به گزارش خبرنگار مهر، امیرمسعود شهرام نیا قائم مقام سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران پیش از ظهر امروز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص علت محقق نشدن مصوبه شورای سیاست گذاری این نمایشگاه برای اخذ هزینه مربوط به اجاره غرفه از ناشران واقع در بخش های غیر مسقف نمایشگاه، معادل دوره قبلی این رویداد، گفت: شورای سیاستگذاری نمایشگاه بینالمللی کتاب مصوبه ای مبنی بر افزایش تعرفه اجاره غرفه ناشرانی که در فضاهای غیر مسقف واقع شده اند، نداشته است و تنها ناشرانی که متراژ غرفه آنها زیاد بوده است، مشمول افزایش اجاره بها شده اند.
وی اضافه کرد: اما در زمان ثبت نام از ناشران، تشخیص میزان اجاره غرفه برای ناشرانی که زیر چادر مستقر هستند با ناشرانی که در فضاهای مسقف فعالیت می کنند، از حیث نرم افزاری دشوار بود چرا که مبالغ باید به دو گونه محاسبه می شد، لذا مقرر شد که فعلاً پرداخت ها براساس نظام یکسان و مطابق تعرفه های تعیین شده برای نمایشگاه سی ام انجام شود تا متعاقباً و با نظر شورای سیاستگذاری، هزینه های اضافه اخذ شده از ناشران واقع در فضاهای غیرمسقف به آنها عودت داده شود که این اتفاق قطعاً خواهد افتاد.
همچنین حسین صفری مدیر کمیته اجرایی و رفاهی سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که گفته می شود مصلی در ارائه فضاهای مورد توافق با مسئولان نمایشگاه، همکاری لازم را ندارد و به نظر می رسد نوعی کم کاری در این خصوص مشاهده می شود، گفت: تمامی فضاهای مورد توافق ما با مصلی، به طور کامل تحویل ستاد اجرایی نمایشگاه کتاب شده است.
وی افزود: کما اینکه شبستان اصلی شامل شبستان های سه، چهار و پنج بلافاصله بعد از خاتمه مسابقات قرآن کریم، به همت دوستان مصلی و اوقاف، در عرض نیم روز تحویل ستاد نمایشگاه کتاب شد. تأکید می کنم در حال حاضر در مصلی، هیچ فضایی نداریم که تحویل نمایشگاه کتاب تهران نشده باشد.
در همین حال همایون امیرزاده سخنگوی سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در پاسخ به این سوال خبرنگارمهر مبنی بر اینکه تاکنون حدود 150 هزار دانشجو اقدام به ثبت نام قطعی جهت دریافت بن کتاب برای خرید از این نمایشگاه کرده اند و هنوز یک ظرفیت 50 هزار نفری تا سقف تعیین شده (200 هزار دانشجو) باقی مانده، سرنوشت مابه التفاوت یارانه مربوطه چه خواهد شد؟ گفت: ما از اینکه کل یارانه های تخصیصی مورد استفاده قرار نگیرد، نه تنها نگران نیستیم بلکه از این موضوع استقبال می کنیم.
وی با اشاره به اینکه ممکن است سهم تعیین شده برای دانشجویان جهت تهیه بن کارت ها (60 درصد از کل اعتبار) در عدم جذب همه یارانه ها تأثیرگذار بوده باشد، در توضیح بیشتر اظهار داشت: امیدواریم یارانه های باقی مانده را به صورت صحیح در زیرساخت های حوزه نشر هزینه کنیم.