سرویس فرهنگی فردا: در چند روز گذشته اخباری مبنی بر حضور قوه قضائیه در جشنواره فیلم فجر و تصمیم گیری برای حضور یا عدم حضور برخی فیلم ها در این جشنواره توسط این ارگان منتشر شد.
بسیاری از سینماگران و مسئولین نسبت این مسئله واکنش نشان دادند و مسئولین برگزاری جشنواره فجر نیز اعمال نظر قوه قضائیه در انتخاب فیلم ها را تکذیب کردند. به نظر می رسد شکل انتشار این خبر منجر به بروز سوءتفاهمی برای مخاطبان سینما و همچنین طیفی از سینماگران شده است.
یکی از بخش های جانبی جشنواره فیلم فجر که آخرین بار در سال 91 مسئولین برگزاری جشنواره اقدام به برگزاری آن کردند، «تجلی اراده ملی» است. در این بخش، ارگان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی اعم از شهرداری، سازمان بسیج، سازمان دانشجویان و . . . می توانند با حضور در کاخ جشنواره و تماشای آثار شرکت کننده، اثری را که با دیدگاه ها و نظرات آن سازمان انطباق بیشتری دارد انتخاب و به آن جایزه ای اعطا کنند.
بخش «تجلی اراده ملی» و جوایز آن هیچ ارتباطی با بخش اصلی جشنواره و سیمرغ بلورین نداشته و صرفا یک جایزه جانبی تلقی می شود.
در سال 91 در بخش تجلی اراده ملی، فیلم «تنهای تنهای تنها» ساخته احسان عبدی پور توانست بیشترین جایزه را در این بخش دریافت کند.