رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از ابتدای سال 97 تاکنون، گفت: چهار مورد ابتلا به این بیماری داشتیم که سه مورد در استان کرمان و یک مورد در استان فارس بوده است.
به گزارش به نقل از شرق، یک مورد از بین این چهار مورد ابتلا، با وجود همه اقدامات درمانی بیمارستان، فوت کرد. دکتر محمدمهدی گویا با تأکید بر ضرورت آموزش پیشگیری و اطلاعرسانی درباره تب کریمه کنگو به افرادی که با دام سروکار دارند، گفت: افرادی که دام نگهداری میکنند یا دام ذبح میکنند یا در کشتارگاه کار میکنند، برای مبتلانشدن به تب کریمه کنگو باید مراقبتهای لازم را انجام دهند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان این مطلب که نگهداری و کشتار دام باید به صورت مدرن و بهداشتی انجام شود، گفت: اگر فردی بخواهد در کنار خیابان یا جاده بدون رعایت استانداردهای بهداشتی اقدام به ذبح دام کند، ممکن است به این بیماری مبتلا شود. او با بیان اینکه با خوردن گوشت دام کسی مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو نمیشود، افزود: افرادی که با خون و ترشحات دام آلوده سروکار دارند و ترشحات و خون دام روی بدن آنها میریزد و داخل مخاط فرد میشود، به این بیماری مبتلا میشوند. بنابر اعلام وبدا، گویا با تأکید بر اینکه کنهای که روی بدن دام آلوده مینشیند، میتواند ناقل تب کریمه کنگو باشد، افزود: چنانچه این کنه بدن انسان را نیش بزند، میتواند فرد را مبتلا به این بیماری کند.