متخصصان علوم پزشکی در آمریکا خانواده تازهای از آنتیبیوتیکها را در نمونههای خاک شناسایی کردهاند.
به گزارش به نقل از ایسنا، این تیم تخصصی در دانشگاه راکفلر امیدوار است بتوان از این ترکیبات طبیعی برای مبارزه با عفونت هایی که درمان آنها سخت است استفاده کرد.
آزمایشها نشان می دهد که این ترکیبات موسوم به "مالاسیدین" چند عفونت باکتریایی که در برابر آنتی بیوتیک های موجود مقاوم شدهاند از جمله ام آر اس ای را درمان می کند.
کارشناسان می گویند این مطالعه که در نشریه "نیچر میکروبیولوژی" چاپ شده نویدبخش پیشرفت در ساخت آنتی بیوتیک های تازه است.
به گزارش بیبیسی، بیماری های عفونی مقاوم در برابر داروها یکی از بزرگترین تهدیدهای بهداشت جهانی به حساب می آید. این بیماری ها سالانه جان حدودا 700 هزار نفر را می گیرد و نیاز به یافتن درمان های تازه برای آنها ضروری است.
همچنین خاک لبریز از میلیون ها میکروارگانیسم مختلف است که ترکیبات بالقوه درمانگر زیادی از جمله آنتی بیوتیک تولید می کنند. تیم دکتر "شان بریدی" در دانشگاه راکفلر نیویورک مشغول استخراج این مواد از خاک بوده است.
آنها از یک شیوه توالی یابی ژن ها برای تحلیل بیش از هزار نمونه گرفته شده از خاک در سراسر آمریکا استفاده کردند. آنها این ترکیب را در موش هایی که به میکروب خطرناک "ام آر اس ای" آلوده شده بودند آزمایش کردند که باعث رفع عفونت در زخم پوست حیوانات شد.
متخصصان اکنون برای تقویت تاثیر این دارو تلاش می کنند با این امید که دارویی برای درمان انسان از آن تولید شود.
با این حال دکتر بریدی میگوید: نمی شود پیش بینی کرد که آیا یک آنتی بیوتیک تازه کشف شده مثل مالاسیدین هرگز به مرحله درمانی خواهد رسید و اگر بله چه زمانی؟ از کشف اولیه یک آنتی بیوتیک تا تبدیل آن به یک محصول قابل استفاده کلینکی باید راه پرزحمت و درازی طی شود.