مدیرکل فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر روز شنبه در حاشیه افتتاح برج فناوری این دانشگاه به خبرنگار علمی ایرنا گفت: این مجموعه به منظور استقرار شرکت های دانش بنیان، واحدهای فناور رشد و پیش رشد، برخی پژوهشکده ها و آزمایشگاه های مرکزی دانشگاه های صنعتی امیرکبیر راه اندازی شده است.
دکتر حسین حسینی تودشکیک افزود: این برج ظرفیت استقرار 50 شرکت و واحد فناور را دارد و اکنون ظرفیت آن تکمیل شده است.
وی خاطرنشان کرد: با کمک ریاست جمهوری اخیرا یک ساختمان در خیابان بزرگمهر را تجهیز کردیم که فروردین ماه راه اندازی می شود و 20 شرکت فناور در آن استقرار خواهند یافت.
حسینی درباره مدت زمان استقرار شرکت ها در برج فناوری دانشگاه امیر کبیر نیز گفت: شرکت ها و واحدهای فناور می توانند تا سه سال و نیم در این مجموعه حضور داشته باشند و بعد از آن نیز به عنوان شرکت دانش بنیان وابسته به دانشگاه امیر کبیر فعالیت خواهند کرد و از حمایت های دانشگاه بهره مند خواهند شد.
به گفته مدیر کل فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر، عملیات اجرایی احداث برج نوآوری این دانشگاه سال 92 آغاز شد و تاکنون 25 میلیارد تومان هزینه داشته است.
حسینی اضافه کرد: تاکنون پنج و نیم طبقه این مجموعه تکمیل شده که مساحت هر یک هزار و 500 مترمربع است.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری و هیات همراه ضمن افتتاح برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از بخش های مختلف این مجموعه و همچنین نمایشگاه صد طرح منتخب شرکت های فناور مرکز رشد این دانشگاه دیدن کرد.
علمی**1055** خبرنگار: زینب کارگر**انتشار: زهره محتشمی پور
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me