ماهان شبکه ایرانیان

این ۱۲ عادت بد را انجام ندهید!

ممکن است بعضی عادات افراد برای ما آزار دهنده باشند، عاداتی که به نظر می‌آید شخص دیگر حتی متوجه انجام آنها هم نمی‌شود و برایش عادی است. اگر در رفتار خودمان هم نگاه کنیم، متوجه می‌شویم خود ما هم این کارهای غلط را انجام می دهیم.

این 12 عادت بد را انجام ندهید!

ممکن است بعضی عادات افراد برای ما آزار دهنده باشند، عاداتی که به نظر می‌آید شخص دیگر حتی متوجه انجام آنها هم نمی‌شود و برایش عادی است. اگر در رفتار خودمان هم نگاه کنیم، متوجه می‌شویم خود ما هم این کارهای غلط را انجام می دهیم.

این هم لیستی از عادات بدی که برای همه ما عادی شده و آنها را به وفور در اطراف‌مان می‌بینیم:

1- بلد نبودن رفتارهای اجتماعی

افرادی را در گوشه و کنار جامعه می‌بینیم که گمان می‌کنند هر طور با بقیه رفتار کنند، کسی نباید از دست‌شان ناراحت شود. یکی از مثال‌های این رفتارهای ناراحت کننده پرسیدن سوالاتی است که به ما مربوط نیست. پرسیدن سوالات شخصی و خصوصی که دانستن جوابش فرقی به حال ما ندارد و فرد مقابل را ناراحت می‌کند، چه لزومی دارد؟

یکی دیگر مثال‌های این رفتار تشکر نکردن است. هر کسی هر کاری، هر چقدر هم کوچک، برای‌تان انجام داد، حتما از او تشکر کنید. لازم نیست متنی بلند بالا برای این کار آماده کنید، همینقدر که زبانی بگویید “ممنونم” هم کافی است.

2- صحبت با تلفن همراه در مکان‌های عمومی

زمانی که دارید در یک مکان عمومی با تلفن همراه‌تان صحبت می‌کنید همواره به خاطر داشته باشید که کجا هستید. درمورد مسائلی مثل توصیه دکترتان راجع به بیماری که دارید، بحثی که امروز صبح با رئیس‌تان داشته‌اید و چیزهای دیگری که لازم نیست تمام افراد موجود در آن محل از آن اطلاع پیدا کنند، با صدای بلند صحبت نکنید. بهتر است برای صحبت راجع به مسائل خصوصی‌ با دوستان‌تان صبر کنید تا به مکانی خلوت، ماشین‌تان‌ و یا خانه برسید.

3- استفاده بیش از حد از شبکه‌های اجتماعی

افرادی که همیشه سرشان در شبکه های اجتماعی است، قبل از وجود این شبکه‌ها چه می‌کردند؟ احتمالا دوستی‌هایی واقعی، دوستانی که رو در رویشان بودند، داشتند. استفاده از شبکه‌های اجتماعی کار ما را آسان و روابط ما را گسترده کرده است، اما نباید از افرادی که به طور فیزیکی در اطرف‌مان هستند غافل شوید تا با کسانی که پیش‌مان نیستند صحبت کنیم.

4- احاطه کردن فردی که در جلوی پیشخوان مغازه است

زمانی که منتظرید فردی کارش با صاحب مغازه تمام شود تا شما هم بتوانید خریدتان را انجام دهید، مقداری عقب‌تر بروید. همه ما در این زمان‌ها نیازمند حریم خصوصی هستیم، حتی اگر می خواهیم مقداری شکلات بخریم.

5- پوشیدن لباس‌های نامناسب

براساس جایی که می‌خواهید بروید، و یا مناسبتی که به آن دعوت هستید، لباس بپوشید. مثلا در سر کار لباسی شیک و رسمی بپوشید. پوشیدن لباس‌های دم دستی برای محیط کار خیلی جالب نیست.

