ماهان شبکه ایرانیان

کاستاریکایی‌ها، مهربان‌ترین مردم جهان

کاستاریکا با امتیاز ۹۶.۱۵ صدرنشین این لیست شد زیرا نه‌تنها به‌علت زیبایی‌های طبیعی خیره‌کننده‌اش، از جمله جنگل‌های بارانی و سواحل، بلکه به‌خاطر صمیمیت و مهربانی مردمش نیز مشهور است.

روز جهانی مهربانی یک مناسبت جهانی است که در سال 1998 برای ترویج مهربانی در سراسر جهان تشکیل شد و هر سال 13 نوامبر به عنوان بخشی از یک جنبش جهانی برگزار می‌شود. کاستاریکایی‌ها به‌عنوان مهربان‌ترین ملت جهان شناخته می‌شوند.

به گزارش ایمنا، روز جهانی مهربانی نخستین‌بار توسط جنبش جهانی مهربانی به عنوان روز بزرگداشت معرفی شد. در سال 2019، این سازمان به عنوان یک نهاد غیردولتی رسمی تحت قوانین سوئیس ثبت شد، اما تاریخچه این گروه به کنوانسیون مستقر در توکیو در سال 1997 بازمی‌گردد. مجموعه‌ای از مؤسسات و انجمن‌های مستقر در کشورهایی از جمله استرالیا، تایلند، ایالات متحده و بریتانیا به دلیل تعهدشان به حمایت از مهربانی در جامعه در این کنفرانس گرد هم آمده بودند.

پیکربندی اولیه جنبش جهانی مهربانی در نتیجه اعلامیه کتبی آغاز به کار آن‌ها شکل گرفت که مبنی بر تعهدشان برای پیوستن به یکدیگر برای ساختن جهانی مهربان‌تر و دلسوزتر بود.

هدف از روز جهانی مهربانی، همان‌طور که توسط جنبش جهانی مهربانی مشخص شده است، برجسته کردن اعمال خوب در جامعه با تمرکز بر قدرت مثبت مهربانی است که افراد را به هم پیوند می‌دهد.

کاستاریکا توسط شرکت جهانی فعال در زمینه رسانه موسوم به «کوندی نست Condé Nast»، به عنوان دوست‌داشتنی‌ترین کشور جهان، جایزه انتخاب خوانندگان 2024 را به دست آورد. این فهرست، بر اساس بازخورد گسترده از خوانندگان، مقاصدی را در سراسر جهان برجسته می‌کند که مسافران در آن‌ها بیشترین استقبال گرم را تجربه می‌کنند.

کاستاریکایی‌ها، مهربان‌ترین مردم جهان

کاستاریکا با امتیاز 96.15 صدرنشین این لیست شد زیرا نه‌تنها به‌علت زیبایی‌های طبیعی خیره‌کننده‌اش، از جمله جنگل‌های بارانی و سواحل، بلکه به‌خاطر صمیمیت و مهربانی مردمش نیز مشهور است.

از خوانندگانی که در نظرسنجی شرکت کردند خواسته شد مکان‌هایی را نام ببرند که احساس می‌کنند از آن‌ها استقبال دلپذیری می‌شود. جذابیت کاستاریکا، همراه با فرهنگ محلی آن، نقش مهمی در تضمین این جایگاه برتر ایفا کرد.

کاستاریکایی‌ها که «تیکوس» و «تیکاس» نامیده می‌شوند، به‌علت تمایلشان برای کمک به دیگران، صرف‌نظر از اینکه از کجا آمده‌اند، به‌طور گسترده شناخته می‌شوند. حتی زمانی که آن‌ها به زبان مسافرانی که از کشورشان دیدن می‌کنند صحبت نمی‌کنند، راه‌هایی برای برقراری ارتباط و ابراز مهربانی پیدا می‌کنند.

عبارت نمادین «Pura Vida» به معنای «زندگی ناب» فلسفه‌ای است که نشان‌دهنده شیوه زندگی کاستاریکایی‌هاست که مبنای شادی و قدردانی دارد.

این کشور تعهد بالایی نیز به محیط زیست دارد، به‌طوری‌که به‌عنوان یک پیشرو در اکوتوریسم، 25 درصد از زمین‌های آن محافظت می‌شود و کاستاریکا را به مقصدی تبدیل می‌کند که برای مردم و طبیعت ارزش قائل است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان