به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی، محمدسعید سیف افزود: با توجه به حمایت های صورت گرفته از سوی ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی ، تعداد شرکت های دانش بنیان دریایی که در ابتدای تاسیس ستاد تنها 12 شرکت بود، در سال 94 پنجاه درصد افزایش یافت و در سال 95 نسبت به سال 93 شاهد رشد سه برابری شرکت ها بوده ایم به طوری که تعداد شرکت ها به 33 شرکت رسیده است.
وی ادامه داد: بر اساس سیاستهای ابلاغ شده مقام معظم رهبری، برنامه مختلف تولید و پیشرفت کشور باید بر اساس تواناییها و پتانسیلهای داخل طراحی شوند. در این سیاستها اعتقاد بر این است که ایران به عنوان کشوری قدرتمند به جهت داشتن منابع انسانی متخصص و توانمند و امکانات فراوان، قابلیت رسیدن به جایگاه مناسب در بخشهای مختلف را دارا است.
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی راهکار رسیدن به جایگاه ذکر شده را باور به توانمندیهای داخلی و تلاش در جهت استفاده مطلوب از این توانمندیها دانست و گفت: حمایت از تلاشگران داخلی در حوزه های مختلف صنعتی نیز باید به عنوان یک ضرورت از این توانمندی ها مورد توجه قرار گیرد.
** حمایت ستاد دریایی از توسعه فعالیتهای شرکتهای دانش بنیان دریایی
سیف با بیان این که ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی با استفاده از ابزارهای گوناگون اقدام به حمایت از توسعه کمی و کیفی فعالیت های شرکت های دانش بنیان دریایی کرده است، افزود: این حمایت ها شامل اعطای تسهیلات، حمایت و تسهیل استانداردسازی محصولات، حمایت از حضور در نمایشگاه های داخلی و بین المللی، برگزاری جلسات مشترک سازمان ها و ارگان های دریایی با شرکت های دانش بنیان مرتبط بوده است.
بر اساس این گزارش، با توجه به برنامه ریزی و هدفگذاری این ستاد، امید است تعداد شرکت ها در انتهای سال 96 به بیش از 45 شرکت افزایش یابد.
علمی**1023**
دریافت کننده:ابوالقاسم تیموری**انتشار: زهره محتشمی پور
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me