ماهان شبکه ایرانیان

نامه معاونان رئیس‌جمهور به علی لاریجانی

لزوم رسیدگی خارج از نوبت لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان

روز گذشته معصومه ابتکار، معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، شهیندخت مولاوردی، دستیار رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی و لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیس‌جمهور در نامه‌ای خطاب به علی لاریجانی، رئیس مجلس خواستار تسریع در رسیدگی به لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان شدند

لزوم رسیدگی خارج از نوبت لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان

روز گذشته معصومه ابتکار، معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، شهیندخت مولاوردی، دستیار رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی و لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیس‌جمهور در نامه‌ای خطاب به علی لاریجانی، رئیس مجلس خواستار تسریع در رسیدگی به لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان شدند.

به گزارش به نقل از همشهری آنلاین،در این نامه از رئیس مجلس خواسته شده به این لایحه که سال‌هاست در مجلس با توقف و اطاله دادرسی مواجه شده، توجه بیشتری شود.

وجود خلأ‌های قانونی که درخصوص کودک‌آزاری، باعث شده تا قوه قضاییه در سال 88لایحه 54ماده‌ای را با عنوان لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان به هیأت دولت تقدیم کند. این مصوبه در آبان‌ماه همان سال به مجلس ارسال شد اما پس از گذشت 6سال هنوز این لایحه در دست بررسی است. سرپرست امور مجلس وزارت دادگستری، با بیان اینکه ماده 15این لایحه در جلسه روز یکشنبه مجلس حذف شده است، به همشهری گفت:‌در جلسه روز یکشنبه کمیسیون قضایی مواد 14و 15این لایحه مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت ماده 15این لایحه که مربوط به ازدواج کودکان و نوجوانان می‌شد حذف شد چون در موضوع ازدواج کودکان قوانین دیگری در قانون حمایت از خانواده وجود دارد و ضرورتی ندارد که این موضوع دوباره در لایحه تکرار شود.

علی‌محمد اسفنانی، با اشاره به طولانی شدن روند رسیدگی به این لایحه گفت: این لایحه از مجلس نهم باقی مانده و ضروری است که در تصویب آن تسریع شود. به گفته علی محمد اسفنانی یکی از اشکالات وارد بر سیستم قانونگذاری کشور این است که با پایان یافتن یک دوره مجلس همه طرح‌ها و لوایح نیمه‌کاره که حتی در کمیسیون‌ها تصویب شده و نوبت صحن به آنها نرسیده از دستور کار خارج می‌شود؛ درحالی‌که وقت و هزینه زیادی برای آنها صرف شده است. به همین علت قرار شده تا کارگروهی با ریاست رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس و تعدادی از اعضای کمیسیون و برخی کارشناسان مرتبط تشکیل شود و موضوع به‌صورت ویژه مورد بررسی و از ابتدا تا انتهای لایحه مورد بازنگری جدی قرار بگیرد و مصوبه کارگروه در کمیسیون بررسی شود تا زمان کمتری برای تصویب در کمیسیون لازم باشد.

وی با بیان اینکه به‌نظر می‌رسد تا پایان آبان‌ماه تصمیم نهایی در کارگروه و کمیسیون گرفته شود، گفت: با توجه به آیین‌نامه داخلی مجلس، نمایندگان می‌توانند درخواستی با امضای 50نفر تقدیم هیأت رئیسه مجلس کنند تا این لایحه خارج از نوبت رسیدگی شود؛ در غیراین صورت اگر لایحه پشت نوبت بقیه طرح‌ها و لوایح باقی بماند سال آینده نوبت رسیدگی به آن می‌شود. اسفنانی گفت: ممکن است چند ماده به این لایحه اضافه شود چرا که برخی مواد آن را باید گسترش داد و برخی حمایت‌ها باید بیشتر شود. در عین حال ممکن است برخی حذفیات مواد هم با هم تجمیع شده و در نهایت شاهد 60یا 65ماده از 80ماده اولیه باشیم.



قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان