به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، این اولین بار نیست که محققان موفق به تولید چنین فناوری شدند؛ زیرا در سال 2013 مهندسان "موسسه فناوری ماساچوست" (MIT)، نمونه اولیه یک دستبند را تولید کردند که میتوانست با ارائه پالسهای حرارتی به یک مبدل حرارتی آلیاژ مسی که در درون آن قرار داشت، کل بدن را چند درجه گرمتر یا سردتر کند.
سازندگان Aircon Watch برای ساخت این ساعت به مطالعه دانشگاه استنفورد در سال 2012 که درباره تنظیم دما در بدن انجام شده، روی آوردند.
این تحقیق منجر به ساخت یک دستگاه ساده به نام " the glove" شده بود که میتوانست درجه حرارت بدن را با ایجاد یک خلاء که خون را به سطح کف دست میرساند پایین آورد، سپس از آب سرد برای خنک کردن خون قبل از بازگشت به قلب استفاده میکرد.
بنابراین علم نشان میدهد که چنین چیزی ممکن است، اما دستیابی به آن در آزمایشات آزمایشگاهی و تولید یک محصول تجاری، امری کاملا متفاوت است.
با این وجود، تیم Aircon Watch معتقد است که توانسته به این فناوری دست یابد.
این دستگاه که در بند یک ساعت تعبیه شده پالسهای گرما و سرما را ارائه میدهد و سازندگان آن ادعا میکنند که میتواند در سیگنالی که سیستم عصبی به قسمتی از مغز میفرستد که مسئول تنظیم دمای بدن است، تداخل ایجاد کند.
این امر باعث اختلال در سیستم عصبی شده و به Aircon Watch اجازه ایجاد تغییرات جزئی در دمای بدن را طبق دلخواه کاربر میدهد.
این ساعت دارای یک صفحه نمایش OLED و یک باتری 400 میلی آمپر کار بوده و با استفاده از این باتری میتواند چهار ساعت حالت خنککنندگی و هشت ساعت حرارت ارائه دهد.
این ساعت در حال حاضر برای جمعآوری منبع مالی در وبسایت Kickstarter قرار گرفته و اگر همه چیز طبق برنامهریزی پیش برود، این فناوری تا ماه دسامبر عرضه خواهد شد.