چرا گلکسی اس ۹ با چیپست اگزینوس شارژدهی ضعیفی دارد؟

شارژدهی باتری سامسونگ گلکسی اس ۹ را نمی توان در فهرست نقاط قوت آن قرار داد، اما تحقیقات اخیر نشان می دهند مدل های مختلف این موبایل پرچمدار هم از نظر دوام باتری با یکدیگر متفاوت هستند و برخی از آنها عملکرد ضعیف تری دارند.

چرا گلکسی اس 9 با چیپست اگزینوس شارژدهی ضعیفی دارد؟

شارژدهی باتری سامسونگ گلکسی اس 9 را نمی توان در فهرست نقاط قوت آن قرار داد، اما تحقیقات اخیر نشان می دهند مدل های مختلف این موبایل پرچمدار هم از نظر دوام باتری با یکدیگر متفاوت هستند و برخی از آنها عملکرد ضعیف تری دارند.

امسال نیز همچون همیشه گلکسی اس 9 (و مدل پلاس آن) در دو مدل عرضه شد: یکی با چیپست اسنپدراگون 845 مخصوص بازار آمریکا، چین و ژاپن، و دیگری با چیپست اگزینوس 9810 برای دیگر مناطق دنیا. پایگاه تخصصی آناندتک به تازگی عملکرد باتری این دو مدل را بررسی کرده و نشان داده که مدل های مجهز به چیپست اگزینوس شارژدهی کمتری نسبت به سری اسنپدراگون دارند.

ظاهراً مشکل اصلی به معماری چیپست اگزینوس بر می گردد و آناندتک، هسته های پردازنده M3 اگزینوس را مقصر اصلی این وضعیت می داند. متخصصین این وبسایت با استفاده از ابزارهای مخصوص توانستند کلاک هسته های M3 این چیپست را به 1469 مگاهرتز کاهش دهند و سرعت کنترلر حافظه را نیز به نصف برسانند. این تغییر باعث شد شارژدهی گلکسی اس 9 افزایش یافته و به گلکسی اس 8 نزدیک تر شود، با این حال عملکرد کل دستگاه در این حالت چندان مطلوب نیست.

تنها توضیح منطقی برای این وضعیت، نقص در طراحی چیپست اگزینوس 9810 است. این چیپ مجتمع در سرعت های بالا مصرف انرژی بیشتری نسبت به رقبا دارد و از نظر بهره وری انرژی در سطح پایین تری قرار می گیرد. با توجه به اینکه حداکثر کلاک پردازنده این چیپست تفاوت چندانی با چیپ های رقیب ندارد، می توان نتیجه گرفت سامسونگ در روند طراحی نتوانسته هسته های قدرتمند و پر مصرف M3 را تحت کنترل درآورد.

تمام این موارد نشان می دهند اگر به موبایلی با شارژدهی باتری بسیار خوب نیاز دارید، شاید گلکسی اس 9 با چیپست اگزینوس گزینه مناسبی برایتان نباشد، یا اینکه حداقل به دنبال نسخه اسنپدراگون این موبایل پرچمدار باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر