ماهان شبکه ایرانیان

مرتضی سرهنگی:

حفظ ادبیات انقلاب مثل حفاظت از حدود و ثغور سرزمین است

مرتضی سرهنگی گفت: حفظ ادبیات انقلاب و جنگ مثل حفاظت از حدود و ثغور یک سرزمین است.

حفظ ادبیات انقلاب مثل حفاظت از حدود و ثغور سرزمین است

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی سرهنگی در آیین رونمایی از دفاتر و نوشت‌افزارهای تخصصی ایرانی با نماد «بابای دریایی» که امروز 22 مردادماه در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد گفت: نوشتن درباره جنگ، پس از جنگ در همه جای دنیا مرسوم است. برای مثال سربازان آلمانی، پس از جنگ جهانی دوم به روایت خاطرات خود پرداختند و سه نفر از این سربازان که گونتر گراس، آخرین سرباز بازمانده از جنگ جهانی دوم بود، برنده جایزه نوبل شدند.

او خاطرات سربازان را نزدیک ترین روایت به جنگ دانست و افزود: این افراد، جنگ را با پوست و گوشت خود لمس کرده و روایت درستی از آن دارند. از این رو ما باید روایت هاشان را بشنویم و ثبت و ضبط کنیم چراکه حفظ ادبیات انقلاب و جنگ مثل حفاظت از حدود و ثغور یک سرزمین است.

سرهنگی به چگونگی نگارش و انتشار کتاب هایی که به بیان خاطرات فرماندهان نیروی دریایی می پردازد و از سوی حوزه هنری منتشر شده اشاره و بیان کرد: ما ابتدا با 12 نفر از این افراد وارد مذاکره شدیم و خاطره هاشان را شنیدیم و مکتوب کردیم؛ بی گمان این خاطره ها می تواند دستمایه خلق آثار هنری دیگر، چون فیلم و سریال قرار بگیرد.

سیدصادق رضایی، رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان هم به ضرورت تولید محتوای ایرانی- اسلامی برای نسل امروز اشاره و بیان کرد: ما باید بتوانیم شهدا و جانبازان و رزمندگان دفاع مقدس را به عنوان الگو به کودکان و نوجوانان خود معرفی کنیم و یکی از بهترین قالب ها برای این کار، استفاده از قالب نوشت افزار است.

در این مراسم از ناخدا یکم تکاور هوشنگ صمدی و سلیمان محبوبی، همچنین ناخدا یکم عملیات هوایی میرمنصور سید قریشی به عنوان فرماندهان نیروی دریایی که خاطرات شان مکتوب شده بود، تقدیر به عمل آمد. همچنین فرمانده نیروی دریایی ارتش، دریادار حبیب الله سیاری از مرتضی سرهنگی وسیدصادق رضایی تجلیل کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان