ماهان شبکه ایرانیان

کودزو یا تیریشه چیست و چه خواص و فوایدی دارد؟

این گیاه در سال ۱۸۷۶ در جنوب شرقی آمریکا برای جلوگیری از فرسایش خاک کشف شد و مورد استفاده قرار گرفت. اما این گیاه به سرعت همه جا را فرا گرفت و همه ی زمین ها و شهر را پوشش داد.

کودزو یا تیریشه گیاهی شبیه به درخت مو است که خواص دارویی زیادی دارد. اگر گیاه کودزو تحت شرایط خوبی رشد کند، به راحتی گسترش یافته و هر چیزی که در مسیر رشدش قرار گرفته باشد را پوشش می دهد. این گیاه در سال 1876 در جنوب شرقی آمریکا برای جلوگیری از فرسایش خاک کشف شد و مورد استفاده قرار گرفت. اما این گیاه به سرعت همه جا را فرا گرفت و همه ی زمین ها و شهر را پوشش داد.

 گزارش فن تیریکس، بهامروزه از ریشه، برگ و گل های گیاه کودزو برای مصارف دارویی استفاده می شود. مردم از این گیاه برای درمان اعتیاد به الکل و کاهش علائم بعد از مستی مثل سردرد، گیجی، تهوع و استفراغ استفاده می کنند. گیاه کودزو خواص فراوانی داشته و برای مشکلات مربوط به گردش خون و قلب مثل فشار خون بالا، تپش قلب نامنظم، نارسایی قلبی و درد قفسه ی سینه مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین برای مشکلات مربوط به سیستم تنفسی مثل عفونت سینوس، سرماخوردگی معمولی، تب بالا، آنفولانزا، آنفولانزای خوکی و مشکلات پوستی مثل آلرژی، تحریکات پوستی و کهیر، خارش و پسوریازیس‌ نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

برخی افراد نیز از گیاه کودزو برای علائم یائسگی، کاهش وزن، درد عضلات، سرخک، اسهال خونی، درد ناشی از ورم معده، تب، اسهال، تشنگی، خشکی گردن و ترویج عرق کردن استفاده می کنند. دیگر مصارف خوراکی این گیاه، برای درمان فلج اطفال، التهاب مغز (انسفالیت)، میگرن، کری، دیابت، دردهای عصبی و کوری ناشی از دیابت و آسیب های ضربه ای و جراحتی است.

در چین نیز پوئه‌ رارین (Puerarin) که یک ماده ی شیمیایی موجود در کودزو است را برای درمان سکته های ناشی از لخته های خونی و همچنین درد پشت، حمله ی قلبی و کاهش کلسترول در افراد مبتلا به بیماری قلبی، به صورت وریدی تزریق می کنند.

اما چرا خواص گیاه کودزو تا این حد مفید است؟

اطلاعاتی وجود دارد که نشان می دهد kudzu حاوی مواد تشکیل دهنده ی ضد الکل است. همچنین احتمالاً اثراتی مانند استروژن نیز دارد. مواد شیمیایی موجود در kudzu نیز می تواند گردش خون در قلب و مغز را افزایش دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان