ماهان شبکه ایرانیان

راه ‌هایی برای پیش‌گیری از ابتلاء به دیابت -قسمت دوم

در این مقاله به قسمت دوم نکات در مورد پیشگیری از دیابت می پردازیم.

دیابتدر این مقاله به قسمت دوم نکات در مورد پیشگیری از دیابت می پردازیم.

نکته 4: اضافه وزن نداشته باشید:

اگر وزن اضافه دارید، پیش‌گیری از ابتلاء به دیابت بستگی زیادی به کاهش وزن شما دارد. هر کیلوگرمی که از وزن شما کم می‌شود، باعث افزایش سلامتی شما می‌شود. براساس تحقیقی که انجام شده است؛  افرادی که میزان وزن کاهش یافته آنها در حدود 7 درصد وزن اولیه آنها بود و به طور منظم ورزش می‌کردند، تا 60 درصد خطر ابتلاء به دیابت در آنها کم شده بود.

دیابتنکته 5: از خورندن غذاهای ناسالم خودداری کنید و به جای آن‌ها، غذاهای مفید و سالم بخورید:

خوراکی‌ها و غذاهایی که میزان کربوهیدرات آنها پائین است، ممکن است در ابتدا باعث کاهش وزن شما شوند، اما اثری در کاهش خطر ابتلاء به دیابت ندارند و یا ممکن است این اثر در مدت زمان خیلی طولانی پدیدار شود. از طریق حذف کردن و یا کاهش گروه‌های غذایی خاص از رژیم غذایی‌تان، مواد مغذی ضروری به بدن شما نمی‌رسد؛ به جای این کار، برای داشتن رژیم غذایی سالم و موثر در کاهش ابتلاء به دیابت، میزان غذای خود را کم کنید. در این‌صورت هم کالری دریافتی روزانه شما کم می‌شود و هم هیچ ماده مغذی را از دست نخواهید داد. میزان مصرف گوشت قرمز خود را کاهش دهید و به جای آن از ماهی، مرغ و مغزی‌جات استفاده کنید. این کار خطر ابتلاء به دیابت را تا 35 درصد کاهش می‌دهد. دلیل این‌که مصرف گوشت قرمز خطر دیابت را افزایش می‌دهد این است که آهن بالای موجود در گوشت قرمز، اثرات انسولین بدن را کاهش می‌دهد و به سلول‌های تولید کننده انسولین نیز آسیب می‌رساند. در گوشت‌های قرمز فرآوری شده نیز، مقدار زیادی سدیم و مواد نگه دارنده وجود دارد و آن ها نیز به نوبه خود باعث آسیب رساندن به بدن می‌شوند. به جای خوردن نوشیدنی‌های شیرین، آب و قهوه و یا چای بنوشید. نوشیدنی‌های شیرین دارای مقدار زیادی شکر هستند و قند خون را بالا می‌برند. همچنین باعث اضافه وزن می‌شوند. مصرف بیش از اندازه آنها، به مرور زمان شما را در خطر ابتلاء به دیابت قرار می دهد.

دیابتمساله مهم دیگری که در جلوگیری از ابتلاء به دیابت موثر است، این است که به موقع و منظم به دکتر مراجعه کنید. بعضی از افراد زمان مراجعه به پزشک را نمی‌دانند. اگر سن شما بالای 45 سال است و وزن شما طبیعی است، از پزشک خود بپرسید که آیا انجام آزمایش برای چک کردن قند خون‌تان ضروری است و یا خیر. 

اگر نگران مبتلا شدن به دیابت هستید، این مساله را با پزشک خود درمیان بگذارید. پزشک با توجه به سابقه پزشکی شما و هم‌چنین عوامل دیگر، توصیه‌هایی برای پیش‌گیری و یا کنترل دیابت به شما می‌کند. با رعایت نکاتی که در بالا ذکر شد و هم‌چنین توصیه‌های پزشک خود، این خطر را به پائین‌ترین حد ممکن برسانید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان