مواد غذایی که موجب بازگشت اسید معده می‌شوند - ۲

مواد غذایی که می‌توان مصرف نمود همانطور که از عدم مصرف برخی مواد غذایی در طول این بیماری اطلاعاتی بدست آوردید، همینطور هم بایستی در مورد مواد غذایی مختلفی که برای این بیماری مفید می‌باشند مطلع شوید

مواد غذایی که موجب بازگشت اسید معده می‌شوند - 2

مواد غذایی که می‌توان مصرف نمود

همانطور که از عدم مصرف برخی مواد غذایی در طول این بیماری اطلاعاتی بدست آوردید، همینطور هم بایستی در مورد مواد غذایی مختلفی که برای این بیماری مفید می‌باشند مطلع شوید. این مواد غذایی به شرح ذیل می‌باشند.

• مواد غذایی و سبزیجات سرشار از فیبر

خوردن مواد غذایی سرشار از فیبر نه تنها در مبارزه با این بیماری مفید می‌باشند، بلکه به طور کلی برای دستگاه گوارش شما مفید خواهند بود. سبزیجات سبز برگ دار در این لیست گنجانده می‌شوند. با این حال، این سبزیجات را بیش از حد نپزید و به طور قطع از روغن زیاد در طبخ آنها استفاده نکنید. بهتر است که آنها را آب پز، بخار پز و یا کبابی کرده و مصرف نمایید. دیگر مواد غذایی فیبری، آجیل، حبوبات و غلات سبوس دار که سرشار از کربوهیدرات‌های پیچیده مانند برنج قهوه‌ای، نان چند غله، ماکارونی سبوس‌دار و گندم باشند را شامل می‌شود.

• گوشت بدون چربی

به جای زیاده روی در مصرف گوشت قرمز، گوشت سفید یعنی ماهی و مرغ را مصرف نمایید. این مواد غذایی را می‌توان به شیوه‌های لذیذی که چاق کننده نباشند طبخ نمود و می‌توانند به راحتی در حل این مشکل به شما کمک کنند. این مواد غذایی سرشار از پرتئین، و اسیدهای چرب امگا 3 (خصوصاً ماهی) می‌باشند که برای بدن در جنبه‌های زیادی سلامتی به همراه می‌آورند.

• میوه

غیر از میوه‌های خانواده مرکبات، می‌توانید به هر میزان که بخواهید از موز و سیب (مشخص شده است که طبیعی‌ترین درمان بازگشت اسید معده می‌باشند)، خربزه، و انواع توت‌ها مصرف نمایید. علاوه بر این، می‌توانید به هر طریقی که تمایل دارید از آنها مصرف کنید، هرچند مشخص شده است که آب میوه‌ها به اندازه‌ی خود میوه تأثیر ندارند. بنابراین سعی کنید آنها را تازه و به صورت خام مصرف نمایید.

• نوشیدنی‌ها

نوشیدنی‌هایی که فاقد کافئین باشند مانند شیر کم چرب یا شیر بدون چربی انتخاب مناسبی برای کسانی است که مبتلا به این بیماری می‌باشند. همچنین شیر سویا گزینه‌ای است که فرد می‌تواند بخاطر مزه‌ی خوبی که دارد انتخاب نماید. علاوه بر این، بایستی از نوشیدنی‌های گازدار اجتناب کرد. بجای آن می‌تواند کمی باترمیلک (شیری که کره‌ی آن گرفته شده است) تازه مصرف نمود.
بنابراین، عاقلانه است که ریشه‌ی این مشکل را از همان آغاز خشک کرده تا اینکه در آینده دچار انواع شدیدتر آن شوید. این کار را می‌توانید با پیروی از این نکاتی که از مواد غذایی اشاره شد و مصرف مواد غذایی که برای این عارضه بی‌خطر می‌باشند، انجام داد. توجه داشته باشید که اگر با پیروی از هر کدام از این رهنمودها احساس تفاوت نکردید، بایستی بلافاصله به پزشک خود مراجعه کرده تا علت ریشه‌ای این مشکل شناسایی و از بین برده شود.
سلب مسئولیت: اطلاعات ارائه شده در این مقاله صرفاً جنبه‌ی آموزشی داشته و نبایستی به منظور جایگزین توصیه‌های پزشک متخصص در نظر گرفته شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر