به گزارش ایسنا، خبرآنلاین نوشت: «بیایید یک بار دیگر این گفتههای اخیر محمد دادگان را مرور کنیم. او در گفتوگوی اخیرش با روزنامه قانون جملاتی به زبان آورده که اگر هر جای دیگر از فوتبال دنیا بود، بدون درنگ تمام این اسامی را به دادسرای عمومی احضار و بازجویی میکردند اما اینجا تنها به عنوان یک برگ از سند مدیریتی موفق عرضه شده است!
عالیترین مقام وقت فوتبال یک کشور درباره اعطای رشوه به داوران لیگ برتر فوتبال سخن گفته است؛ از سوی تیمی که همان سال قهرمان لیگ برتر شده است و جالب این که حالا رئیس هیات مدیره آن تیم، رئیس فدراسیون فوتبال و مدیر وقتش، رئیس تیمهای ملی فوتبال ایران است. آن قهرمانی حالا بعد حدود 14 سال زیر سوال رفته است.
رئیس وقت باید به این پرسش جواب دهد که چرا به رغم این که دبیر کلش به یقین رسیده، به داوران سکه داده بودند، پروندهای برای ماجرا تشکیل و اسناد حکم صادرهاش به فیفا ارسال نشده است!
دادگان در بخشی از مصاحبهاش درباره گزهای سکهدار باشگاه سپاهان سخن گفته است: «الان آقای تاج رییس فدراسیون است. اگر چیزی بگویم، میگویند که میخواسته علیه من سخن بگوید. به شما خیلی راحت میگویم که این اتفاق در اصفهان افتاده و سکه لای گز گذاشته و به داوران ما دادند. آقای دانشور (دبیر کل وقت فدراسیون فوتبال) این مطلب را کشف کرد. خودم او را فرستادم. من به آقای دانشور گفتم بدون آن که کسی متوجه شود به اصفهان برود. او هم در رختکن جعبههای گز را گرفت و دید که داخلش سکه است. تاج یک شب در فدراسیون نزد من آمد و گفت که ما این کارها را نکردیم و افراد دیگری این کار را انجام دادهاند. گفتند من در جریان نیستم ولی این کار صورت گرفته است. گفتم دیگر مسئله را ببندید و اجازه ندهید شرایط بدتر شود. من هم نمیگویم شما این کار را کردهاید. بالاخره در اصفهان در جعبه گز داوران ما سکه بوده است. ما هم گرفتیم و همین کار را هم در مشهد کردید. نمیتوانم بگویم چه کسی در اصفهان این کار را کرد اما ما این را در اصفهان دیدیم که در گز، سکه گذاشتند و به داوران دادند. هیچ وقت نیامدم لاپوشانی کنم ولی این که بگویم چه کسی این کار را کرد، نمیتوانم. هر چند شک میکردم ولی ممکن بود منکر شوند و بگویند که معاون یا مدیر من این کار را کرده ولی مهم این است که در جعبه گز، سکه گذاشتند.»
شاید اعترافی به این صراحت برای این که کل پرونده قهرمانی یک فصل رو بیاید و همه اعضای فدراسیون وقت و مسئولان وقت تیم اسم برده شده و کل تشکیلات داوری بازجویی فنی شوند. برای خیلی کمتر از این بود که در ایتالیا کالچوپولی ایجاد شد. فیفا در بگیر و ببندهای اخیرش چنین اعترافات صریحی نداشت و همه چیز بر اساس یک گمانهزنی بود.
سند وجود داشته، وقوع جرم مشخص بوده و رئیس تشکیلات فوتبال میگوید صراحتا گفته مسئله را ببندیم. بگذاریم مسئله بیش از این باز نشود. در قوانین اخلاقی فیفا دانستن از احتمال تبانی یا پرداخت رشوه و پنهان کردنش مجازاتی برابر با دست داشتن در تخلف دارد. این که شخص رئیس دستور عدم بررسی پرونده را بدهد، این مجازات را چند برابر میکند.
همین چند سال قبل بود که فدراسیون فوتبال آلمان داور سرشناسش را به جرم این که پیشنهاد رشوه را که حتی نگرفته بود اما آن را بعد از پایان مسابقه اعلام کرد، برای همیشه از داوری کنار گذاشت. با عاملان دیگر پرونده هم برخوردی جدی داشت اما در اصفهان و در زمان محمد دادگان، رئیس فدراسیون برایش اعطای رشوه از سوی هر کسی به تیم داوری مسجل شده اما دستور داده پرونده مختومه شود.
همین حالا هم دیر نیست. چنین ادعایی مطرح شده و حالا که ماجرا باز شده، بر اساس قانون رایج فیفا اعضا را به دادگاه بکشانید و همه را دستگاه قضایی صالحه که اتفاقا بنایش برخورد با ناپاکیها در فوتبال است، به محکمه دعوت و از آنها بازجویی کنند. این ایراد اتهام به گردانندگان اصلی این روزهای فوتبال، شاید بزرگترین لطمه به پیکره فوتبال کشور است.
حالا مشروعیت فدراسیون فوتبال و صداقت مدیرانش هدف قرار گرفته شده و چه خوب است شخص تاج خواهان تشکیل چنین محکمهای شود تا روشن شود شائبه ایجاد شده، واقعیت ندارد تا اقلا فوتبال از زیر بار اتهام فساد خارج شود.»
انتهای پیام