به گزارش ایسنا، دکتر محمد تاجفرد در نشست هماهنگی اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که امروز(ششم شهریور) در محل این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به شروع ساماندهی اردوهای جهادی در وزارت بهداشت از سال 1394، گفت: در همین راستا سال گذشته چهار اردوی جهادی در استانهای خراسان شمالی، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و ایلام برگزار شد.
وی افزود: سال گذشته علاوه بر این چهار اردوی متمرکز که به صورت پایلوت در این استانها برگزار شد، دو اردوی جهادی نیز در استانهای کردستان و اصفهان و دو اردو نیز در مناطق محروم حاشیه تهران برگزار شد.
تاجفرد از طراحی سایتی جهت ثبت نام متقاضیان اردوهای جهادی در وزارت بهداشت خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه استقبال خوبی از این سایت صورت گرفته و ظرف مدت کوتاهی بیش از 800 نفر از جمله 250 نفر از اساتید و کارکنان وزارت در این سایت ثبت نام کردند.
این مسئول در ادامه با بیان اینکه اردوهای جهادی خارج استانی با مخاطرات بسیاری همراه است، به حادثه اخیر جهادگران در منطقه گیلانغرب اشاره کرد و افزود: مسافت بسیاری اردوهای جهادی می تواند خطراتی از جمله بحث تصادف را برای جهادگران به همراه داشته باشد.
وی افزود: علاوه بر این، اردوهای خارج استانی به دلیل ناآشنایی جهادگران با مناطق مختلف کشور و فرهنگهای مختلف و نیز هزینههای بالای رفت و آمد با مشکلاتی همراه است و اگر بتوان این اردوها را درون استانی برگزار کرد بسیار در وقت و هزینه صرفه جویی شده و مخاطرات آن کاهش می یابد.
تاجفرد با تاکید بر اینکه نباید اردوهای جهادی را به فصل تابستان محدود کرد، گفت: این امکان هست که بتوان این اردوها را در تمام طول سال و بویژه آخرهفته و ایام تعطیل برگزار کرد تا مناطق محروم در تمام طول سال از خدمات ارزشمند جهادگران بهرهمند شوند.
وی به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص گسترش فرهنگ جهادی اشاره کرد و افزود: برگزاری اردوهای جهادی در تمام طول سال میتواند گام موثری در این زمینه باشد.
دبیر ستاد اردوهای جهادی وزارت بهداشت با ارزشمند توصیف کردن کار جهادگران، گفت: همه مسئولان باید بستر لازم برای فعالیت خیرخواهانه این افراد را فرام کنند و در جهت ترویج فرهنگ جهادی گام بردارند.
تاجفرد با بیان اینکه بیشتر فعالیت اردوهای جهادی وزارت بهداشت مربوط به حوزه سلامت است، گفت: هر گروهی که بخواهد در زمینه اردوهای جهادی در حوزه سلامت فعالیت کند، باید مصوبه ستاد اردوهای جهادی وزارت را داشته باشد.
دکتر خسرو فرهادی رییس بیمارستان طالقانی کرمانشاه نیز در گفتوگو با ایسنا منطقه کرمانشاه در تشریح آخرین وضعیت جهادگران حادثه دیده در منطقه گیلانغرب، گفت: ساعت 2121:30 شنبه (چهارم شهریور) اولین آمبولانس حامل مصدومان این حادثه وارد بیمارستان طالقانی شد و بعد از آن آمبولانسهای دیگر و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به بیمارستان طالقانی آمدند و در نهایت 13 نفر از مجروحان این حادثه به بیمارستان طالقانی اعزام شدند.از همان لحظات ابتدای ورود مصدومان بلافاصله اقدامات درمانی لازم برای آنها انجام شد و مسئولین دانشگاه و بیمارستان و نیز سردار ریحانی فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) استان بر بالین مصدومان حاضر شدند. یکی از این مصدومان به دلیل هماتوم مغزی بلافاصله توسط جراح مغز و اعصاب تحت عمل جراحی قرار گرفت و هم اکنون در بخش ICU بیمارستان بستری است و مصدوم دیگر این حادثه نیز به دلیل خونریزی مغزی و آسیب قفسه سینه در بخش ICU بیمارستان بستری شده است.
وی خاطرنشان کرد: دو نفر از مصدومان نیز که بومی کرمانشاه بودند در بخشهای بیمارستان بستری هستند که با توجه به شرایط جسمانی که دارند امیدواریم ظرف امروز و فردا مرخص شوند که جهت رفاه حال خانواده این دو نفر همراهسرا در اختیار خانواده آنها قرار گرفته است.
رییس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با اشاره به ترخیص سه نفر از مجروحان این حادثه در روز گذشته، گفت: 6 نفر دیگر از مجروحان پس از انجام اقدامات درمانی لازم و در شرایط استیبل جهت رفاه حال خانوادههایشان که عمدتا در تهران ساکن بودند به بیمارستان بقیةالله تهران اعزام شدند.: تمام اقدامات درمانی لازم برای این 6 نفر انجام شد، اما جهت اینکه در محل سکونت و نزدیک خانوادههایشان باشند به تهران اعزام شدند.
فرهادی با اشاره به ارزش کار این جهادگران، گفت: مسئولین دانشگاه و کادر بیمارستان تمام تلاش خود را برای مداوای هرچه بهتر این عزیزان به کار گرفتند و امیدواریم همه مصدومان این حادثه در نهایت صحت و سلامت از بیمارستان ترخیص شوند.
وی به عیادت مسئولین کشوری و استانی از این مصدومان اشاره کرد و افزود: طی مدت بستری مصدومان این حادثه دربیمارستان، امام جمعه کرمانشاه، فرمانده سپاه نبی اکرم (ص) و معاون استاندار از آنها عیادت کردند و امروز نیز دبیر ستاد اردوهای جهادی وزارت بهداشت با عیادت از این مصدومان از احوال آنها جویا شد.