به گزارش ایسنا، این فصلنامه در بخش ویژه به «اسناد تازه آمریکا درباره کودتای 1332» با عنوان «پرسهای در نگارخانه تاریخ» از فخراالدین عظیمی پرداخته است.
در بخشی با عنوان «فاجعه سردشت: 7 تیرماه 1366» نیز مطالبی با عنوانهای «ما فراموش میکنیم» از مهشید جعفری و «بهکارگیری سلاح شیمیایی در جنگ ایران و عراق از دیدگاه حقوق بینالملل» نوشته سعید محمودی منتشر شده است.
همچنین بخش مقالهها با این مطالب همراه است: «ای. پی. تامپسون و تکوین طبقه کارگر در انگلستان» نوشته سیدهاشم آقاجری، «در ستایش صداقت و شرافت بعضی نفرات» از محمد نفیسی، «فروپاشی ارتش نوبنیاد ایران در شهریور 1320» نوشته احمد کاظمی موسوی، «گیلگمیشِ صدام حسین» نوشته دیوید دَمراش با ترجمه مصطفی حسینی، «از هفتپیکر تا آئورا» از عبدالله کوثری، «لیلی اینزمانه؛ نگاهی به ترانهسرایی سیمین بهبهانی» از مهدی فیروزیان، «کالبدشکافی قتل یک کودک» از سیما راستین، «هزارتوی آینهها؛ نگاه نشانهشناختی به فیلم فروشنده» نوشته کیوان میرمحمدی و «ایدئولوژی، سیاست و هویت ملی در آثار محمد قاضی» از خسرو باقری.
«هنرمند بزرگ انسانی آزاد است؛ گفتوگو با آیریس مرداک» ترجمه محمد غفاری در بخش گفتوگوی این فصلنامه آمده است.
همچنین مطالب «به جای من...» از ویکتوریا توکاروا ترجمه پرویز دوایی و «نامه محمد قزوینی به سعید نفیسی» از نادر مطلبی کاشانی در بخش داستان، سند «نگاه نو» درج شده است.
«مدیا کاشیگر: خودویرانگر یکه کمالطلب اصولگرا» از امید روحانی و «به یاد جلالالدین اعلم، بیگانه آشنا» نوشته گلی امامی بخش یادبودهای این فصلنامه را تشکیل میدهند.
بخش کتاب، کاریکاتور هم با «تازههای کتاب» از بهنام تهرانی، «نبض امروز» از حسن کریمزاده و «انتقاد کتاب 25» از مهشید جعفری، بهمن زبردست، آبتین گلکار، محمدعلی آتشبرگ و یزدان منصوریان همراه است.
شماره 114 «نگاه نو» به صاحبامتیازی و مدیرمسئولی علی میرزایی در 260 صفحه و با قیمت 17500 تومان در دسترس مخاطبان است.