درست است که آدم دوست دارد در محیط خانه و محله خود راحت باشد، اما قبل از اینکه بخواهید با راحتی تمام با پیژامه به سوپر مارکت بروید، اندکی درنگ کنید.

6- نامهربان و ناشکیبا بودن با افراد کم توان

وقتی فردی را بر روی ویلچر در سوپرمارکت می‌بینید، لحظه‌ای درنگ کنید و از او بپرسید که آیا نیاز دارد شما چیزی را از قسمت‌های بالای قفسه به او بدهید. این کار را به عنوان یک لطف در حق او نبینید. هیچ وقت در محل پارکی که برای افراد کم توان در نظر گرفته شده است پارک نکنید، مگر آنکه خودتان کم توان باشید.

7- فراموش کردن بزرگ‌ترها

هیچ وقت فراموش نکنید که چه کسی راه این دنیا را برای‌تان هموار کرد، هیچ وقت افراد مسن تر را فراموش نکنید. شخصی که الان از نظر شما پیر و از کار افتاده است همان کسی که در کودکی به شما غذا داد، ترو خشک‌تان کرد و اشک‌هاتان را پاک کرد.

اگر کسی را در خانه سالمندان می‌شناسید، بعد نیست هر از گاهی وقت بگذارید و سری به او بزنید.

8- اجازه دادن به کودکان برای انجام هر کاری

حتما متوجه شده‌اید زمانی که کسی به فرزندش اجازه انجام هر رفتاری را در مکانی عمومی می دهد، تا چه حد آزار دهنده است. مهم نیست که کودک‌تان در حال بازی یا ایجاد سر و صدا باشد، در کل این رفتار سایرین را کلافه خواهد کرد. گاهی رفتارهایی که از کودک سر می‌زند، از نظر والدین بامزه است و آنها حتی متوجه آزار دهنده بودن آن برای بقیه نمی‌شوند.

9- رفتار نامناسب سر میز غذا

قبل از اینکه با بقیه سر میز غذا بنشینید، آداب غذا خوردن را یاد بگیرید. حرف زدن با دهان پر، پریدن غذا از دهان به بیرون یا با صدا غذا را جویدن تنها تعدادی از رفتارهای بدی است که می توانیم در هنگام غذا خوردن داشته باشیم.

همچنین اگر چیزی را از درون دیس برداشتید و در بشقاب تان گذاشتید، آن را دوباره به دیس برنگردانید، این کار بسیار نامناسب است.

10- نشان ندادن قدردارنی

بعد از اینکه کسی به شما هدیه‌ای می‌دهد، یک پیام تشکر برایش ارسال کنید. لازم نیست ده‌ها صفحه پیام تشکر بنویسید، تنها کافی است که از آن فرد تشکر کنید و به او بگویید هدیه‌اش تا چه حد دوستداشتنی بوده و به دردتان خورده همچنین برنامه‌تان برای استفاده از آن هدیه را به او بگویید.

اگر وقت تلفن کردن به او را ندارید، می‌توانید یک پیام برایش بفرستید.

11- اعلام نکردن شرکت کردن یا شرکت نکردن در مهمانی

وقتی کسی شما را به مهمانی دعوت می‌کند، چه تلفنی زنگ بزند و چه برای‌تان کارت دعوت بفرستد، حتما به او بگویید که در مهمانی شرکت خواهید کرد یا خیر. با اعلام نکردن این موضوع کار میزبان را دو برابر می‌کنید و او را مجبور می‌کنید یک بار دیگر برای پرسیدن اینکه آیا می‌آیید یا خیر به شما زنگ بزند.

12- حرف زدن با لحن و کلمات نامناسب

وقتی با لحن و کلماتی که در جمع دوستان صمیمیمان به کار می‌بریم، در محیط‌های عمومی صحبت می‌کنیم، نتیجه اصلا جالب نیست. در این حالت، افراد هم تمایل کمتری به برقراری ارتباط با ما دارند. پس در جمع‌ها و مکان‌های عمومی با لحنی مودب‌تر صحبت کنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان