و افکار عمومی معرفی می‌کند.

ماجرای ساداتی‌نژاد البته درس عبرتی هم برای مسئولانی خواهد شد که یا با علم به ناکارآمدی خود، قبول سمت کرده‌اند و یا بر سر سفره بیت‌المال احساس گشاده‌دستی می‌کنند!

***

آیت‌الله جوادی‌املی:

در شأن مردم نیست با "گرانی" اداره شوند

این وزیر باید به زندان برود/ راهکار چپ‌های نجیب برای دردسر "چپ‌های نانجیب"

آیت‌ا... جوادی‌آملی، مفسّر برجسته قرآن کریم و از مراجع عظام تقلید در دیدار با دادستان دادگاه ویژه روحانیت طی سخنانی گفته است:‌ ما در مقطع تاریخی هستیم که باید از همه نظر ممتاز باشیم و این امانت الهی را درست رعایت کنیم تا آن را به دست صاحب اصلی اش برسانیم.

به گزارش رسا، او می‌افزاید: در همین قرن اخیر با اینکه مردم به حسینیه ها و سقاخانه ها نسبت به مساجد احترام بیشتری قائل بودند و مهمترین اموال خود را وقت سیدالشهداء و حسینیه ها می کردند، اما وقتی رضاخان با بگیر و ببند، همین حسینیه ها و سقاخانه ها را جلوی چشم مردم تعطیل و تخریب کرد، صدای هیچ کسی به طرفداری از حسینیه ها برنیامد! باید بدانیم که این خطر همیشه وجود دارد!

آیت‌ا... جوادی‌آملی تصریح می‌کند: ما مردان بزرگی هستیم، ما نه یعنی حوزویان و دانشگاهیان، ما یعنی ایرانی ها، چرا که هم تاریخ داریم و هم جغرافیا، هر جا در این کشور پهناور قدم بگذارید، اثری باستانی را مشاهده می کنید، ما بزرگیم و کشور نیز دارای سرمایه های عظیم خدادادی است، لذا در شأن مردم ایران نیست که کمیته امدادی و با "گرانی" اداره شوند.[3]

*سخنان علّامه جوادی‌آملی حاوی 2 هشدار مهم درباره جامعه و اوضاع اقتصادی است.

مخاطب نخست هشدار اول، مردم هستند که باید بنیادهای اعتقادی خود را مستحکم کنند و در کنار توجه همزمان به شور و شعور حسینی؛ شکرگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز باشند.

و مخاطب هشدار دوم در مقوله گرانی هم مسئولان دولت هستند که نقش اول اجرائیات کشور را بر عهده دارند.

طی ماه‌های اخیر؛ بیت‌الغزل مطالبات مراجع عظام تقلید و تشکل‌های حوزوی از دولت و شخص رئیس‌جمهور؛ مسئله گرانی و انتقاد از اوضاع اقتصادی مردم بوده است.

***

1_ mshrgh.ir/1602880

2_ mshrgh.ir/1602553

3_ https://rasanews.ir/003Azw

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان