استفاده از ادویه‌ها و گیاهان مختلف برای ما همیشه مهم بوده‌است. بسیاری از این مواد حتی قبل از ورود به آشپرخانه و کاربرد در طبخ غذا به عنوان دارو استفاده شده‌اند.  علم روز نیز به اثبات رسانده  که بسیاری از این مواد خواص مهمی برای سلامت بدن ما دارا هستند. ما در این مقاله  به خواص دارچین از مهم‌ترین و محبوب‌ترین این ادویه‌جات اشاره می‌کنیم.

دارچین ادویه بسیار محبوبی است و در بسیاری از دستورات طبخ غذا یافت می‌شود. مهم‌ترین و درخشان‌ترین عملکرد دارچین  پایین آوردن قندخون و اثر ضد دیابتی آن است. عملکرد دارچین در پایین آوردن قندخون به خاطر وجود ماده‌ای به نام سینامالدهید است. دارچین شکسته شدن کربوهیدرات را در بدن آهسته کرده و از سوی دیگر حساسیت به انسولین را بالا می‌برد و به این روش روی پایین آوردن قندخون موثر است. نتایج برخی مطالعات نشان داده است که مصرف روزانه دارچین می‌تواند در حدود 10 تا 20 درصد قندخون ناشتا را در بیماران دیابتی کاهش دهد که بسیار قابل توجه است.

دارچین همینطور دارای خواص قوی ضد آنتی‌اکسیدانی و ضد التهاب است. ادویبه دارچین سرشار از آنتی‌اکسیدان پلی فنول است. در یک مطالعه که محتوای آنتی‌اکسدانی بیست و شش نوع گوناگون از ادیه‌جات را مورد بررسی قرار داد، دارچین در مقام اول قرار گرفت؛ حتی قبل از سیر و جعفری می‎‌تواند موجب کاهش کلسرول و تری‌گلیسرید در خون شود.

سلامت قلب و عروق

خاصیت ضدالتهابی دارچین بسیار با اهمیت است. دارچین به بدن کمک کرده که با التهاب، عفونت و آسیب‌های که به بافت بدن می‌رسد مبارزه کند.

در نهایت از خواص مهم دارچین می‌توان به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق اشاره کرد. در بسیاری از مطالعات دارچین با خطر کمتر بیماری‌های قلب و عروق در ارتباط بوده است. در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو، مصرف یک گرم دارچین در روز روی شاخصه‌های خونی موثر است. همینطور دارچین سبب کاهش کلسترول بد خون شده و کلسترول مفید را افزایش می‌دهد و سطح آن‌ها را در طولانی مدت ثابت نگه می‌دارد. تمام این فاکتورها در کنار هم مساوی است به ریسک ابتلای کمتر به این بیماری.

 

,